Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

BikeExpo dzień 2. Kto nie był, niech żałuje. Bardzo pozytywne wrażenia! 

Ps. Całkiem dobrze zaprzyjaźniłem się z tą reacto.

IMG_20180325_151551_HDR_1521995907604.jpg Edytowane przez Papynsky
Opublikowano

Też nią jezdziłem, ale....wolałbym iść na rower niż jechać 300 km w jedną sronę po to aby w 40 mnut wszystko obejść. Dla mie jak na taką imrezę to tragedia, Go Pro wystawione ale nic nie można kupic i u wielu innych tak było. Nawet nie można było kupic jakiejś fajnej koszulki czy bidonu lub koszyków....Liczyłem na dużo więcej, no nic przynajmniej wiem żeby tam nie jezdzić. Strefa do testów też dość słaba, dwa razy depnąłem tą Reacto i już trzeba było zawracać, zamiast wykorzystać całą płytę i robić okrażenia to nie..;/

Opublikowano

W tamtym roku byy podobne problemy z długością trasy do testów, na szczęście w tym roku wszystko było pod dachem i pogoda nie mogłaby popsuć imprezy. Akurat studiuję w Warszawie, więc dla mnie takie wydarzenie jak najbardziej odpowiadało. 

Opublikowano

Pierwsza 100 w tym roku pękła i 5 tyś. kcal :) W połowie drogi nawet mały piknik, coś w końcu jeść trzeba :)

IMG_20180325_195544.jpg
Opublikowano

Pamiątka z Otwocka-pierwszego startu w letniej serii PolandBike, z @jacek.pl na mecie w kolejce do mycia rowerów. Jacek 236, ja 246 w open, różnica niecałych 1:20. Trasa trudna, łącznie z rozpaczliwym łapaniem jakiegoś wiechcia w koleinie i paleniem gumy w błocie.... Fajnie było ;)

z Jackiem.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Wczoraj cx odpoczywał a pierwszy raz w tym roku wyciągnięta szosa:

WP_20180326_08_31_41_Pro.thumb.jpg.caf2441a517ec5108b64bde560a04104.jpg

Opublikowano

Wczorajszy powrót do domu. Na żywo to słońce wyglądało dużo bardziej spektakularnie. 

IMAG0135.thumb.jpg.d2601f7d3a0ff6a8c11ac36c9eb45b41.jpg

Opublikowano

W tym miejscu uważaj na sarny. Widuję je tam regularnie, a raz nawet bym się w jedną wmeldował po ciemku ;)

Opublikowano
Godzinę temu, de Villars napisał:

W tym miejscu uważaj na sarny. Widuję je tam regularnie, a raz nawet bym się w jedną wmeldował po ciemku ;)

Potwierdzam. Ja raz po ciemku na tym odcinku minąłem pięć. Pierwsze dwie jak mi przecięły drogę, zachwyciły mnie jak dziecko w ZOO. Trzecia, z kilometr dalej, wystraszyła mnie i uświadomiła, że w sumie to niewiele brakło do wypadku i zasadniczo w tych ciemnościach to nic nie widzę na boki, a i do przodu też jednak niewiele, więc trzeba zwolnić. Dwie ostatnie minąłem już mega czujnie i ostrożnie. :D

Opublikowano

Koło EC urzęduje spore stadko saren...

Ja dzisiaj w drodze do domu w Lasku Łęgowskim też minąłem jedną wielką sarenkę :D

Opublikowano
5 godzin temu, gregor1-79 napisał:

Z dzisiejszej przejażdżki. 

20180326_111232.jpg

Gdzie to ciebie wywiało? 

5 godzin temu, Łabędź napisał:

Wczorajszy powrót do domu. Na żywo to słońce wyglądało dużo bardziej spektakularnie. 

IMAG0135.thumb.jpg.d2601f7d3a0ff6a8c11ac36c9eb45b41.jpg

Oj. Widzę, że muszę częściej śmigać bulwarem od mostu wandy :D

3 godziny temu, de Villars napisał:

2 godziny temu, Łabędź napisał:

Potwierdzam. Ja raz po ciemku na tym odcinku minąłem pięć. Pierwsze dwie jak mi przecięły drogę, zachwyciły mnie jak dziecko w ZOO. Trzecia, z kilometr dalej, wystraszyła mnie i uświadomiła, że w sumie to niewiele brakło do wypadku i zasadniczo w tych ciemnościach to nic nie widzę na boki, a i do przodu też jednak niewiele, więc trzeba zwolnić. Dwie ostatnie minąłem już mega czujnie i ostrożnie. :D

Również potwierdzam. Łąki nowohuckie, bulwar od mostu wandy, park lotników grasują sarny :D ale nie tylko w cieplejsze dni również można dostrzec zajączki, jeżyki i lisy :D Raz na drodze arena -> m1 w parku kilka saren (nie wiem ile bo tak szybko nie liczę) przeleciało mi zaraz przed kierownicą a tak ze 2-3 sarny nie zdążyły przede mną przelecieć i się zatrzymały zaraz przy drodze. Zaliczyłem ostre hamowanie ale szczęśliwy byłem jak dziecko :D 

Ja zaś dzisiaj atakowałem kopiec Kraka i zalew Bagry.
Pobujane :) 

29693157_1347262082041055_657624474_o.jpg
Opublikowano
2 godziny temu, Zalas napisał:

arena -> m1 w parku

Ale to że tak przez Aleję Pokoju naparzały??? :D 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Łabędź napisał:

Ale to że tak przez Aleję Pokoju naparzały???

No to już lekko szokujące. Co innego na uboczu nad Wisłą, a co innego przy ruchliwej arterii komunikacyjnej w środku miasta. Jak tak dalej pójdzie, trzeba będzie na nie uważać na alejach... ;)

Edytowane przez de Villars
Opublikowano
31 minut temu, zibi_j1 napisał:

Dzieje się! ;)d85a9c4b57ef2040502f720744688133.jpg

I popsuł.... ;) Żeby mnie nikt nie ganiał za offtop, poniżej jest zdjęcie.... :P

4.jpg
Andrzej Sawicki
Opublikowano
36 minut temu, zibi_j1 napisał:

Dzieje się! ;)

Co Ty zrobiłeś temu roweru?

Opublikowano
Co Ty zrobiłeś temu roweru?
:) takie tam igraszki w sypialni ;)

25bc7b2a8c747f81eca50590fe438e38.jpg
Opublikowano
1 minutę temu, zibi_j1 napisał:

Też mnie czeka taka operacja tylko czasu brak i zimno w garażu 

Opublikowano
12 godzin temu, Łabędź napisał:

Ale to że tak przez Aleję Pokoju naparzały??? :D 

A zdarzyło mi się wczesnym rankiem kilka razy, skubane ostrożne są nawet.

6 minut temu, zibi_j1 napisał:

Ty zbereźniku... No koło tył jeszcze się aż prosi... im szybciej tym lepiej :P

11 godzin temu, de Villars napisał:

No to już lekko szokujące. Co innego na uboczu nad Wisłą, a co innego przy ruchliwej arterii komunikacyjnej w środku miasta. Jak tak dalej pójdzie, trzeba będzie na nie uważać na alejach... ;)

Mogę uważać, nie przeszkadzają mi wcale...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...