Gość Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Coś troszkę śniegu jestFoto się nie dodało
wasiliew Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 Scieżka trochę przymarzła Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 Testowałem dzisiaj swoją sprawność po zimie. Nie jest dobrze. 70km równe 3 godziny jazdy. Co 30 minut pół banana. Od 50 kilometra plecy bolały dojechałem resztkami sił Jest nad czym pracować przed Tatrami. Ps. W "foto pod światło" wrzuciłem jedno z najlepszych zdjęć jakie popełniłem
svoboda Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 Dziś z okazji pogody pierwsza seta i odwiedziny u św. Jacka (Kamień Śląski) 1
Eddek Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 Godzinę temu, zibi_j1 napisał: 70km równe 3 godziny jazdy Paaaanie! Ja teraz po 30km wymiękam
pizzaq Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Dla jasności, żyję, mam się dobrze, więcej szczegółów później, a tymczasem dzisiejszą przejażdżka pod znakiem jazdy na skunksa i rozpłatanego przez pociąg dzika kilometr od domu. Na kilka części dla jasności... Dzień dobry 😁 2
zero Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 19 godzin temu, zibi_j1 napisał: Nie jest dobrze. 70km równe 3 godziny jazdy. 17 godzin temu, Eddek napisał: Paaaanie! Ja teraz po 30km wymiękam Panowie Litości! 70 to ja, rzadko kiedy, robię w jeden, cały dzień. 30 dziennie, w terenie/górach, to mój ulubiony dystans. /Foto wieczorem, jak się fajne trafi, jestem przed kręceniem./
pizzaq Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Teraz, Bujak napisał: Ubranko na zimę Oja... Pelikan... Pierwsze skoki na takim robiłem póki mu ramy nie zgiąłem. Na bmx-owych oponach był... 1
Gość Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Chyba mogę startować na wyprawę na ciemną stronę księżyca.
bombka Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 4 minuty temu, Patryś napisał: Chyba mogę startować na wyprawę na ciemną stronę księżyca. Masz kopyto 😀
TwardyBlaszak Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 @PatryśTwoja podróż trwała 0,5s a 1godzine i 45minut dochodziłeś do siebie
pizzaq Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 8 minut temu, piter614 napisał: Śnieg mnie pokonał Taaaa, pokonał... Pojechałeś, ruszyłeś zadek, znaczy Ty pokonałeś. Śnieg, wiatr, zimno, własną niechęć. 1
slavoog Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Dzisiaj od rana coś kida się z nieba, na stok nie jade no to się rower w kałużach wypłuka z błota. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Chyba mogę startować na wyprawę na ciemną stronę księżyca.Jest tam przejazd przez Biedrzychów na drugą stronę S3?Nie jest tam rozkopane?
Gość Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) @piter614 Jest ale na facie wszystko potrafię przejechać,rowy,leje po koparkach, wszystko na luzie da rade przejechać. 2 Sprawa to na zdjęciu pokazane jest że jadę od strony nie dokończonej ski, pod wiaduktem gdzie jeżdżą auta , obok dawna 2 pasmówka zamknięta więc tym bardziej można się przeprawiać. Ale jak byś chciał przejechać lasem od strony Biedrzychowa to raczej się nie da, brak podjazdu, same strome zrobione przez koparki. Może w tygodniu się wybiorę to coś spróbuje się przedostać. Edytowane 3 Lutego 2019 przez Gość
Eddek Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 5 godzin temu, Patryś napisał: Chyba mogę startować na wyprawę na ciemną stronę księżyca. Endopindo w pigułce Mi kiedyś pokazał max około 460km/h, a notorycznie łapał szpilki po 80-150km/h. Dlatego zanim kupiłem licznik z GPS przerzuciłem się na Sports-Tracker, a później Stravę.
Gość Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 [mention=2772]piter614[/mention] Jest ale na facie wszystko potrafię przejechać,rowy,leje po koparkach, wszystko na luzie da rade przejechać. 2 Sprawa to na zdjęciu pokazane jest że jadę od strony nie dokończonej ski, pod wiaduktem gdzie jeżdżą auta , obok dawna 2 pasmówka zamknięta więc tym bardziej można się przeprawiać. Ale jak byś chciał przejechać lasem od strony Biedrzychowa to raczej się nie da, brak podjazdu, same strome zrobione przez koparki. Może w tygodniu się wybiorę to coś spróbuje się przedostać.Jesteśmy z tego samego miasta
TwardyBlaszak Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zimy tej zimy mamy mało ale jak jest to jest pięknie. 3
Rekomendowane odpowiedzi