Skocz do zawartości

Nasze kaski.

Zbysio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 6.10.2018 o 20:06, Paw napisał:

Kask protone. Wczesniej miałem 500 btwina. Przesiadka jak z malucha do mercedesa. Leciutki 215 gram przy L świetnie dopasowuje się do głowy. Trzyma się bardzo dobrze w przeciwieństwie do btwina który latał po całej głowie. 

Skąd masz kask w czarnym macie  zbiałymi naklejkami ? Myslałem, że ta wersja wychodzi jedynie w połysku a mat jest z czarnymi naklejkami :)

IMG_20181006_195802.jpg IMG_20181006_195807.jpg IMG_20181006_195818.jpg

Możesz powiedzieć parę słów o tym protone ? zastanawiam się nad jego zakupem bo strasznie mi się podoba. W boju jest jeszcze bell stratus, oakley aro 5 i giry synthe

1848663906_Zrzutekranu2018-11-14o19_57_44.thumb.jpg.6eee6f757e903f0adb9c0ce69f1986a6.jpg88528138_Zrzutekranu2018-11-14o19_57_51.thumb.jpg.bf9f5cb256091ce9b58c2118f5bd096a.jpg281086071_Zrzutekranu2018-11-15o07_59_50.thumb.jpg.4e999c3b012d73c3d2380c2ff776e657.jpg1342876323_Zrzutekranu2018-11-15o08_02_50.thumb.jpg.d5edd236dae21b6d381949bd7fc04890.jpg

Ktoś przy okazji może wie czy w WLKP a najlepiej w okolicach Poznania znajde Protone żeby przymierzyć bo jestem między rozmiarem S a M

Edytowane przez Antyszprycha
  • Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A to mój nowy nabytek  O'neal Defender 

P1120097.JPG P1120098.JPG P1120100.JPG P1120101.JPG
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Niedawno zakupiona Kask Protone w rozmiarze M. Świetnie leży na głowie. Posiada system MIPS a do tego jest bardzo lekki.
Zauważyłem jedynie ze jest możliwość zachaczania zausznikami okularów o tył kasku a raczej o system regulujący. Na szczęście moje Jawbreaker’y maja możliwość regulacji długości zausznika
IMG_3327.JPG
IMG_3328.JPG
IMG_3329.JPG
IMG_3330.JPG
IMG_3332.JPG
IMG_3333.JPG

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

• Lubię to! 4
Opublikowano
12 minut temu, Antyszprycha napisał:

Niedawno zakupiona Kask Protone w rozmiarze M. Świetnie leży na głowie. Posiada system MIPS a do tego jest bardzo lekki.
Zauważyłem jedynie ze jest możliwość zachaczania zausznikami okularów o tył kasku a raczej o system regulujący. Na szczęście moje Jawbreaker’y maja możliwość regulacji długości zausznika

A jaka cena jest tego cudenka ? Bo sporo wcześniej kolega pisał że zapłacił jakieś śmieszne pieniądze ? 

Opublikowano

Podróbki są za 350, używki org za 600-750. Ja zapłaciłem za nowy na Kaski.com z rabatami 850 zł

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano

Czyli dobra cena bo chyba chodzą po 1000zl 

Opublikowano
3 minuty temu, Maaciek26 napisał:

Ten kolor jest za 1100 a reszta Protone po 1000. Na kaski.com był rabat -10% na wszystkie kaski gdzie wyjściową cenę na kolor black mat miałem taką jak na inny ponieważ wcześniej zamówiłem biały ale odesłałem bo mi się nie spodobał i chciałem zwrot kasy więc właściciel zaoferował  w tej samej cenie kolor black mat co biały. Dodatkowo za zapisanie się do newslettera był kolejny rabat i stąd ta cena. Również uważam, że dobra choć i tak cholernie wysoka

Opublikowano

Podoba mi się czarny mat, bo idealnie pod moją koze by pasował. Na Amazonie lata po 230 EUR, więc niecały 1k by wyszedł. Musze dojrzeć chyba do lepszego kasku, bo na razie latam w jakimś tanim Uvexie. Ale jakoś tak wolałbym wydać kasę na pomiar mocy pierw hehe. 

Opublikowano
9 minut temu, Antyszprycha napisał:
15 minut temu, Maaciek26 napisał:

Ten kolor jest za 1100 a reszta Protone po 1000. Na kaski.com był rabat -10% na wszystkie kaski gdzie wyjściową cenę na kolor black mat miałem taką jak na inny ponieważ wcześniej zamówiłem biały ale odesłałem bo mi się nie spodobał i chciałem zwrot kasy więc właściciel zaoferował  w tej samej cenie kolor black mat co biały. Dodatkowo za zapisanie się do newslettera był kolejny rabat i stąd ta cena. Również uważam, że dobra choć i tak cholernie wysoka

No to mega cena ,chociaż nie ukrywam że to dużo. Ale głowę ma się tylko jedna :)

Opublikowano

230 euro to nie jest dobra cena dobra cena/. Spokojnie poszukasz taniej. 

Teraz, Maaciek26 napisał:

No to mega cena ,chociaż nie ukrywam że to dużo. Ale głowę ma się tylko jedna :)

Dokładnie tak a i sam kask kupuje się raz na długi czas. Miałem też na głowie Oakley Aro 5 i gdybym mógł wziąłbym dwa hehe :D 

Opublikowano

Ja choruje na specialized evade 2 ale narazie przyszedł mój nowy rower i muszę go odebrać z domu rodzinnego i trochę podszykowac ,później będą nowe buty i kask :)

Opublikowano

Evado 2 jest piękny ale nigdzie nie mogłem znaleźć w granicznym budżecie

Opublikowano

W sklepie sprint w Białymstoku jak byłem to dawali mi za 900zl a jak chciałem dobrać buty speca touch 3 to dawali mi wszystko razem za 1700zl nie dogadaliśmy się lekko i narazie temat ucichł 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A jak wygląda rozmiarówka Protone? Sugerować się tabelką producenta co do rozmiaru czy jednak trzeba przyjąć jakąś rezerwę?

Opublikowano
Teraz, nonamed napisał:

A jak wygląda rozmiarówka Protone? Sugerować się tabelką producenta co do rozmiaru czy jednak trzeba przyjąć jakąś rezerwę?

mam protone i kupowałem według podanej rozmiarówki, wszystko gra

Opublikowano

Panowie czy ktoś z was może jeździ bądź jeżdził w MET Manta? Poluje na takiego i szukam sprawdzonych opini.

met_manta_blk_grn_cavendish_0.jpg
Opublikowano

No i kupiłem MET Strale. Dojdzie paczka to zdam relacje czy warto było. 

met-strale-black-red-matt-glossy-3hm107lonr1.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano
38 minut temu, Fimala napisał:

No i kupiłem MET Strale. Dojdzie paczka to zdam relacje czy warto było. 

met-strale-black-red-matt-glossy-3hm107lonr1.jpg

O, to czekam niecierpliwie na relację :) W jakim sklepie kupiłeś? 

Opublikowano
4 godziny temu, JaW napisał:

O, to czekam niecierpliwie na relację :) W jakim sklepie kupiłeś? 

Kupiłem w sportpoint.pl 229zł. Dzwonili dzisiaj do mnie, że im się wyprzedały i musze poczekać co najmniej do 12 lutego :( Dobrze że jeszcze nie ma sezonu :D

Opublikowano
7 minut temu, Fimala napisał:

Dobrze że jeszcze nie ma sezonu :D

Jak to nie ma ???

Opublikowano
2 minuty temu, zibi_j1 napisał:

Jak to nie ma ???

Zibi wiem, że ty katujesz cały rok Rockiego :D Ja aktualnie czekam na troche cieplejsze dni a w oczekiwaniu robie forme na spinningu :P

Opublikowano

Witam, 

Zastanawiam się nad zakupem kasku LIMAR 545

Czy ktoś miał styczność z tym modelem, ktoś może polecić? 

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Kross Ventego. Kask ok. Lekko i przewiewne. Jedyny mankament to rwące się wkładki, których nigdzie nie mogę dostać. f5e953f8b281af50ef971eedf93057fa.jpg

Wysłane z telefonu