Pietern Opublikowano 1 Czerwca 2018 Opublikowano 1 Czerwca 2018 2 godziny temu, Sziva napisał: I takie chabazie, znaczy kwiatki były po drodze: Chabazie wodne;
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 14 godzin temu, egzo23 napisał: 😀 Te spodenki to nie są czasem od Attiq? Jak Ci się sprawują? 20 godzin temu, Nemrod napisał: Nowe siodło: Wygląda obłędnie. Gdzie kupowałeś?
Nemrod Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 2 godziny temu, Łabędź napisał: 22 godziny temu, Nemrod napisał: Nowe siodło: Wygląda obłędnie. Gdzie kupowałeś? Cyklomania, jak zwykle polecam sklep. Wysyłka tego samego dnia co wpłata.
Andrzej Sawicki Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Miało padać od rana, ale zapomniało.
dfq Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Widzę mocna grupa rowerowa 👌 Dziewiczy rejs - tu regulacja wysokoci siodełka i ... w teren. Straszy upał i parno. Niestety po pół godzinie burza i ulewa nas przegoniły. 1
revolta1 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Mialo byc dzis 30km ostatecznie wyszlo 91km.dobrze sklepy byly otwarte 2
Puncu Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Nie wiem czy dziś jeszcze pójdę na rower bo idzie burza za burzą. Wrzucę zdjęcie sprzed burzy Testuje nowy pomysł na bagażnik. Wygląda obiecująco mimo że wiele rzeczy jest do poprawki, głównie wizualnych
Wojtek Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 34 minuty temu, revolta1 napisał: Mialo byc dzis 30km ostatecznie wyszlo 91km.dobrze sklepy byly otwarte Ja zawsze mam w plecaku paczkę kabanosów najlepsze na przegryzkę podróżną. 1
revolta1 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Upal. Mowie jade na chwile . a wyszlo jak wyszlo 1
egzo23 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 19 godzin temu, Puncu napisał: @egzo23 Boxxer z przodu na tym zdjęciu? Boxxer RC 8 godzin temu, Łabędź napisał: Te spodenki to nie są czasem od Attiq? Jak Ci się sprawują? Wygląda obłędnie. Gdzie kupowałeś? Szczerze mówiąc nie wiem jakiej one są marki... 😛 Kupowałem w tarnowskim sklepie sportowym, nie rowerowym. Wziąłem bo były ładne i tanie i przy okazji podpasowały bardzo dobrze.
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 A ja dzisiaj jednemu młodemu adeptowi jazdy rowerowej założyłam szersze gripy (i pod kolor do reszty):
vandit Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 wystartowałem dzisiaj w kolejnym etapie PolandBike....zdjęcie idealnie odzwierciedla mój nastrój bo nie zczytało mojego czasu i widnieje jako "Zawodnicy, którzy nie przejechali przez linię METY" załamać się można, masa potu na darmo....ja pier.... Napisałem reklamację ale pewnie i tak jak grochem o ścianę.... :((((((((((
hanus Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Kocham ten rower! Warmińskie Seszele! 2
revolta1 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 15 minut temu, hanus napisał: Kocham ten rower! Warmińskie Seszele! Gdzie to ?
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Trasa nad rzeką Świder, koło Warszawy. Polecam wszystkim co w Warszawy. Wspaniała trasa do trenowania ostrych ciasnych zakrętów. Coś pięknego, nie spodziewałem się tam takiej pięknej ścieżki.
Roman Wawa Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 A takie ścieżki w okolicach Kazimierza nad Wisłą. W sobotę 6 godzin góra/ dół. Polecam. 2
vandit Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Dzisiaj taki pacjent trafił na stojak 😁 1
SI2WY Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Primal prztestowany w Bieszczadach. Teraz jeszcze bardziej jestem zadowolony z tego bike'a. 1300m przewyższeń, kamieniste zjazdy. 1
pizzaq Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Poranne szwendanie, odsłona nr XXX. Pogoda świetna, widoki piękne, odgłosy lasu. Na koniec piękny plac zabaw tuż koło domu: piasku, ścieżek i krzaków ile się chce. Kontrolny ochrzan od Gromowładnej też był. 1
Rekomendowane odpowiedzi