Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 21.06.2018 o 14:56, Puncu napisał:

Ja ogłaszam gorąco bo ciepło.

IMG_20180621_133948.jpg

Dzisiaj jest 12 :P

Opublikowano (edytowane)

Maszyna już po przeglądzie gwarancyjnym, sprawdzona każda śrubka - zdziwiłem się, że niektóre sklepy poważnie podchodzą do tematu. Do tej pory moje przeglądy opierały się wyłącznie na podbiciu karty gwarancyjnej i zapłaceniu z góry za przegląd. No ale dziś pogoda taka, że nic tylko zabierać się za wpisy na blogu 😎👍

zdjecie_123.jpg

2 godziny temu, mariuszm napisał:

Z porannego objazdu

A cóż to za koszyk na bidon? Daj znać 👍

Edytowane przez CyclingChief
Dodanie zapytania do wpisu
Opublikowano
1 godzinę temu, CyclingChief napisał:

A cóż to za koszyk na bidon? Daj znać

Author ABC-40, można go jeszcze dostać na Allegro. Obecnie Author zmodyfikował go nieco i sprzedaje pod nazwą Fly49 - https://velo.pl/author/fly-49 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, mariuszm napisał:

Z porannego objazdu

e48faad5204a3e8194ae1e4ff18d5833.jpg

Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka

No weź.... o której tam byłeś? Ja jakoś ok. 7:00 i popasałem na południowym brzegu ;) Z południa przyjechałem wyprzedzając dwa razy zestaw 4 truchtających kolesi.

Edytowane przez pizzaq
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, pizzaq napisał:

No weź.... o której tam byłeś? Ja jakoś ok. 7:00 i popasałem na południowym brzegu ;) Z południa przyjechałem wyprzedzając dwa razy zestaw 4 truchtających kolesi.

Na kładkę dojechałem ok 7:50. Jechałem od mostu Północnego, do którego dostałem się bulwarami jadąc od Mostu Siekierkowskiego - zrobiłem sobie "objazd" Wisły. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja się tak z rana dzisiaj wyrwałem 😁

Edytowane przez mariuszm
Opublikowano (edytowane)

Pfffff, wtorek planuję ok. 6:00 być w okolicach Siekierkowskiego, tak żeby na 8-9:00 wrócić na Zawady. Chętny? ;)

Edytowane przez pizzaq
Opublikowano
1 minutę temu, pizzaq napisał:

Pfffff, wtorek planuję ok. 6:00 być w okolicach Siekierkowskiego, tak żeby na 8-9:00 wrócić na Zawady. Chętny?

W tygodniu pracuję i przed ósmą muszę być firmie, więc niestety odpada.

Opublikowano

Szkoda, ale w razie czego przyszła niedziela chyba będę jeździł o ile pogoda będzie. Wtorek mam akurat wolny, zostaję z przychówkiem w domu i do 9:00 muszę żonę zmienić. Złapiemy się jakoś ;)

Opublikowano (edytowane)

Ostatnie zdjęcie przed szlifem 😟

20180619_185347.jpg

Edytowane przez Ziółek
Opublikowano

Nr: 1136 
Te chwile euforii gdy jedziesz jak inni ledwo lezą pod górkę :)  - a potem i tak 79 miejsce na mecie :( w swojej kategorii - chlip ;(

2018_zarki_niegowa_janow_mwojcik_603.jpg
  • Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Kopiec Powstania Warszawskiego o 6:53. Warszawa już się zdążyła obudzić. A gdzieś za elektrociepłownią jest moje lokum.

chmury.jpg

Edytowane przez pizzaq
  • Lubię to! 2
Opublikowano

46QqG4O.jpg

To nie jest tak, że ciągle pada i trzeba się zmieścić w okienku.

• Lubię to! 1
Opublikowano
Godzinę temu, Andrzej Sawicki napisał:

To nie jest tak, że ciągle pada i trzeba się zmieścić w okienku.

Ja tam nie lubię deszczu ani na niebie ani na ziemi. Tym bardziej jazdy na czas :P 

Opublikowano

- Co będziesz dzisiaj robił?

- Będę serwisował! :D

IMG_20180627_141816.jpg
Opublikowano
1 godzinę temu, GrochowaMTB napisał:

Niezmiennie uważam taką bocznicę za szkodliwą dla forum.

Poza tym tak patrzę, że właściwie można mieć zerowe zasługi i reputację w kosmos bawiąc się tylko we wklejanie siebie na rowerze albo nowy koszyk na bidon :) Oczywiście każdy może, ale po co? :)

Szkodliwe to są takie komentarze i bóle 4 liter ;)
Po co? Bo może. Bo jak widać chce. Czasem ktoś czymś się cieszy bardzo i chcę się pochwalić a tu może i nikt go za to nie zbeszta, że jest chwalipięta :D 

Godzinę temu, Sziva napisał:

Ktoś się jeszcze na te punkty patrzy?

Niektórzy ludzie oddychają lajkami :P Nie zapominaj o tym xD 

Godzinę temu, Fenthin napisał:

Tak. Człowiek przychodzący z zewnątrz, nie mający bladego pojęcia o zagadnieniach, które go interesują. I pojawia się dyskusja między osobą mającą 500 plusików załapanych w tematach ze zdjęciami piszącą bzdury, a osobą mającą ich 50 piszącą do rzeczy. Jak sądzisz, która opinia będzie wyglądała korzystniej?

W pewnych działach możliwość dodawania reputacji powinna być wycięta.

Najbardziej korzystnie będzie wyglądała ta opinia której nie pisał buc bucowatym językiem ;) napinaczy oraz ludzi narzucających swoje zdanie bez żadnego poparcia technicznego itp 

42 minuty temu, Fenthin napisał:

Więc - jeśli tylko silnik forum pozwala - można pozbyć się plusów z Kafejki. Kto ma coś wartościowego do napisania, niech ma szansę dostać plus. Tematy do luźnych pogaduszek niech służą luźnym pogaduszkom. Tyle.

No i są coraz mniej luźne bo co chwile ktoś ma problem. Pozbędziemy się plusów, ktoś będzie chciał kogoś pochwalić itp i zaraz będzie bunt, że nie można.
Trzecia sprawa, został wprowadzony system różnych typów reputacji czyli: "pomógł" "haha" "dziękuję" itp i to na czym opiera się czyjaś reputacja można podejrzeć na jej profilu. Dla przykładu posłużę się profilem @Sziva:

rep.thumb.jpg.c2fe0db198d69e36889670b6cdf07813.jpg

@SpiderMAN po raz kolejny muszę cię prosić o rozstrzygnięcie i posprzątanie tego małego bałaganu oraz może faktycznie pomyślimy o zamknięciu tego wątku? Bo co chwile komuś przeszkadza i pisze to albo tu, albo zakłada nowy temat obrzucając kupą ten albo nawet w wypowiedziach w innych postach się pojawia "coś tam plusiki jak w wątku ze zdjęciami bla bla". 
Nie rozumiem tylko dwóch rzeczy, podobne tematy działają również na innych forach i ludzie się świetnie bawią bez bólu tyłka.
Druga. Jest to forum rowerowe a często gęsto widzę tu więcej tekstów o "życiu", plusach, srusach, srajfonach, polityce, piłce, kościele a do rowerów trzeba się dokopać 

Opublikowano

@Sziva a dziękuje ;) Nawet nie zauważyłem, że również jesteś moderatorem ;) 

Opublikowano

@GrochowaMTB czy ktoś zabrania Ci tutaj zamieszczać swoje zdjęcia?

EOT...

Pardon, że tak pogrożę paluszkiem...

2018-06-01 07.54.14.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...