Puncu Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 8 godzin temu, Zalas napisał: Jeżeli szukasz pedałów w które się wepniesz i jednocześnie dadzą szersze podparcie stopy to Shimano DX PD-M647 - tu masz duże podparcie dla stopy i dodatkowo wpięcie. Ja się o tym więcej nie wypowiem ale aktualnie @Puncu śmiga w takich pedałach więc możesz napisać do niego, to może szerzej się wypowie. Ma to tyle finezji w sobie co kowadło Ale nie powiem, poza masą to połączenie M647 + MT54 jest jak dobra platforma z kliknięciem. Jeździłem w tych butach na zwykłych platformach i blok jest na tyle schowany że nie dotyka pinów, więc but uniwersalny i jest na tyle mięsisty, że opiera się o "ramkę" M647. Klikająca platforma
Gość Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Nie dość, że pyszna, to jeszcze dają zniżkę rowerzystom:
Zalas Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 2 godziny temu, Łabędź napisał: Nie dość, że pyszna, to jeszcze dają zniżkę rowerzystom: To z tego cargo co czasem na mogilskim stoi? Muszę od nich spróbować kiedyś kawki
Gość Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 21 minut temu, Zalas napisał: To z tego cargo co czasem na mogilskim stoi? Muszę od nich spróbować kiedyś kawki Owszem, z takiego właśnie. Jeździ ich chyba kilka po mieście. Polecam.
Gość Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Pada, jeździć się nie da, to wskrzesiłem umarlaka
Gość Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 9 minut temu, Kruup napisał: Pada, jeździć się nie da, to wskrzesiłem umarlaka Wygląda jak miejsce zbrodni
Gość Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 3 minuty temu, Sziva napisał: Wygląda jak miejsce zbrodni Leżał sobie bidny dość długo nieużywany, nikt go chyba przede mną nie rozkręcał. Teraz bedzie miał drugie życie w innym rowerze Ale zdjecie ku przestrodze, czasem trzeba zaglądać do amortyzatora a im tańszy tym czesciej
pizzaq Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Sezon na poranne zdjęcia Warszawy i okolic uważam za rozpoczęty. Co prawda temperatura o 7:00 wynosiła mniej więcej 1 st. C więc strój prawie zimowy. Ale szczęśliwie jasno coraz wcześniej. Po świętach spróbuję wdrożyć plan codziennych dojazdów rowerem na odcinku szkoła dzieciaków-praca-szkoła dzieciaków, czyli bagażnik na rowery na co dzień...
izabela_ky Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Prawie kwiecień a na stawie lód :< Po godzinie spotkał mnie deszcz , więc nie wiem co gorsze marznąć czy moknąć 1
Zalas Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 Taką "podnóżkę" wykombinowałem dziś znajomemu Niestety mój tak nie chciał stać i się przewracał
Puncu Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Chwile przed deszczem z @Zalasem Jeszcze były w miarę czyste 2
trollu Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 także tego... raz się jedzie a raz pcha
Zalas Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Pogoda zaczyna coraz bardziej dopisywać Mam nadzieję, że już niedługo będzie można się super pobawić w lesie a nie w kółko to błoto i ciapa 2
wasiliew Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Lecę na testy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
nctrns Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Pogoda zaczyna coraz bardziej dopisywać Mam nadzieję, że już niedługo będzie można się super pobawić w lesie a nie w kółko to błoto i ciapa Hahaha wiem gdzie to jest ale byłem tam tylko piechotą, nie rowerem Tapatalk'd 1
Puncu Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 To ja wrzucam korzonki na Norco. Zdjęcie z 2016r
wasiliew Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Brak blotnikow i od razu lepiej wyglada Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KsD Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Udało mi się w końcu wyjechać i przetestować nowe ogumienie. Mój wierny towarzysz Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez KsD 1
Rekomendowane odpowiedzi