Andrzej Sawicki Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Brakowało mi tradycyjnego multitoola, ale normaly był lekko za duży (i pięć razy cięższy). Więc...
Wawrzyniec Wiór Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Godzinę temu, Andrzej Sawicki napisał: Brakowało mi tradycyjnego multitoola, ale normaly był lekko za duży (i pięć razy cięższy). Więc... Kupiłem takiego mojej Żonie do torebki i jest bardzo zadowolona
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ja noszę w kieszeni scyzoryk Victorinox Classic i małą latarkę Maglite Solitaire Led. Leatherman Wingman leży na półce, bo faktycznie jest za ciężki do noszenia. W plecaku mam na stałe wrzuconego Victorinox'a Spartan, ale sięgam po niego bardzo rzadko - Classic jest zawsze pod ręką i przez to w ciągłym użyciu. A co to za model Leathermana? Jakiś mini?
mirekh Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 6 godzin temu, Andrzej Sawicki napisał: Brakowało mi tradycyjnego multitoola, ale normaly był lekko za duży (i pięć razy cięższy). Więc... Wybuchnie jakaś wojna, że się zbroisz
Puncu Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 16 minut temu, Sziva napisał: A co to za model Leathermana? Jakiś mini? Leatherman Squirt PS4 Ja będę chciał sobie sprawić Leatherman Sidekick, bo mam małe dłonie, długie paluchy, ale wąska dłoń. 1
Pietern Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Wszyscy jeździcie z nożami? Ja pintole, teraz będę się bał nawet krzywo spojrzeć...
Andrzej Sawicki Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Tak, to Squirt. Miałem przygodę z zaklejonym wentylem tubeless i zabrakło kombinerek. Natomiast duże narzędzia przydają się, kiedy pracuję fizycznie -- zawsze jest coś do pocięcia lub przeciągnięcia. Kosa CRKT najczęściej służy do otwierania przesyłek.
Puncu Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 27 minut temu, Pietern napisał: Wszyscy jeździcie z nożami? W sumie to jakby się tak zastanowić to multum osób ma na codzień noże ze sobą. Ja nosze takiego, na rower też.
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 6 minut temu, Puncu napisał: W sumie to jakby się tak zastanowić to multum osób ma na codzień noże ze sobą. Ja nosze takiego, na rower też. Ja bardzo lubię mojego Griptiliana, ale do zastosowań siłowych mam poczciwą i tanią Morę (rewelacja przy batonowaniu jodły, żeby wlazła do stojaka w zaprzyjaźnionym przedszkolu) albo Opinela, gdy potrzeba cienkiego ostrza.
Puncu Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 5 minut temu, Sziva napisał: Morę Morę ma mój ojciec
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 1 minutę temu, Puncu napisał: Morę ma mój ojciec Cena do jakości -> rewelacja. No, ale nie przedłużajmy off topu.
hanus Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Gdy zaczęło padać jak jeszcze jesteś w pracy, a błotniki w domu zostały... Edytowane 14 Czerwca 2018 przez hanus 2
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Czekam właśnie w Veloarcie na odbiór swojej szosy, która przechodzi gruntowny proces nadawania jej drugiego nowego życia. Wszystko mi Pan Jakub w niej robi i dopieszcza. Aż miło patrzeć. Czekanie natomiast się wydłuża, bo jak na złość nie jestem tu dziś jedynym klientem:
Antyszprycha Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zameldowany w Świeradowie oczywiście „na na jaskółczej” !Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zameldowany w Świeradowie oczywiście „na na jaskółczej” !Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProPiękne auto! I piękne miejsce A u mnie dzisiaj dzień niebieskich pudełeczek
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 19 godzin temu, Antyszprycha napisał: Zameldowany w Świeradowie oczywiście „na na jaskółczej” ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro No i świetna fota, przy okazji. HDR? Strasznie podobają mi się te nowe mazdy, choć ja siebie widziałbym raczej w 3.
suqub Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Może i fajne, ale strasznie kradną i rdzewieja Oby Wam się to nie przytrafiło.
Antyszprycha Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Może i fajne, ale strasznie kradną i rdzewieja Oby Wam się to nie przytrafiło. Kradną to fakt ale już nie rdzewieją chyba to mit z starych mazd. A poniżej fotka po która warto było się wdrapać !Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro No i świetna fota, przy okazji. HDR? Strasznie podobają mi się te nowe mazdy, choć ja siebie widziałbym raczej w 3.Fotka hdr podrasowana w najlepszej aplikacji mobilnej do obróbki zdjęć snapseedWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
suqub Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Właśnie w tej 6 po 3 latach podobno strasznie rdzewieja Poczytaj.
Antyszprycha Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Właśnie w tej 6 po 3 latach podobno strasznie rdzewieja Poczytaj. Nie muszę czytać. Należę do forum Mazda polska gdzie spotykamy się z ludźmi szostek co roku na ogólnopolskich zlotach mazdy. I żadnemu właścicielowi żadna Mazda jeszcze nie pordzewiała a jest sporo osób które posiadają te auta od 2012 roku. To nie temat na ten wątek nie chce robić off topu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
suqub Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Kończąc off top dzięki za wyjaśnienie i szerokiej drogi.
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Dzisiaj odebrałam z paczkomatu Autograf z rowerem wywołał u mnie taki uśmiech, że zakwasów dostałam
Rekomendowane odpowiedzi