Gość Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 W dniu 21.06.2018 o 14:56, Puncu napisał: Ja ogłaszam gorąco bo ciepło. Dzisiaj jest 12
CyclingChief Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Maszyna już po przeglądzie gwarancyjnym, sprawdzona każda śrubka - zdziwiłem się, że niektóre sklepy poważnie podchodzą do tematu. Do tej pory moje przeglądy opierały się wyłącznie na podbiciu karty gwarancyjnej i zapłaceniu z góry za przegląd. No ale dziś pogoda taka, że nic tylko zabierać się za wpisy na blogu 😎👍 2 godziny temu, mariuszm napisał: Z porannego objazdu A cóż to za koszyk na bidon? Daj znać 👍 Edytowane 24 Czerwca 2018 przez CyclingChief Dodanie zapytania do wpisu
mariuszm Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 1 godzinę temu, CyclingChief napisał: A cóż to za koszyk na bidon? Daj znać Author ABC-40, można go jeszcze dostać na Allegro. Obecnie Author zmodyfikował go nieco i sprzedaje pod nazwą Fly49 - https://velo.pl/author/fly-49 1
pizzaq Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) 5 godzin temu, mariuszm napisał: Z porannego objazdu Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka No weź.... o której tam byłeś? Ja jakoś ok. 7:00 i popasałem na południowym brzegu Z południa przyjechałem wyprzedzając dwa razy zestaw 4 truchtających kolesi. Edytowane 24 Czerwca 2018 przez pizzaq
mariuszm Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) 11 minut temu, pizzaq napisał: No weź.... o której tam byłeś? Ja jakoś ok. 7:00 i popasałem na południowym brzegu Z południa przyjechałem wyprzedzając dwa razy zestaw 4 truchtających kolesi. Na kładkę dojechałem ok 7:50. Jechałem od mostu Północnego, do którego dostałem się bulwarami jadąc od Mostu Siekierkowskiego - zrobiłem sobie "objazd" Wisły. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja się tak z rana dzisiaj wyrwałem 😁 Edytowane 24 Czerwca 2018 przez mariuszm
pizzaq Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Pfffff, wtorek planuję ok. 6:00 być w okolicach Siekierkowskiego, tak żeby na 8-9:00 wrócić na Zawady. Chętny? Edytowane 24 Czerwca 2018 przez pizzaq
mariuszm Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 1 minutę temu, pizzaq napisał: Pfffff, wtorek planuję ok. 6:00 być w okolicach Siekierkowskiego, tak żeby na 8-9:00 wrócić na Zawady. Chętny? W tygodniu pracuję i przed ósmą muszę być firmie, więc niestety odpada.
pizzaq Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Szkoda, ale w razie czego przyszła niedziela chyba będę jeździł o ile pogoda będzie. Wtorek mam akurat wolny, zostaję z przychówkiem w domu i do 9:00 muszę żonę zmienić. Złapiemy się jakoś
Zbysio Opublikowano 25 Czerwca 2018 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Mój osobisty sukces. Walka z samym sobą. 1
Ziółek Opublikowano 25 Czerwca 2018 Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) Ostatnie zdjęcie przed szlifem 😟 Edytowane 25 Czerwca 2018 przez Ziółek
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Czyszczenie napędu i inspekcja całej reszty:
Marek Karnecki Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Nr: 1136 Te chwile euforii gdy jedziesz jak inni ledwo lezą pod górkę - a potem i tak 79 miejsce na mecie w swojej kategorii - chlip ;( 2
pizzaq Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Kopiec Powstania Warszawskiego o 6:53. Warszawa już się zdążyła obudzić. A gdzieś za elektrociepłownią jest moje lokum. Edytowane 26 Czerwca 2018 przez pizzaq 2
Andrzej Sawicki Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 To nie jest tak, że ciągle pada i trzeba się zmieścić w okienku. 1
Zalas Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2018 Godzinę temu, Andrzej Sawicki napisał: To nie jest tak, że ciągle pada i trzeba się zmieścić w okienku. Ja tam nie lubię deszczu ani na niebie ani na ziemi. Tym bardziej jazdy na czas
Azzader Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 - Co będziesz dzisiaj robił? - Będę serwisował! :D
Zalas Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2018 1 godzinę temu, GrochowaMTB napisał: Niezmiennie uważam taką bocznicę za szkodliwą dla forum. Poza tym tak patrzę, że właściwie można mieć zerowe zasługi i reputację w kosmos bawiąc się tylko we wklejanie siebie na rowerze albo nowy koszyk na bidon Oczywiście każdy może, ale po co? Szkodliwe to są takie komentarze i bóle 4 liter Po co? Bo może. Bo jak widać chce. Czasem ktoś czymś się cieszy bardzo i chcę się pochwalić a tu może i nikt go za to nie zbeszta, że jest chwalipięta Godzinę temu, Sziva napisał: Ktoś się jeszcze na te punkty patrzy? Niektórzy ludzie oddychają lajkami Nie zapominaj o tym Godzinę temu, Fenthin napisał: Tak. Człowiek przychodzący z zewnątrz, nie mający bladego pojęcia o zagadnieniach, które go interesują. I pojawia się dyskusja między osobą mającą 500 plusików załapanych w tematach ze zdjęciami piszącą bzdury, a osobą mającą ich 50 piszącą do rzeczy. Jak sądzisz, która opinia będzie wyglądała korzystniej? W pewnych działach możliwość dodawania reputacji powinna być wycięta. Najbardziej korzystnie będzie wyglądała ta opinia której nie pisał buc bucowatym językiem napinaczy oraz ludzi narzucających swoje zdanie bez żadnego poparcia technicznego itp 42 minuty temu, Fenthin napisał: Więc - jeśli tylko silnik forum pozwala - można pozbyć się plusów z Kafejki. Kto ma coś wartościowego do napisania, niech ma szansę dostać plus. Tematy do luźnych pogaduszek niech służą luźnym pogaduszkom. Tyle. No i są coraz mniej luźne bo co chwile ktoś ma problem. Pozbędziemy się plusów, ktoś będzie chciał kogoś pochwalić itp i zaraz będzie bunt, że nie można. Trzecia sprawa, został wprowadzony system różnych typów reputacji czyli: "pomógł" "haha" "dziękuję" itp i to na czym opiera się czyjaś reputacja można podejrzeć na jej profilu. Dla przykładu posłużę się profilem @Sziva: @SpiderMAN po raz kolejny muszę cię prosić o rozstrzygnięcie i posprzątanie tego małego bałaganu oraz może faktycznie pomyślimy o zamknięciu tego wątku? Bo co chwile komuś przeszkadza i pisze to albo tu, albo zakłada nowy temat obrzucając kupą ten albo nawet w wypowiedziach w innych postach się pojawia "coś tam plusiki jak w wątku ze zdjęciami bla bla". Nie rozumiem tylko dwóch rzeczy, podobne tematy działają również na innych forach i ludzie się świetnie bawią bez bólu tyłka. Druga. Jest to forum rowerowe a często gęsto widzę tu więcej tekstów o "życiu", plusach, srusach, srajfonach, polityce, piłce, kościele a do rowerów trzeba się dokopać
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 29 minut temu, Sziva napisał: @Zalas posprzątałam. Dziękuję koleżance...
Zalas Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2018 @Sziva a dziękuje Nawet nie zauważyłem, że również jesteś moderatorem
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 @GrochowaMTB czy ktoś zabrania Ci tutaj zamieszczać swoje zdjęcia? EOT... Pardon, że tak pogrożę paluszkiem...
Rekomendowane odpowiedzi