sajekk Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 W taką pogodę to aż żal było nie wyjść na rower mtb i gravel też dają radę we wspólnej jeździe Moderowany przez Admin: Codziennie JEDNO zdjęcie. Nie dwa.
mariuszm Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Pierwsze zawody od 44 lat bo ile można oglądać te filmy jak inni jeżdżą 4
de Villars Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) 21 godzin temu, GBike napisał: Bardzo ładna jest ona. 12 godzin temu, Łabędź napisał: Fajny ten Centurion. Gdzieś coś o nim więcej tu na forum napisałeś? Bo się nie mogę doszukać... dzięki Chyba jeszcze nie pisałem nic, tylko zdjęcie wrzuciłem z komórki. Trzeba będzie to nadrobić. A tymczasem - niedziela z Paris-Roubaix. Ale żeby nie było żem kolarz kanapowy - 60 km z rana też zrobiłem Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez de Villars 1
Zalas Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dnia 8.04.2018 o 17:17, sajekk napisał: W taką pogodę to aż żal było nie wyjść na rower mtb i gravel też dają radę we wspólnej jeździe Piękne masz te maszynki Też mam furiosika tylko castomowego świetna rama @sajekk przeczytaj pierwszy post na pierwszej stronie tego tematu
sajekk Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 36 minut temu, Zalas napisał: Piękne masz te maszynki Też mam furiosika tylko castomowego świetna rama Gravel nie mój niestety 36 minut temu, Zalas napisał: @sajekk przeczytaj pierwszy post na pierwszej stronie tego tematu Tak wiem, z rozpędu dodałem dwa zdjęcia, mea culpa Fota z dzisiaj, świeża dostawa do roweru
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Krótki rękawek o każdej porze. Czekałem na to.
KUBATRIX Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 To już śniegu chyba nigdzie ni ma. Kwiecień plecień chyba się nie sprawdzi w tym roku
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, nctrns napisał: Ładną trasę przy okazji tej fotki strzeliłeś. Szacun.
nctrns Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Trzeba się wreszcie rozruszać, noga słaba. Tapatalk'd
Nemrod Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Dzisiaj 52 kilometrowa wycieczka z małym: 3
Zalas Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2018 19 godzin temu, KUBATRIX napisał: To już śniegu chyba nigdzie ni ma. Kwiecień plecień chyba się nie sprawdzi w tym roku Oby się nie sprawdził... Oby
Wojtek Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 W zasadzie wczorajsze zdjęcie, ale fajne.
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 -Że niby ja myślę w pracy tylko o rowerze?? Hmmm
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 2 minuty temu, Zalas napisał: Trochę nowości Daj znać jak te lampki, myślę o takiej czerwonej na plecak
Zalas Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2018 1 minutę temu, SpiderMAN napisał: Daj znać jak te lampki, myślę o takiej czerwonej na plecak @Puncu prawdę ci powie. Używa już takich z rok
Puncu Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Tak, tylko zapominam ładować I tył mi po drodze padł. Ogólnie fajne, 4 tryby świecenia, każda może świecić na biało lub na czerwono, więc zakładanie jest dowolne. Mają po 4 tryby, czerwony świecący i mrygający oraz biały tak samo. Po wyłączeniu sygnalizują niski stan baterii a ładują się szybko przez USB. Ja też nie wróciłem z gołą du... pustymi rękami. Kupiłem sobie bluze Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez Puncu 1
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 11 godzin temu, Puncu napisał: Tak, tylko zapominam ładować I tył mi po drodze padł. Ogólnie fajne, 4 tryby świecenia, każda może świecić na biało lub na czerwono, więc zakładanie jest dowolne. Mają po 4 tryby, czerwony świecący i mrygający oraz biały tak samo. Po wyłączeniu sygnalizują niski stan baterii a ładują się szybko przez USB. A masz zdjęcie zamontowanych na rowerze? Poka, poka lampki
Rekomendowane odpowiedzi