Gość Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 To prawda, ten odgłos śniegu strzelającego pod oponami, coś fajnego.
Gość Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 Dodałem Edge'a. I tak to skomentował telefon:
Antyszprycha Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zestaw ekoi dotarł ! Nawet otrzymałem mały gratis w postaci szalika - miłe. Co do Kasku ! Jak za te pieniądze to jest naprawdę dobrze. Przede wszystkim leży wygodnie ale rozwiązanie przekręcających się nA lewo i prawo szelek pozostawia wiele do życzenia !Okulary: zobaczymy jak będą spisywały się fotochromy na słońcu. Niestety mam porównanie do szkieł PRIZM ROAD w Oakley Jawbreaker - porównywać nie można Nie mniej jednak zostają bo potrzebuje fotochromy ponieważ oakleye są mocno przyciemnione i będę używał ich w słoneczne dni ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1
Gość Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 @Antyszprycha Edytuj wpis, bo chyba słownik Ci szaleje. Mój kask też dzisiaj dojechał. Przymiarka i foty wieczorem jak wrócę z pracy
Gość Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 7 godzin temu, Łabędź napisał: Dodałem Edge'a. I tak to skomentował telefon: @Łabędź a coś takiego za dzisiejszą jazdę nie dostałeś :-)
Gość Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 Oficjalna stylów na sezon 2019 Kask Ekoi Corsa Light I Chińska koszulka NW
Gość Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 3 minuty temu, zibi_j1 napisał: Oficjalna stylów na sezon 2019 Kask Ekoi Corsa Light I Chińska koszulka NW Świetnie teraz widać, jak bardzo się wycieniłeś Brawo!
Gość Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 14 minut temu, Gregory34 napisał: coś takiego za dzisiejszą jazdę nie dostałeś 🙂 Dostałem, ale już wykorzystałem jedno zdjęcie dziennie wcześniej.
Puncu Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 1 godzinę temu, Sziva napisał: Świetnie teraz widać, jak bardzo się wycieniłeś Brawo! Rowerowo-formowany 1
pizzaq Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Magiczny kamyczek w Cieciszewie, obowiązkowy punkt prawie każdej kolarskiej ustawki w sezonie. Z niezrozumiałych powodów było tam pusto (co oni wszyscy, na rolkach kręcą?). I prawie na pasku granitu przed kamyczkiem, szykując się do zdjęcia miałbym okoliczność z orłem... Edytowane 6 Lutego 2019 przez pizzaq 2
Gość Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 Dzięki Ci Boże za to, że ludzie wymyślili pracę. Jak bym coś podobnego zrobił w domu, to nie wiem, czy nawet na wycieraczce mógłbym spać...
nctrns Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 Ja tam zawsze szosę myję pod prysznicem, czasami nawet przy mojej. Problemów nie robi 1
JaW Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 Rzeka Poprad, gdzieś za Muszyną, rowerek z wypozyczalni, ale daje radę. Muszę przyznać, że górki w okolicach Krynicy dają popalić i na gravelu mogłoby być za ciężko. MTB jest spoko na obecne warunki 1
egzo23 Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 Nowy frameset .Mniejszy . Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 3
Antyszprycha Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 9 godzin temu, egzo23 napisał: Nowy frameset . Mniejszy . Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Rama wymiata ! Co to za model kółek ?
Nemrod Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 2 godziny temu, Antyszprycha napisał: Rama wymiata ! Co to za model kółek ? Fulcrum Racing 5 LG.
egzo23 Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 Dokładnie Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 Moje pierwsze razy. Pierwszy raz na szosie w tym roku. Pierwszy raz na nowych kołach. Pierwszy raz z zupełnie nowym napędem. Pierwszy raz z nową owijką. Pierwszy raz z genialnym komputerem rowerowym. A to wszystko w ten sam dzień. Kolarstwo oczarowało mnie na nowo.
revolta1 Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 Tyle szczescia w jeden dzien . a co bedzie jutro U mnie snieg lod ginie . bedzie trzeba tez zaczac krecic 2
sebrionek Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 A ja w końcu odebrałem swoją maszynę, czeka na pierwszą jazdę Wysłane z mojego S30 przy użyciu Tapatalka 2
revolta1 Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 Musisz zdjac odblaski z kol bedzie szybszy 1
Rekomendowane odpowiedzi