nctrns Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Dzisiejsze 100+ Tapatalk'd Edytowane 4 Czerwca 2018 przez nctrns 1
revolta1 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Umyty. Kola skrecone napompowane. Byla jazda testowa jest ok 2
bombka Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Godzinę temu, revolta1 napisał: Umyty. Kola skrecone napompowane. Byla jazda testowa jest ok A gdzie lampki i dynamo ? Siodełko zaimpregnuj jakimś preparatem do skóry.
Szczepan Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 18 godzin temu, SI2WY napisał: Primal prztestowany w Bieszczadach. Teraz jeszcze bardziej jestem zadowolony z tego bike'a. 1300m przewyższeń, kamieniste zjazdy. Byłbyś w stanie podesłać ślad trasy, gpx?
revolta1 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 42 minuty temu, bombka napisał: A gdzie lampki i dynamo ? Siodełko zaimpregnuj jakimś preparatem do skóry. Bez lamp . minimalizm artystyczny . a siodlo juz zaimpregnowane na raz
bombka Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Godzinę temu, revolta1 napisał: Bez lamp . minimalizm artystyczny . a siodlo juz zaimpregnowane na raz A szkoda, te lampki dodawały uroku
revolta1 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 49 minut temu, bombka napisał: A szkoda, te lampki dodawały uroku Lampy byly nie orginalne. Od wigry rowerka . musze poszukac orginalu 1
Lotnik Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Krynica Zdrój. Pierwszy raz w górach i to z rowerem. Niesamowite widoki i wymagający teren. Już planuję przyszłoroczny wypad w tamte strony. 1
de Villars Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Kolejny egzemplarz do galerii cudaków
kamykMTB Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Wyczyszczony - lagi zalane nowym olejem - mozna smigać dalej 1
Puncu Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Nie ja jestem autorem tego zdjęcia, dlatego tło jest jakie jest. Zwykły koc. Kurier dostarczył dzisiaj kierownice. Jest wzorowana (tak mi się wydaje) na kierownicy Jones Loop H Bar. Pewnie za tydzień zamontuje bo czekam na owijkę i adapter
pizzaq Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Moja droga do pracy i szkoły dzieciaków, po niedzielnych ulewach w poniedziałkowym słońcu pięknie komponujące się opary. A przy okazji rower w drodze na bikefitting po zawiezieniu młodego na zieloną szkołę.
Zalas Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2018 A u mnie testy pakowania na kolejną wyprawę
sajekk Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 16 godzin temu, kamykMTB napisał: Wyczyszczony - lagi zalane nowym olejem - mozna smigać dalej Co to za rower? Ładny
Wojtek Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 36 minut temu, sajekk napisał: Co to za rower? Ładny Primal od DARTMOORA 1
vandit Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 udało się i przywrócili mi czas z sobotnich zawodów 😎 5
pizzaq Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) "... i stoją te ch*je w samochodach..." Ja na tej samej trasie postoję dzisiaj jak zapasowy na weselu koło południa w drugą stronę. Ale jak wyprzedzałem korek rowerem miałem dużą satysfakcję Tylko zimny ten poranek jak w kwietniu... Edytowane 6 Czerwca 2018 przez pizzaq 3
Andrzej Sawicki Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Pojechałem w gości i dostałem taki oto bolid. Jazda jak na tronie. Edytowane 6 Czerwca 2018 przez Andrzej Sawicki 2
pizzaq Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 5 minut temu, Andrzej Sawicki napisał: Pojechałem w gości i dostałem taki oto bolid. Jazda jak na tronie. A potrafiłeś? Bo jak niedawno wsiadłem po roku trzaskania moim na trekkinga to jakoś dziwnie było. Twardo, wysoko, hamulce nie działają
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Ech, to gadżeciarstwo mnie jednak kiedyś wykończy...
Andrzej Sawicki Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Godzinę temu, pizzaq napisał: A potrafiłeś? Bo jak niedawno wsiadłem po roku trzaskania moim na trekkinga to jakoś dziwnie było. Twardo, wysoko, hamulce nie działają Dziwnie bardzo, więc chwilę mi zajęło przestawienie się. Ogólnie jadę wolniej, aby czegoś nie rozwalić, i omijam co głębszy piach.
Rekomendowane odpowiedzi