Skocz do zawartości

Brevet 200km Niepołomice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie to teraz zapraszam do WWA na ostatni Brevet w tym roku w Pomiechówku. Chętnie bym was wszystkich poznał. Gravelem raczej będę obstawiać tyły ale 200km powinno się udać zrobić w limicie :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

A mi trochę dokuczał. Spodenki Xtiger i takie sobie siodło... Co jakiś czas minutka na stojąco żeby ukrwić to co zdrętwiało i ji myślenie o bólu... Dzisiaj zrobił m rozjazd i troszkę też dokuczał. Za to plecy rypią mnie na bogato :/

Opublikowano
13 minut temu, zibi_j1 napisał:

A mi trochę dokuczał. Spodenki Xtiger i takie sobie siodło... Co jakiś czas minutka na stojąco żeby ukrwić to co zdrętwiało i ji myślenie o bólu... Dzisiaj zrobił m rozjazd i troszkę też dokuczał. Za to plecy rypią mnie na bogato :/

Zibi, myślę, że z tymi plecami pomógłby Ci ogarnięty fizjo i regularne rozciąganie. 

Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, Łabędź napisał:

Koniecznie musimy jeszcze pojeździć razem, bo pałam chęcią rewanżu. :D :D :D 

Jestem tego samego zdania, najbliższy OTR w czwartek :)

9 godzin temu, Sziva napisał:

Powiedzcie mi tylko czy tyle godzin w siodle nie odbiło się negatywnie na Waszych czterech literach? Jak sobie radzicie z bólem kupra podczas tylu godzin w siodle?

No cóż, jechałem pierwszy raz takie dystans więc nie bardzo wiedziałem czego się spodziewać. Pojechałem w markowych spodenkach (Mobel) i to w zasadzie tyle. Jechałem "na sucho", bez żadnego "smarowidła", i być może to był błąd, bo w drugiej połowie trasy tyłek już się odzywał. Co do obniżania siodełka - nie wiem czy bym coś takiego próbował, może tyłkowi było by lżej, za to kolana by oberwały...

3 godziny temu, zibi_j1 napisał:

Spodenki Xtiger

Myślałem by w takich jechać, bo w porównaniu z markowymi jakie mam (Mobel, Rogelli, Attiq, Vezuvio), ich wkładka w niczym im nie ustępuje, przynajmniej na dystansach jakie dotąd robiłem (circa 150 km). Tym razem zdecydowałem się na Mobela i sam nie wiem czy to był dobry wybór, czy niekoniecznie. Może trzeba było się posmarować, ale nie przyszło mi to jakoś do głowy...

Edytowane przez de Villars
Opublikowano

Wiecie, że 22 uczestników z listy startowej nie ukończyło tego Brevetu? To prawie 1/4... Dużo, czy mi się wydaje?

Opublikowano
41 minut temu, Łabędź napisał:

Wiecie, że 22 uczestników z listy startowej nie ukończyło tego Brevetu? To prawie 1/4... Dużo, czy mi się wydaje?

Też na to patrzyłem. Tylko pytanie ilu z nich nie dało rady, a ilu sprzęt nie dał rady. 25%, to w sumie dość sporo. 

Mi się tak spodobało, że mam niecny plan na kolejny weekend, ale zobaczymy co z tego wyjdzie :D 

Opublikowano

Ci co nie mają DNF tylko puste, to chyba w ogóle nie wystartowali.

Tapatalk'd