Antyszprycha Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Panowie, życze Wam tego abyście przede wszystkim dojechali cali i zdrowi. Pogoda zapewne dopisze więc powtórki z Tatr nie będzie (Ci co byli wiedzą o co chodzi). Zabrać ze sobą tylko porządną garść pozytywnego nastawienia a reszta pójdzie sama, grupa pociągnie i pociąg dojedzie w pełnym składzie ! Ja w piątek o północy wyruszam (a w zasadzie wyruszamy) do Sopotu, równe 300 km. 3
Gość Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 15 godzin temu, de Villars napisał: dziś i wczoraj forma u mnie do d...y Lepiej chyba mieć formę do d...y niż nie mieć jej wcale. Ja wiem co mówię, bo aktualnie nie mam - w lipcu udało mi się nakręcić całe może70 kilometrów z hakiem, nawet w styczniu przejeździłem więcej. Do tego coś mnie bierze przeziębieniowo (środek lata!), więc walczę, żeby się wylizać. Szczęście, że chociaż rower udało mi się ogarnąć. Przynajmniej co jak co, ale świeżość będę miał na wysokim poziomie. Liczę więc na wasze koło. Dzięki, @Antyszprycha, szkoda, że Ciebie z nami nie będzie. Ale i Tobie w takim razie powodzenia w ataku na Sopot!
Antyszprycha Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Teraz, Łabędź napisał: Dzięki, @Antyszprycha, szkoda, że Ciebie z nami nie będzie. Ale i Tobie w takim razie powodzenia w ataku na Sopot! Nawet nie wiesz jak żałuje ! Że też wszystkie fajne imprezy muszą być tam u Was - na dole
Łukasz_P Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Póki co pogoda w Niepołomicach zapowiada się idealnie. Temperatura od 18 do 28 stopni, trochę chmur, minimalny wiatr.
Gość Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Ja już spakowany. Trybik odszykowany, bagażnik na dachu... Jeszcze tylko jutro w pracy przeżyć... Ależ się jaram!
de Villars Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 11 godzin temu, Łabędź napisał: w lipcu udało mi się nakręcić całe może70 kilometrów z hakiem Spójrz na to w ten sposób - w sobotę będziesz miał już 300
Zbysio Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Panowie proszę o obszerną relację jak PK wyglądają na brevet'ach. Chodzi mi głównie o jedzenie i picie.
Łukasz_P Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Godzinę temu, Zbysio napisał: Panowie proszę o obszerną relację jak PK wyglądają na brevet'ach. Chodzi mi głównie o jedzenie i picie. Cytując: jedzenie bedzie dostepne na starcie, na PK1 (53km) oraz po obiedzie na PK2(111km), a także na mecie (ciepły gulaszyk). Z suchego prowiantu są banany, batony, drożdżówki + izotonik/woda. Ilości są takie, że spokojnie nie braknie! Ja sam nigdy nic nie musialem dokupywać na brevecie (chyba, że na 600-tce w środku nocy - wtedy hot dog na Orlenie jest nie do przebicia).
Zbysio Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 9 godzin temu, Łukasz_P napisał: Cytując: jedzenie bedzie dostepne na starcie, na PK1 (53km) oraz po obiedzie na PK2(111km), a także na mecie (ciepły gulaszyk). Z suchego prowiantu są banany, batony, drożdżówki + izotonik/woda. Ilości są takie, że spokojnie nie braknie! Ja sam nigdy nic nie musialem dokupywać na brevecie (chyba, że na 600-tce w środku nocy - wtedy hot dog na Orlenie jest nie do przebicia). Bardziej chodziło mi o Wasze odczucia. Napisać można wszystko.
Łukasz_P Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 (edytowane) Tak samo jak tutaj można napisać wszystko . Ktoś tu jechał Brevet? Generalnie w komentarzach ludzi w wydarzeniu można odnieść wrażenie, że na chłopaków, którzy to organizują można liczyć. Dla pewności zawsze możesz zabrać swoje jedzenie. Ja biorę batony i żele, ale mam w planach zostawić je w aucie. Edytowane 19 Lipca 2019 przez Łukasz_P
de Villars Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Niestety, prognozy na jutro się kiepszczą. Możliwe deszcze w ciągu dnia...
nctrns Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Opublikowano 19 Lipca 2019 Kurtka już spakowana Mam nadzieję że nie będzie mocnego deszczu bo nie mam ochraniaczy na buty i kask ;P Tapatalk'd
Łukasz_P Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Kuźwa ja się zastanawiam gdzie schowam rękawki i nogawki, a Wy kurtki pakujcie 🤪. Już jestem w Krakowie, więc co ma być, to będzie 😀. Co ma być to będzie, byle nie było zimno!
de Villars Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Ja nie pakuję, bo kurtki nie mam. Trudno, najwyżej mnie zleje.
nctrns Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Opublikowano 19 Lipca 2019 Zimno nie powinno być, rękawków nie biorę, nogawek nie mam. A przy 12-15 stopniach mogę jeździć na krótko (pod warunkiem że w ogóle będzie więcej i jestem suchy ) Tapatalk'd
Gość Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Nie wiem co wy za prognozy pogody macie, ale u mnie na obu aplikacjach jest ładnie, malutenkie, chwilowe przelotne opady, które pewnie nas ominą, ciepło i słonecznie...
Cris92 Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Jak w sobotę to będzie ładnie zapewniam was w 100%. Powiem wam, że na smartfonach z androidem, ta pogoda standardowa w widgecie od Google, chyba najlepiej się sprawdza. Jeszcze się nie pomyliła na tyle by pokazywać słońce, a miała być kosmiczna ulewa. Polecam widget "at a glance" ewentualnie wzbogacony o apke windguru i nie ma bata, żebyście mokli. Dziś pokazywało mi deszcz 30% o 14 szans i faktycznie wracając delikatna mrzawka mnie złapała. Generalnie jak pokazuje słońce przez cały dzień to deszczu nie będzie. Wysłane z mojego P30 Pro przy użyciu Tapatalka
Łukasz_P Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Ja patrzę zawsze Meteo i w 90% się sprawdza. Jutro będzie idealnie 🙃 My z Zibim już czekamy 😏 1
Łukasz_P Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Szczególnie, że właśnie się nawadniamy Miłosławem 😈
Gość Opublikowano 20 Lipca 2019 Opublikowano 20 Lipca 2019 Jak tam, śpicie jeszcze? Wstawać, śpiochy! 😎💪
Łukasz_P Opublikowano 20 Lipca 2019 Opublikowano 20 Lipca 2019 Tak tu chrapią, że się nie da spać 😂. Dobrze, że jest cysterna kawy 😀. Jakby ktoś się zastanawiał co będziemy jeść, to między innymi Góralki i banany 😜
Cris92 Opublikowano 20 Lipca 2019 Opublikowano 20 Lipca 2019 Powodzenia panowie i panie. Liczę na jakąś fotorelacje.Ja dla odmiany dziś, jutro i może w poniedziałek przerwa od roweru. 250km do konkursu CCC zrobione, to chyba mogę PS. Trochę wstyd, że ja po 254km w 2 tygodnie marudzę i stękam jak mnie to nogi bolą, a wy tu dziś zrobicie 200km, a niektórzy pewnie ponad 200km...Wysłane z mojego P30 Pro przy użyciu Tapatalka 1
Łukasz_P Opublikowano 20 Lipca 2019 Opublikowano 20 Lipca 2019 (edytowane) Najpierw może zróbmy te 200 🤪 Edytowane 20 Lipca 2019 przez Łukasz_P 1
Rekomendowane odpowiedzi