Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, vandit napisał:

sklepy dzisiaj pozamykane to i w lesie kolejka się zrobiła ;)

faktycznie dużo luda ale nie tyle co u Ciebie, wystarczy w bok zjechać i jest już luźniej

IMG_20180415_125913.thumb.jpg.2fb4a20818572d13a1a2f758c01ceec5.jpg

Opublikowano
9 godzin temu, vandit napisał:

IMG_20180415_134620.jpg

Co to za maraton?

Opublikowano
9 godzin temu, vandit napisał:

IMG_20180415_134620.jpg

No ładnie... :D

A u mnie cisza i pustki...

Wierny towarzysz czuwa...

9318c43941577c0d5ff9a625c27ef5ab.jpg

Wysłane z mojego Neffos X1 Max przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
43 minuty temu, Sziva napisał:

Co to za maraton?

Lotto polandbike maraton, nowy Dwór maz

Opublikowano

50km z młodym po hopkach, na szczycie jednej z nich w miejscowości Pożażysko stoi taki ładny kościółek:)8004b219c8ffdad04751ff0e537cdb23.jpg

Opublikowano

Wreszcie udało mi się wyciągnąć rodzinkę na więcej niż 20 km. Efekt? Natychmiastowa wymiana damskich siodełek modele poprzednie. 😉

IMG_20180415_132910.jpg

• Lubię to! 3
Opublikowano
12 godzin temu, vandit napisał:

IMG_20180415_134620.jpg

A gdzie to?

Opublikowano
15 godzin temu, hanus napisał:

Odnalazłem kapliczkę w środku lasu c8870531272684b927e5db7522a0c344.jpg

@Wojtek my jesteśmy z takiego terenu gdzie jak w środku lasku wpadasz na kapliczkę, cmentarz czy zbiorową mogiłę to nie robi to na nikim wrażenia xD Prawda? 

Opublikowano

U mnie na Warmii trochę takich kapliczek jest, ale w środku lasu pierwszy raz spotkałem

Opublikowano
Godzinę temu, Zalas napisał:

@Wojtek my jesteśmy z takiego terenu gdzie jak w środku lasku wpadasz na kapliczkę, cmentarz czy zbiorową mogiłę to nie robi to na nikim wrażenia xD Prawda? 

Dokładnie. Dookoła Gorlic jest około setki cmentarzy z I wojny światowej. Jedna z najważniejszych bitew I wojny światowej rozegrała się właśnie w Gorlicach, wszyscy znają te najbardziej krwawe bitwy na zachodnim froncie, ale właśnie pod Gorlicami nastąpiło przełamanie frontu. 

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Wojtek napisał:

Dokładnie. Dookoła Gorlic jest około setki cmentarzy z I wojny światowej. Jedna z najważniejszych bitew I wojny światowej rozegrała się właśnie w Gorlicach, wszyscy znają te najbardziej krwawe bitwy na zachodnim froncie, ale właśnie pod Gorlicami nastąpiło przełamanie frontu. 

Dokładnie tak jak mówisz. Na samym terenie powiatu Gorlickiego jest dokładnie 81-83 cmentarze z I wojny, do tego trzeba doliczyć cmentarze rzymskokatolickie, grekokatolickie, prawosławne, żydowskie, zbiorowe mogiły itp itd etc :P Gdzie byś nie poszedł i czego byś nie zwiedzał jest do wycieczka od cmentarza do cmentarza przez cmentarz i cerkiew zaliczając po drodze setki kapliczek xD 

Edytowane przez Zalas
Opublikowano (edytowane)

Taki tam maraton ;) 434 to ja ;)

3.jpg

Edytowane przez pizzaq
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Haha tylko asfalt ale dla scenerie trochę zielonego pasowało dzięki ! Cudem nazwę ro jak koła na stożku do mnie dojdą :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano
8 minut temu, Antyszprycha napisał:

Cudem nazwę ro jak koła na stożku do mnie dojdą

Mnie już teraz się podoba. Swoją drogą, mam jakąś słabość do szos, których geometria tylnego trójkąta w ten właśnie sposób nie zbiega się na podsiodłówce z główną rurą poziomą. Mniam.

Opublikowano

Pogoda w niedzielę była taka, że nie pozwalała zostać w domu. :D

IMG_20180415_162231_HDR.jpg

Opublikowano

Taka sytuacja - jak nowy to nowy. Poprawiło mi humor od rana (patrz na zaślepkę śruby zacisku tylnego i przedniego koła)

IMG_0162.JPG

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

• Lubię to! 1
Opublikowano

Trochę cepelia z tego kolorystyczna wyszła, ale co tam. Nowe opony siedzą na kołach a pedały platformowe zastąpiły espedeki. To się teraz zacznie. :D

20180417_153624.thumb.jpg.7c0083cc756d4aa351424cc6a9a970b1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...