lukaszwasil Opublikowano 24 Lutego 2019 Opublikowano 24 Lutego 2019 Napęd rozdziewiczony... teraz będzie robota 1
Eddek Opublikowano 24 Lutego 2019 Opublikowano 24 Lutego 2019 Kondycja dalej słaba, ale powolutku, pomalutku... 2
Wojtek Opublikowano 24 Lutego 2019 Opublikowano 24 Lutego 2019 Dziś zaliczyłem pierwsze testy terenowe. 3
CoolBreeze Opublikowano 24 Lutego 2019 Opublikowano 24 Lutego 2019 Przystanek nad rzeczką Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 24 Lutego 2019 Opublikowano 24 Lutego 2019 1 godzinę temu, Wojtek napisał: Dziś zaliczyłem pierwsze testy terenowe. I jak wrażenia?
Wojtek Opublikowano 24 Lutego 2019 Opublikowano 24 Lutego 2019 2 minuty temu, Sziva napisał: I jak wrażenia? 😁💥😂 Ciężko opisać, to mój pierwszy full i powiem że jestem mega pozytywnie zaskoczony. Dziś przejażdżka była bardzo krótka bo tylko około 3 km, ale zaliczyłem górkę i schody. I tak, zjazd po dość mocno wyboistej drodze był super, czucie roweru nawet w zakrętach rewelacja. Natomiast zjazd po schodach to zupełnie inna bajka. Wcześniej na HT zjeżdżało się fajnie. Miałem raz okazję zjeżdżać na rowerze @Zalas i wtedy miałem wrażenie że super bo rower normalnie zjechał i było o wiele płynniej niż na HT. Dziś miałem wrażenie że mój rower się po prostu w schody wkleił, pierwszy raz miałem takie wrażenie na rowerze.
Gość Opublikowano 24 Lutego 2019 Opublikowano 24 Lutego 2019 42 minuty temu, Wojtek napisał: 😁💥😂 Ciężko opisać, to mój pierwszy full i powiem że jestem mega pozytywnie zaskoczony. Dziś przejażdżka była bardzo krótka bo tylko około 3 km, ale zaliczyłem górkę i schody. I tak, zjazd po dość mocno wyboistej drodze był super, czucie roweru nawet w zakrętach rewelacja. Natomiast zjazd po schodach to zupełnie inna bajka. Wcześniej na HT zjeżdżało się fajnie. Miałem raz okazję zjeżdżać na rowerze @Zalas i wtedy miałem wrażenie że super bo rower normalnie zjechał i było o wiele płynniej niż na HT. Dziś miałem wrażenie że mój rower się po prostu w schody wkleił, pierwszy raz miałem takie wrażenie na rowerze. Ja po przesiadce na fulla efekt WOW mam do tej pory
Gość Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 6 minut temu, Puncu napisał: Nowy rok - Nowy rower? Najważniejsze to zacząć od początku.
Puncu Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 5 minut temu, Łabędź napisał: Najważniejsze to zacząć od początku. Trzeba wiedzieć gdzie jest początek
CoolBreeze Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Trzeba wiedzieć gdzie jest początek I w którą stronę napierać Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
wasiliew Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6
wasiliew Opublikowano 26 Lutego 2019 Opublikowano 26 Lutego 2019 Takie zakupy to ja lubie. Teraz bedzie pewniej na zjazdach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 26 Lutego 2019 Opublikowano 26 Lutego 2019 9 minut temu, wasiliew napisał: Takie zakupy to ja lubie. Teraz bedzie pewniej na zjazdach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Gratuluję! Będziesz zadowolony, tylko z wielkim wyczuciem dokręcaj klamki!
wasiliew Opublikowano 26 Lutego 2019 Opublikowano 26 Lutego 2019 Gratuluję! Będziesz zadowolony, tylko z wielkim wyczuciem dokręcaj klamki!Takie delikatne te obejmy?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wasiliew Opublikowano 26 Lutego 2019 Opublikowano 26 Lutego 2019 Gratuluję! Będziesz zadowolony, tylko z wielkim wyczuciem dokręcaj klamki!Takie delikatne te obejmy?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 26 Lutego 2019 Opublikowano 26 Lutego 2019 Takie delikatne te obejmy?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTak
Ziółek Opublikowano 26 Lutego 2019 Opublikowano 26 Lutego 2019 Najwyższy czas żeby wszystko poskładać i zacząć zabawę 😄 1
Rekomendowane odpowiedzi