sender Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 2 godziny temu, vandit napisał: sklepy dzisiaj pozamykane to i w lesie kolejka się zrobiła faktycznie dużo luda ale nie tyle co u Ciebie, wystarczy w bok zjechać i jest już luźniej
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 9 godzin temu, vandit napisał: sklepy dzisiaj pozamykane to i w lesie kolejka się zrobiła Co to za maraton?
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 9 godzin temu, vandit napisał: sklepy dzisiaj pozamykane to i w lesie kolejka się zrobiła No ładnie... A u mnie cisza i pustki... Wierny towarzysz czuwa... Wysłane z mojego Neffos X1 Max przy użyciu Tapatalka
vandit Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 43 minuty temu, Sziva napisał: Co to za maraton? Lotto polandbike maraton, nowy Dwór maz
Stryjek Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 50km z młodym po hopkach, na szczycie jednej z nich w miejscowości Pożażysko stoi taki ładny kościółek:)
rysib Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Wreszcie udało mi się wyciągnąć rodzinkę na więcej niż 20 km. Efekt? Natychmiastowa wymiana damskich siodełek modele poprzednie. 😉 3
Wojtek Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 12 godzin temu, vandit napisał: sklepy dzisiaj pozamykane to i w lesie kolejka się zrobiła A gdzie to?
Zalas Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 15 godzin temu, hanus napisał: Odnalazłem kapliczkę w środku lasu @Wojtek my jesteśmy z takiego terenu gdzie jak w środku lasku wpadasz na kapliczkę, cmentarz czy zbiorową mogiłę to nie robi to na nikim wrażenia Prawda?
hanus Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 U mnie na Warmii trochę takich kapliczek jest, ale w środku lasu pierwszy raz spotkałem
Wojtek Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Zalas napisał: @Wojtek my jesteśmy z takiego terenu gdzie jak w środku lasku wpadasz na kapliczkę, cmentarz czy zbiorową mogiłę to nie robi to na nikim wrażenia Prawda? Dokładnie. Dookoła Gorlic jest około setki cmentarzy z I wojny światowej. Jedna z najważniejszych bitew I wojny światowej rozegrała się właśnie w Gorlicach, wszyscy znają te najbardziej krwawe bitwy na zachodnim froncie, ale właśnie pod Gorlicami nastąpiło przełamanie frontu.
Zalas Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) 21 minut temu, Wojtek napisał: Dokładnie. Dookoła Gorlic jest około setki cmentarzy z I wojny światowej. Jedna z najważniejszych bitew I wojny światowej rozegrała się właśnie w Gorlicach, wszyscy znają te najbardziej krwawe bitwy na zachodnim froncie, ale właśnie pod Gorlicami nastąpiło przełamanie frontu. Dokładnie tak jak mówisz. Na samym terenie powiatu Gorlickiego jest dokładnie 81-83 cmentarze z I wojny, do tego trzeba doliczyć cmentarze rzymskokatolickie, grekokatolickie, prawosławne, żydowskie, zbiorowe mogiły itp itd etc Gdzie byś nie poszedł i czego byś nie zwiedzał jest do wycieczka od cmentarza do cmentarza przez cmentarz i cerkiew zaliczając po drodze setki kapliczek Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Zalas
pizzaq Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Taki tam maraton 434 to ja Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez pizzaq 2
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 @Antyszprycha, wracaj tym cudem na asfalt!
Antyszprycha Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Haha tylko asfalt ale dla scenerie trochę zielonego pasowało dzięki ! Cudem nazwę ro jak koła na stożku do mnie dojdą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 8 minut temu, Antyszprycha napisał: Cudem nazwę ro jak koła na stożku do mnie dojdą Mnie już teraz się podoba. Swoją drogą, mam jakąś słabość do szos, których geometria tylnego trójkąta w ten właśnie sposób nie zbiega się na podsiodłówce z główną rurą poziomą. Mniam.
Papynsky Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Pogoda w niedzielę była taka, że nie pozwalała zostać w domu.
Antyszprycha Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Taka sytuacja - jak nowy to nowy. Poprawiło mi humor od rana (patrz na zaślepkę śruby zacisku tylnego i przedniego koła) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Trochę cepelia z tego kolorystyczna wyszła, ale co tam. Nowe opony siedzą na kołach a pedały platformowe zastąpiły espedeki. To się teraz zacznie.
Papynsky Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 @Łabędź, ja tam lubię jak na rowerze jest pstrokato. Mi się podoba.
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Przeżyjmy to jeszcze raz - Maraton Miękinia 2018
Rekomendowane odpowiedzi