Puncu Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Na zdjęciu nie ma roweru ale leży pod nogami. Rękawka w Krakowie
de Villars Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 133 km w ramach poświątecznego palenia ponadnormatywnych kalorii 1
Zalas Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Dnia 2.04.2018 o 20:36, nctrns napisał: Hahaha wiem gdzie to jest ale byłem tam tylko piechotą, nie rowerem Tapatalk'd To trzeba rowerem bo ścieżki są super 3 godziny temu, gregor1-79 napisał: Dziś już było czuć wiosnę. Któryś Beskid?
pizzaq Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Moja dzisiejsza stylówa podczas wypadu z młodym na plac zabaw. W drodze powrotnej zaliczył glebę, ale wsiadł z powrotem na rower i dzielnie pomknął dalej. 3
Zalas Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Godzinę temu, pizzaq napisał: Moja dzisiejsza stylówa podczas wypadu z młodym na plac zabaw. W drodze powrotnej zaliczył glebę, ale wsiadł z powrotem na rower i dzielnie pomknął dalej. To moja stylówka na co dzień Już za chwileczkę... Już za momencik... Lato się rozkręci, a my będziemy kręcić Zostanę raperem Jestem raperem jeżdżę rowerem W oczekiwaniu na nadejście lata... Lato 2017r
gregor1-79 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 11 godzin temu, Zalas napisał: To trzeba rowerem bo ścieżki są super Któryś Beskid? Nie to nie Beskid.To Kotlina Kłodzka a dokładnie góry stołowe widać w tle. Parę metrów za pierwszym planem (rowerem)jest dość spora skarpa i zalew radkowski.
pizzaq Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Nie lubię na rowerze jeździć w jeansach, tutaj już nie brałem pod uwagę zmiany. Jakoś Kubek to w śmiesznych spodniach a nie normalnym układzie
Andrzej Sawicki Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Wreszcie pogoda na jedną warstwę koszulek.
gregor1-79 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Pierwszy raz tego roku w krótkich spodenkach. 1
KsD Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Piękna pogoda dzisiaj była, aż za ciepło się ubrałem 1
lary84 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 2 godziny temu, gregor1-79 napisał: Pierwszy raz tego roku w krótkich spodenkach. Muszę zapytać. Jak ty wsiadasz na ten rower ? Nie jest za duży ?
czanklas22 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 2
Franz Mauer Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 3 godziny temu, Andrzej Sawicki napisał: Wreszcie pogoda na jedną warstwę koszulek. Fajnie się prezentuje ten śmigać 😁 Zastanawiam się czy nie szkoda Ci napędu, bo na najgorszym przekosie masz ustawione? 1
Andrzej Sawicki Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 1. To Shimano, nie SRAM. Części kosztują grosze. Rower jest do jeżdżenia, nie chuchania. W łatwym terenie używam dużego blatu, a w trudnym małego -- tyle mi się chce. 2. Za kilka lat będę myślał o 1x12 albo 1x13 z kasetą o małej rozpiętości i z gęstymi przełożeniami (których obecnie nie ma, bo debile od marketingu biją się o więcej % zakresu). Do tego czasu nie ma szans zużyć korby, a kasety raczej też nie. Tylko przy tym maksymalnym przekosie słychać, że cokolwiek obciera.
Zalas Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 7 godzin temu, zibi_j1 napisał: Pierwszy raz byłem rowerem nad Wisłą Kurde... Genialny motyw z tymi okularami
gregor1-79 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 6 godzin temu, lary84 napisał: Muszę zapytać. Jak ty wsiadasz na ten rower ? Nie jest za duży ? Bez obaw. Na zdjęciu akurat tak to wygląda bo ja stoję w dołku a rower jest nieco wyżej,ale tak naprawdę to między górą ramy a jajkami jest jeszcze ze 3 palce bezpieczeństwa,które już mi się zresztą przydały.
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 13 godzin temu, zibi_j1 napisał: Pierwszy raz byłem rowerem nad Wisłą Zdjęcie obłędne ☺️
wasiliew Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Poranek w drodze do robotyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3
Wojtek Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Nareszcie udało mi się złapać zionącego smoka 1
Zalas Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Wojtek napisał: Nareszcie udało mi się złapać zionącego smoka Gratulację Panie i Panowie, przypominam aby nie rozpisywać się zbytnio bo nas wszystkich wypierdzielą A ja się zastanawiam nad pozbyciem szczura. Dobre pół roku na niego nie wsiadałem już. Służył głównie na dojazdy do pracy a teraz cisnę z buta.
Puncu Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Błonia o poranku. Wato wstać o 6:00 by wyjść na rower 1
Rekomendowane odpowiedzi