Bujak Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 [mention=7439]Bujak[/mention] Ty to masz się z tym malowaniem. Tu się wyróżnia w tłumie ale w Ameryce Południowej wszyscy takie mają Artysta! Do Ameryki Południowej to ile będzie kilometrów, bo tam jeszcze nie dojechałem ?A tak w ogóle to nie ma takiego miasta, Ameryka Południowa.Jest Andrychów i Annopol, a Ameryka to nie ma.http://www.wiw.pl/geografia/miasta/spis.asp?lit=A
dfq Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 ale jest wieś https://pl.wikipedia.org/wiki/Ameryka_(województwo_warmińsko-mazurskie) 1
Gość Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Mgły takie, że jak lecę z góry, to z tyłu głowy coś mi powtarza "pull up, pull up. Terrain ahead, terrain ahead". Edytowane 9 Listopada 2018 przez Gość
Bujak Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Ile procent mgły jest w tej mgle?a ile smogu? Nieważne!Jest pięknie! A w uszach Stromae Znowu nie mogę dojechać do pracy...Skręciłem w okrężną drogę...Będzie 15 min dłużej na rowerze 2
Gość Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 6 minut temu, Bujak napisał: a ile smogu? No mi aplikacja antysmogowa wskazuje, że dziś stężenie pyłków PM 2,5 wynosi 395 % dopuszczalnej normy. To dzisiaj nie jest w takim razie nawet tak źle, jak na Kraków.
Bujak Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Ja dla pewności u siebie takiej apki nie instaluję. Wolę żyć w niepewności.No, koniec podziwiania przyrody... w drogę
pizzaq Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 1 godzinę temu, Łabędź napisał: Mgły takie, że jak lecę z góry, to z tyłu głowy coś mi powtarza "pull up, pull up. Terrain ahead, terrain ahead". I dlatego przykułeś rumaka do słupa żeby nie poleciał? Znaczy się "zwolnij Harnaś, bo pofrunies..."
SzpiceR Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 2 godziny temu, Łabędź napisał: No mi aplikacja antysmogowa wskazuje, że dziś stężenie pyłków PM 2,5 wynosi 395 % dopuszczalnej normy. To dzisiaj nie jest w takim razie nawet tak źle, jak na Kraków. Porównaj sobie polskie normy np z francuskimi xd
Gość Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 9 minut temu, SzpiceR napisał: Porównaj sobie polskie normy np z francuskimi xd A to inna para kaloszy.
Gość Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 8 minut temu, nctrns napisał: Tapatalk'd ale to ze mną podobno coś jest nie tak
nctrns Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Muszę sobie jakoś radzić jak mieszkam w kawalerce w bloku
wasiliew Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Nowe pierdółki z aliexpress. Nigdy nie doszlo jeszcze nic tak szybko. Zamawiane 28.10.18 dwupak blotnikow z fajna grafika za 18zl/kompletWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Takie cuś się przyplątało Nowy nabytek?
TwardyBlaszak Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 14 minut temu, m0cna napisał: Wisła z widokiem na Pragę. Widok zapiera dech
Antyszprycha Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Widok zapiera dech Nie wątpię, a raczej płuca dziś było jedno z największych stężeń smogu wiec nie łudziłbym się do końca, ze to mgła ;DWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
m0cna Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Jednak przyjemność jazdy po pustych bulwarach jest nie do przecenienia. 1
Bujak Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Ktoś zaparkował rower stacjonarny na parkingu rowerowym
Antyszprycha Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Miły wieczór, trochę Zwift'a a przy okazji nowe odcinki House of Cards w moim piekiełku 3
Gość Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 11 minut temu, Antyszprycha napisał: Miły wieczór, trochę Zwift'a a przy okazji nowe odcinki House of Cards w moim piekiełku Ale masz zarąbiste centrum dowodzenia! Zazdroszczę
Rekomendowane odpowiedzi