Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, SpiderMAN napisał:

Kurde nie pamiętam jakie miejsce było, ale gdzieś w okolicy końca drugiej dziesiątki w Mistrzostwach Energetyków.

Po rękach w geście zwycięstwa widać niezapomniane emocje. Fajnie, że energetycy mają swoje branżową rywalizację sportową, zazdroszczę. 

A ja dziś też fotkę zrobioną w związku z pracą. Krąży plotka, że w TVNie wszystkie rowery pracowników mają mieć akcenty niebieskiego koloru. Nie wiem skąd takie plotki.

20180418_075450.thumb.jpg.022ec992c421b9f765da61de80bd7179.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Łabędź napisał:

Po rękach w geście zwycięstwa widać niezapomniane emocje. Fajnie, że energetycy mają swoje branżową rywalizację sportową, zazdroszczę. 

Wyprzedziłem na Błoniach tuż przed metą trzech kolesi z Taurona :D na resztkach sił.

Opublikowano

@Łabędź teraz dla mnie jest cudo :) ! Czas na testy !

IMG_0167.JPG

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

• Lubię to! 8
Opublikowano
33 minuty temu, Antyszprycha napisał:

@Łabędź teraz dla mie jest cudo :) ! Czas na testy !

IMG_0167.JPG

@Antyszprycha teraz jakaś fajna sesja foto mu się należy.Z tymi kółkami wygląda rasowo.Dla mnie jeszcze czarne siodełko i czarna owijka i miooodzio-ale podkreślam że to tylko moja wizja.

Kilometrów życzę i może kiedyś do zobaczyska na trasie.

Opublikowano

@Gregory34 dzięki za miłe słowo, sesja jak najbardziej bedzie ale teraz czas na przejażdżkę bo dopiero rano ubrałem go w kółka.. Co do siodła i owijki to zostają białe, 

Do zobaczyska !

Opublikowano
2 godziny temu, Antyszprycha napisał:

@Łabędź teraz dla mnie jest cudo :) ! Czas na testy !

IMG_0167.JPG

Ale otwarte lokowanie marki... a fe. ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Antyszprycha napisał:

jest cudo :)

O rany, wygląda świetnie! Coś przepięknego. Zdecydowanie kręcą mnie włoskie rowery, coraz bardziej się w tym utwierdzam. Jak dla mnie, białe siodełko i owijka pasuje super, ale ja nie wiem czy moje ostatnie popisy w doborze kolorystyki rowerowej upoważniają mnie do manifestowania swojego gustu. :D

Dawaj znać po testach jak te koła dają radę. 

Opublikowano

No ładny, ale stożki za wysokie jak na mój gust. Ale co się komu podoba ;) 

Opublikowano

Stożki 50mm. Po testach już. Zrobione 72 km i wrażenia super. Podczas jazdy stuka jedynie wybryk w przednim kole dziś go od góry koleje taśma. Pojawił się tez problem strzelającej sztyca :/

Opublikowano

Czekam na recenzje jak spisuje się rower i kółka. Vegereggea chyba testuje teraz kółka tej marki. 

Powierzchnia hamowania też jest karbonowa? Jak jest w porównaniu do aluminiowej powierzchni?

Opublikowano

Tak tez karbonowe. Konieczne jest zastosowanie w takim wypadku klocków do karbonu ale producent daje je z kołami. Według mnie karbon hamuje gorzej od aluminium a do tego wydaje specyficzny dźwięk podczas hamowania. No ale umówmy się ile jest hamowania w szosie

Ps. Reggae testuje te kolka ale pod oponki. Ja mam szytki Tufo 25 mm.

Opublikowano (edytowane)

IMG_20180418_160847.jpg

Edytowane przez vandit
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Jedno zdjęcie. Zapraszamy do powtórzenia podstawówki -- czytanie ze zrozumieniem.

bmZBqax.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Andrzej Sawicki napisał:

Jedno zdjęcie. Zapraszamy do powtórzenia podstawówki -- czytanie ze zrozumieniem.

bmZBqax.jpg

@Andrzej Sawicki ale masz piękny segmencik ,jak na Paris -Roubaix ^_^

Opublikowano

Mam tych segmencików do zarzygania, dlatego nigdy nie kupię zwykłej szosy. ;)

Opublikowano
Dnia 16.04.2018 o 20:53, Łabędź napisał:

@Antyszprycha, wracaj tym cudem na asfalt! 

A tak żeby cię bardziej bolało xD 

20170402_154431.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Zalas napisał:

A tak żeby cię bardziej bolało xD

Profanacja. :P

Opublikowano
1 minutę temu, Łabędź napisał:

Profanacja. :P

Dorzucił bym więcej ale złamał bym własny regulamin xD Ale szosa dolinkę kluczwody i szutrowe drogi łykała ale to nie to samo co mój obecny gravel :D

Opublikowano

Znowu jechałem do pracy na około. Dziś padło na lasek Mogilski.

20180419_073159.thumb.jpg.37a1682edb16c5a6032b8c9b7648822b.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano
Dnia 17.04.2018 o 21:33, nctrns napisał:

Pora na prysznic emoji371.png

Tapatalk'd

gdybym tak zrobił, myślę, że cierpliwość takiej jednej mogłaby się skończyć, co by działo się dalej nie jestem sobie w stanie wyobrazić:D 

Dlatego jadę na myjkę wrzucam złocisz lub dwa i z myjki bez naciskania tyle co z lancy samo się leje wystarczy,  żeby opłukać rower z błota. Ale to już musi być fest uwalone:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...