Gość Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Teraz, Łabędź napisał: Leśni ludzie cienia. Ty znów masz wolne?
Gość Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 2 godziny temu, SpiderMAN napisał: Ty znów masz wolne? Nie, to jeszcze jedno z soboty. Zresztą, dziś nie ma takiego słońca w Krakowie przecież.
Zalas Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Opublikowano 27 Marca 2018 19 godzin temu, Łabędź napisał: Ale to że tak przez Aleję Pokoju naparzały??? Nope. Chodzi mi o tą drogę wewnętrzną (zaraz przy parku) co idzie spod parkingów areny i wychodzi w aleję pokoju zaraz pod m1 przy ogrodzie doświadczeń. Ale przez aleje musiały jakoś przelecieć. Tak czy siak w parku lotników kilkukrotnie widziałem sarny 19 godzin temu, de Villars napisał: Jak tak dalej pójdzie, trzeba będzie na nie uważać na alejach... Już trzeba. Na jeżyki, zające i lisy też A na Ruczaju i Borku Fałęckim dorzuć do zestawienia jeszcze dziki
Yarpenn Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Jakby co to jeszcze mnie chwilę nie będzie, bo ten tego... urlopuję się tu ale jutro wjeżdża nowy, długowyczekiwany odcinek rowerowy
Gość Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 45 minut temu, Zalas napisał: Chodzi mi o tą drogę wewnętrzną (zaraz przy parku) co idzie spod parkingów areny i wychodzi w aleję pokoju zaraz pod m1 przy ogrodzie doświadczeń Aaaaaa, teraz czaję. 45 minut temu, Zalas napisał: Już trzeba. Na jeżyki, zające i lisy też A na Ruczaju i Borku Fałęckim dorzuć do zestawienia jeszcze dziki To nawet optymistyczne, że w jakimś sensie natura odzyskuje utraconą przestrzeń.
Zalas Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Opublikowano 27 Marca 2018 31 minut temu, Łabędź napisał: To nawet optymistyczne, że w jakimś sensie natura odzyskuje utraconą przestrzeń. A dla mnie jednak trochę smutne, że przestaje sobie czasem radzić sama i polega na śmietnikach i tym co ludzi wyrzucą do tego niejednokrotnie stwarzając zagrożenie dla siebie i dla ludzi A u mnie dziś wybijanie łożysk w kole, supporcie i napinaczu.
Puncu Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 "- Da się to jakoś naprawić? - Nie, spsuło się na amen." "- Panie, kto to Panu tak spsuł?! -To ja! " Dbajcie o swoje rowery bo później takie rodzynki do mnie trafiają, rdza, błoto, woda, a smar wyjechał na wakacje.
de Villars Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 5 godzin temu, Zalas napisał: Już trzeba. Na jeżyki, zające i lisy też A na Ruczaju i Borku Fałęckim dorzuć do zestawienia jeszcze dziki Dzikie miasto...
Gość Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 10 godzin temu, de Villars napisał: Dzikie miasto... Prawidłowo... Póki niedźwiedzi nie ma jest ok...
Gość Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 A miało być tak pięknie... Zestaw leży odłogiem, bo poległem na odkręcaniu jednego ze starych, platformowych pedałów w mojej szosie. Masakra.
Azzader Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 17 minut temu, Łabędź napisał: poległem na odkręcaniu jednego ze starych Używaj smaru miedziowego na gwint nie będziesz miał tego problemu:) A teraz lepiej zalej gwint naftą albo czymś podobnym dobrze penetrującym powinno pomóc:)
bbc Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Godzinę temu, sajekk napisał: W końcu dotarły Mam identyczne. Bardzo je lubię. Zanim nie zamontowałem spd to były to podstawowe moje pedały.
suqub Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Mam identyczne. Bardzo je lubię. Zanim nie zamontowałem spd to były to podstawowe moje pedały.Moje pedały leżą w pudełku od dwóch miesięcy... Wiosna idzie, może je zamontuje w końcu.
sajekk Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Godzinę temu, bbc napisał: Mam identyczne. Bardzo je lubię. Zanim nie zamontowałem spd to były to podstawowe moje pedały. Spd planuje na przyszły rok
Azzader Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, sajekk napisał: Spd planuje na przyszły rok Jak chcesz SPD to ci powiem z własnego doświadczenia że nie ma co tego odkładać na później. Sam teraz troszkę żałuję kupowanych zwykłych pedałów zamiast od razu kupna SPD po prostu szkoda pieniędzy na zwykłe w tym momencie! Edytowane 28 Marca 2018 przez Azzader 1
sajekk Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 6 godzin temu, Azzader napisał: Jak chcesz SPD to ci powiem z własnego doświadczenia że nie ma co tego odkładać na później. Sam teraz troszkę żałuję kupowanych zwykłych pedałów zamiast od razu kupna SPD po prostu szkoda pieniędzy na zwykłe w tym momencie! No myślałem nad tym sporo, ale no już teraz zainwestowałem, to pojeżdżę na razie na platformach. Możliwe, że będę miał operację nogi w tym roku i tak wydaje mi się, że na platformach łatwiej będzie mi wrócić pomału do roweru potem, niż wymuszać już ruch nogi mając ją zapiętą na sztywno
Gość Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Dnia 27.03.2018 o 18:19, Puncu napisał: później takie rodzynki do mnie trafiają A moim zapieczonym pedałem nie chciałbyś się zająć? 9 godzin temu, Azzader napisał: po prostu szkoda pieniędzy na zwykłe w tym momencie! A platformowe pedały mają naprawdę sporo zalet. Zwłaszcza jeśli rower służy do czegoś więcej niż tylko do godzinnych przejazdów treningowych. Jak się na nim jeździ do pracy, zwiedza, załatwia sprawy na mieście, itp, itd, to platformy są niezastąpione. Ja usiłuję w szosie przesiąść się na SPD SL, ale w góralu długo jeszcze będą rządziły platformy chyba...
LuQ Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 19 minut temu, Łabędź napisał: A platformowe pedały mają naprawdę sporo zalet. Zwłaszcza jeśli rower służy do czegoś więcej niż tylko do godzinnych przejazdów treningowych. Jak się na nim jeździ do pracy, zwiedza, załatwia sprawy na mieście, itp, itd, to platformy są niezastąpione. Ja usiłuję w szosie przesiąść się na SPD SL, ale w góralu długo jeszcze będą rządziły platformy chyba... Jest na to proste rozwiązanie Pedały dwustronne po jednej stronie spd po drugiej platforma. Takie pedały dość dobrze się spisują przynajmniej u mnie.
Antyszprycha Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Wczoraj trasą 42 km na ostatnim w tym sezonie Polish Coffee Ride zamknąłem przygodę z trenażerem (przynajmniej do października / listopada). "Koszul Mocy" (wirtualna koszulka Zwift odblokowana). 1
Puncu Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 @Łabędź mogo rzucić okiem ale niczego nie obiecuje. Napisz do mnie PW
Rekomendowane odpowiedzi