Gość Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Czy ma ktoś z Was doświadczenie z kaskami EKOI?
Łukasz_P Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ja mam takie, że zamówiłem Corsa Light i odesłałem, bo był za mały 😅. Czekam teraz na rozmiar większy. Sam kask robi bardzo dobre wrażenie i jest bardzo lekki. Można w necie znaleźć kilka testów i są mocno chwalone.
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 18 minut temu, Łukasz_P napisał: Ja mam takie, że zamówiłem Corsa Light i odesłałem, bo był za mały 😅. Czekam teraz na rozmiar większy. Sam kask robi bardzo dobre wrażenie i jest bardzo lekki. Można w necie znaleźć kilka testów i są mocno chwalone. coś nie tak z rozmiarówką ? Jaki masz rozmiar głowy? Sam jestem na granicy rozmiarów S/M i L/XL. Mocno zastanawiam się nad tym kaskiem...
Łukasz_P Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 44 minuty temu, zibi_j1 napisał: coś nie tak z rozmiarówką ? Jaki masz rozmiar głowy? Sam jestem na granicy rozmiarów S/M i L/XL. Mocno zastanawiam się nad tym kaskiem... Byłem na pograniczu S/M i L/XL, więc zdecydowałem się na mniejszy. Na upartego mógłby być, ale w zimie czapki już bym nie założył. Więc raczej wszystko się zgadza.
Bartosh Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Też zastanawiam się nad Corsa Light, ale najpierw muszę sobie wybić z głowy Catlike Whisper na który zachorowałem. Mój obecny Met Crossover zasługuje już na emeryturę. Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Bartosh
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 W dniu 29.01.2019 o 15:56, Łukasz_P napisał: Byłem na pograniczu S/M i L/XL, więc zdecydowałem się na mniejszy. Na upartego mógłby być, ale w zimie czapki już bym nie założył. Więc raczej wszystko się zgadza. Czytałem opinię że już od rozmiaru 56 trzeba brać L/XL. Nie ryzykowałem i tak własnie zrobiłem (mój obwód 58-59) Szkoda ze nie już nakładek aero @Bartosh Corsa wg mnie dużo ładniejsza i chyba bardziej zaawansowana technicznie. Przy obecnej promocji łykaj bez zastanowienia.
Łukasz_P Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 No ja mam taki właśnie rozmiar głowy jak Ty. No nic, wczoraj wysłali już większy, więc oczekuję
JARY Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Super te kaski , ja mam obwód 58 cm . Tak się skłaniam pod XL , jak myślicie?
Łukasz_P Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Z Ekoi? Tam jest rozmiar L/XL i taki weź.
JARY Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Tak Ekoi. Ten rabat to po wpisaniu jakiegoś kodu ,czy tak porostu ?
Łukasz_P Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Albo są na stronie przecenione albo nie. Nie ma żadnego dodatkowego kodu. Przynajmniej ja nie kojarzę.
Antyszprycha Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zibi na grypie kolarska bieda jest ekoi corsa light nowy z nakładka czarna za 230 planów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
JARY Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 4 minuty temu, Łukasz_P napisał: Albo są na stronie przecenione albo nie. Nie ma żadnego dodatkowego kodu. Przynajmniej ja nie kojarzę. ok
M.C Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Aktualnie używam lewego na dojazdy do pracy, a prawego na szosę.
elmapeto Opublikowano 23 Lutego 2019 Opublikowano 23 Lutego 2019 Ja jeżdżę w takim ,ale widzę ,że już jest niedostępny w Decathlonie w tym sezonie.
Suraj Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 I ja przedstawię swój kask. Niedawno zakupiłem, jednak przejeździłem w nim około 200 km, i jak dla mnie mega wygodny. Uvex i-vo cc light blue-blue mat 1
panMarcin Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 W dniu 5.03.2019 o 22:20, Suraj napisał: I ja przedstawię swój kask. Niedawno zakupiłem, jednak przejeździłem w nim około 200 km, i jak dla mnie mega wygodny. Uvex i-vo cc light blue-blue mat Jak wygodny to najważniejsze. Ja ostatnio miałem taki co mnie strasznie uciskał i musiałem wymienić
Peres Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 Kaski METEOR Dla mnie i narzyczonej, nowo nabyte wyglądają naprawde spoko
TOMALA72 Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Author Creek nabyty okazjonalnie za 80 Zeta:) Fajnie leży na głowie, ma twardą skorupę zewnętrzną i wydaje się dość solidny:)
Gość Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Mam taki już drugi , latem świetną ma wentylacje Pierwszy oddał swoje życie za mnie 😎
Gość Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 Po przełomie na dropie i przelocie przez kierownicę, wyglądał takJak się później okazało pękła skorupaWięc spełnił swoje zadanie
zbyt Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Tomaka72, widzę że do ciebie pojechał ten author, nie brałem bo chyba był by za duży na mnie ja mam btwina 500 i nie narzekam, wykonanie o niebo lepiej niż podobne cenowo szukam teraz czego z bardziej zabudowanym tyłem
Donayo Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 No i mnie przekonaliście do kasku. Jako, że odziedziczony po tacie kask Giro zaczął się sypać i zupełnie nie pasował kolorystycznie, skusiłem się na kask z Lidla. Posiada certyfikaty, więc chyba jest okej. Po pierwszych kilometrach jestem zadowolony, kask jest wygodny, w zasadzie nie czuć go na głowie. Od dziś będzie towarzyszył mi na każdej przejażdżce. Przy okazji namówiłem narzeczoną i śmiga w takim samym kasku o innej kolorystyce na hulajnodze elektrycznej 1
Suchas Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 Czy ktoś jeździł może w kaskach Orbea? Korci mnie R10 albo R50, stylistyka zazębiających się dłoni mi się bardzo podoba, ale zawsze lepiej zapytać o wrażenia.
Rekomendowane odpowiedzi