specialized34 Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 I pyk pierwsze 100 w tym roku MTBWysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2
Gość Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Po 8 dniach przerwy wróciłem do żywych Pogoda piękna, pierwszą jazda na Trybiku w tym roku zaliczona! Zrobiliśmy ponad 50km i było świetnie
roland-peters1984 Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3
pizzaq Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Przed startem trzeba się wystylizować, broda musi być wypomadowana i uczesana... 3
Motke Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 57 minut temu, Zbyszek.K napisał: Goleniów po raz pierwszy w tym roku zdobyty... żeby tylko człowiek nie musiał od końca Dąbia do Lubczyny jechać drogą gdzie pomykają auta to byłby szczyt marzeń. Czekam kiedy będzie gotowa droga po wale szutrowa z cholernych kamieni niszczących wszystko opony i ramy rowerów...kto to wymyślił? Jedyny plus że bezpieczna Jeszcze ją nie skończyli? Kolejny debilizm to że kończy się na terenie mariny i nie ma wcześniej zjazdu do Lubczyny.
Gość Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 No na czymś takim to się barw mistrza świata nie spodziewałem.
Gość Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 2 godziny temu, Antyszprycha napisał: Kręcimy dalej Ale Cię wycieniowało... Wyglądasz jak pół tego gościa na avatarze.
Antyszprycha Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 6 minut temu, Łabędź napisał: Ale Cię wycieniowało... Wyglądasz jak pół tego gościa na avatarze. eee...zdjęcie widocznie tak wyszło a tak serio to między tym gościem z awatara a tym z wytkniętym jęzorem jest 12, kg różnicy. Do celu pozostało mi jeszcze 8 kg ale bez pomocy dietetyka się chyba nie obejdzie bo waga jest zanetonowana mimo wysiłku, treningów i diety ;/ Na szczęście już 1 marca mam badania wydolnościowe wraz z konsultacją dietetyczną więc powinienem być nakierowany na konkrety. Mam ogromną nadzieję, że do Tatr wytne się jeszcze bardziej chociaż niestety Twojej szatańskiej wagi pewnie nie osiągnę
Gość Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 3 minuty temu, Antyszprycha napisał: jest 12, kg różnicy No stary, to jest świetny wynik! Brawo!!! Trzymam kciuki zatem za dalsze dążenie do celu. Daj koniecznie znać jakie masz wrażenia po badaniach wydolnościowych - jestem mega ciekaw jak to wygląda naprawdę.
Antyszprycha Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 Pierwsze miałem robione w pazdzierniku 2018 i teraz ponawiam (bo czuje poprawe tętna a poza tym te, które będę robił są jakby bardziej profesjonalne. W trakcie wysiłku pobierają krew aby spr zakwaszenie i sam sprzęt jest z najwyższej półki). Generalnie szczerze polecam, świetna sprawa i nie taka droga. U nas to koszt 150 zł plus jako dodatek za 50 zł analiza składu masy ciała na profesjonalnym urządzeniu a także opis i omówienie wyników.
Gość Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Bo wygląda jak by się na wiosnę zbierało Edytowane 21 Lutego 2019 przez Gość
Gość Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 Przynajmniej z zewnątrz wygląda już jak dom... Jeśli zastanawiacie się gdzie sie podziałem to zazwyczaj jestem na budowie. Własnie uczę się na YT jak układać płytki
Azzader Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 55 minut temu, zibi_j1 napisał: Własnie uczę się na YT jak układać płytki W zeszłym roku pobierałem takie same lekcje
Gość Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 Godzinę temu, Azzader napisał: W zeszłym roku pobierałem takie same lekcje I jak wyszło?
SzpiceR Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 13 minut temu, zibi_j1 napisał: I jak wyszło? Mój ojciec układał sam płytki w wc. Odkąd pamiętam leży tam dywanik xd
slavoog Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 Nowe błotniczki Jakby ich w ogóle nie było :-)Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Bujak Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 Własnie uczę się na YT jak układać płytki Też to przechodziłem i wyszło super. Tylko nie słuchaj tych co mówią, że na nowoczesnych klejach płytki nie spływają i można je układać od góry (jak okaże się, że spływają to już tego nie naprawisz). I zacznij na ścianie, na której będą szafki lub wieszaczki 1
Puncu Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 2 godziny temu, nctrns napisał: SKS Edge AL? Blisko, tych nie znalazłem. Curana C-Lite polecane na forum
Azzader Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 3 godziny temu, zibi_j1 napisał: I jak wyszło? Całkiem dobrze:) ja kładłem na korytarzu i początek mi tak jakoś trochę krzywo wyszedł ale teraz tam stoi szafka i nic nie widać
Rekomendowane odpowiedzi