Gość Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Mężczyzna poza domem, więc można w sposób swobodny korzystać z kuchni
pizzaq Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 @Sziva bój się Boga.... A jak komuś ten wątek nie odpowiada niech weźmie odpowiedni specyfik i nie zagląda jak nie chce Ja tak przynajmniej mam, że jeżeli jakiś kawałek mi nie pasuje to tam nie wchodzę, przymusu nie ma. A żeby od adremu zbyt daleko nie odbiegać: jadę bo tak chcę, bez większego celu. I dzięki temu mam do podzielenia się z zainteresowanymi coś takiego 3
Zalas Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2018 Ja powiem tak. Nie interesują mnie waty, sraty, interwały, coś tam tlenowe, cieniowanie łydy, czasy itp. To teraz idąc za przykładem kolegów powinienem zakładać tematy "czy nie za dużo o tych watach gadacie?". Ale tego nie robię. Po prostu takich tematów nie odwiedzam, albo odwiedzę, przeczytam i wyjdę. Moje kolarstwo to głównie zwiedzanie, turystyka, bujanie się po lasach i czasem jakąś hopkę skoczę tak więc między innymi zdjęcia przy turystyce są nieodłącznym elementem mojej cyklozy. Inna sprawa wielokrotnie widziałem pomoc ludzi w tym wątku, typu: "gdzie dorwałeś ten kask" albo "jak to zamontowałeś bo mi nie wychodzi" i w dwóch słowach ktoś na to szybciutko odpowiedział "jest na to taki indiański patent..." i nie rozumiem czemu taka osoba miała by nie być nagrodzona jakimś lajkiem czy tam serduszkiem. Może zaczniemy pisane petycji do adminów o przyznanie komuś serduszka? A tu coś z mojego świata rowerowego. Z samotnego wypadu do Dobczyc - zdjęcie z ruin murów zamkowych. 2
Wojtek Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Dziś dotarło siodełko. Zdążyło akurat przed wyjazdem. Zaraz montuje. Mam nadzieję że będzie wygodne, na wypadek wszelki na wczasy zabieram zapasowe. 1
hanus Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Miałem po jednej przejażdżce sprzedałem. Kompletnie nie podpasowało dla mojego tyłka
Andrzej Sawicki Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Dobre władze lokalne trzymają nam budżetowe "drogi" do wzmacniania kości drganiami.
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Godzinę temu, Stryjek napisał: Tak trenują dzieciaki w Sobótce Ileż ja bym dała za taką możliwość, gdy byłam w wieku tych dzieciaków.
de Villars Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 10 godzin temu, Wojtek napisał: Dziś dotarło siodełko. Zdążyło akurat przed wyjazdem. Zaraz montuje. Mam nadzieję że będzie wygodne, na wypadek wszelki na wczasy zabieram zapasowe. To jest z ali? Bardzo ciekaw jestem wrażeń z jazdy, czy na tym się da wysiedzieć? Bo wygląda obłędnie Daniel kiedyś pokazywał coś takiego na swoim kanale, firma nazywa się Tioga czy jakoś tak.
Szcz3p4N Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Jedziesz sobie lasem i napytkasz...bardzo ładną kapliczkę Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
vandit Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 trzeba dotrzeć nowy napęd w złomku ;) 1
Zalas Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2018 13 godzin temu, Szcz3p4N napisał: Jedziesz sobie lasem i napytkasz...bardzo ładną kapliczkę Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka @Wojtek kolega powinien przyjechać do nas w beskid niski jak minie 10-tą kapliczkę na 5-tym kilometrze to przestaną go zaskakiwać kapliczki w lesie
hanus Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Przegoniłem go dzisiaj w lesie. Ale ten las zaczęli betonować 1
konop90 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Testy Giant'a na pierwszy ogień XTC Advanced + 2 pierwszy carbon, na którym siedziałem i pierwszy z napędem 1x11. Jednak nie jest to rower na podlaskie warunki. A jutro pierwszy full i elektryk w jednymWysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 1
pizzaq Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) A ja nabyłem sakiewkę, przymierzyłem i na przyszłotygodniowe wojaże po Borach Tucholskich chyba jestem gotowy. Szczegóły w odpowiednim dziale, czyli TUTAJ Edytowane 30 Czerwca 2018 przez pizzaq 2
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Z dzisiejszego szlajania się po Wrocławiu i okolicach:
Puncu Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Nigdy nie twierdziłem, że wszystkie moje pomysł dobre. Do babci na imieniny pojechałem fullem... przez las. Przyjechałem taki utytłany, że babci nie zastałem w domu
pizzaq Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 51 minut temu, Sziva napisał: Z dzisiejszego szlajania się po Wrocławiu i okolicach: Zmień kolor roweru lub plener. Nie widzę za dokładnie gdzie rower, a gdzie konstrukcja mostu 1
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 2 minuty temu, pizzaq napisał: Zmień kolor roweru lub plener. Nie widzę za dokładnie gdzie rower, a gdzie konstrukcja mostu Bo to wersja stealth jest
Andrzej Sawicki Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Mojego też jakoś ledwie widać. Brak różowego czuję.
Wojtek Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Najlepsza opcja wczasów z dzieciakiem lubiącym rower. Dodam, że na wprost domku mamy spory plac zabaw z wielką trampoliną. A do plaży jakieś 200 metrów.
Gość Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) del Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Gość
Pietern Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Ładne widoczki... A ja dziś zrobiłem fotkę, bo kolorystyka i zeschłe liście sprawiła, że trudno było uwierzyć, że to pierwszy lipca.
revolta1 Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Odwiedzilem miejsca z przed lat . troche wody ubylo.
Rekomendowane odpowiedzi