Antyszprycha Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) W dniu 6.10.2018 o 20:06, Paw napisał: Kask protone. Wczesniej miałem 500 btwina. Przesiadka jak z malucha do mercedesa. Leciutki 215 gram przy L świetnie dopasowuje się do głowy. Trzyma się bardzo dobrze w przeciwieństwie do btwina który latał po całej głowie. Skąd masz kask w czarnym macie zbiałymi naklejkami ? Myslałem, że ta wersja wychodzi jedynie w połysku a mat jest z czarnymi naklejkami Możesz powiedzieć parę słów o tym protone ? zastanawiam się nad jego zakupem bo strasznie mi się podoba. W boju jest jeszcze bell stratus, oakley aro 5 i giry synthe Ktoś przy okazji może wie czy w WLKP a najlepiej w okolicach Poznania znajde Protone żeby przymierzyć bo jestem między rozmiarem S a M Edytowane 15 Listopada 2018 przez Antyszprycha 1
maniekBB Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 A to mój nowy nabytek O'neal Defender 1
Antyszprycha Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Niedawno zakupiona Kask Protone w rozmiarze M. Świetnie leży na głowie. Posiada system MIPS a do tego jest bardzo lekki. Zauważyłem jedynie ze jest możliwość zachaczania zausznikami okularów o tył kasku a raczej o system regulujący. Na szczęście moje Jawbreaker’y maja możliwość regulacji długości zausznikaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 4
Maaciek26 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 12 minut temu, Antyszprycha napisał: Niedawno zakupiona Kask Protone w rozmiarze M. Świetnie leży na głowie. Posiada system MIPS a do tego jest bardzo lekki. Zauważyłem jedynie ze jest możliwość zachaczania zausznikami okularów o tył kasku a raczej o system regulujący. Na szczęście moje Jawbreaker’y maja możliwość regulacji długości zausznika A jaka cena jest tego cudenka ? Bo sporo wcześniej kolega pisał że zapłacił jakieś śmieszne pieniądze ?
Antyszprycha Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Podróbki są za 350, używki org za 600-750. Ja zapłaciłem za nowy na Kaski.com z rabatami 850 zł Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Maaciek26 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Czyli dobra cena bo chyba chodzą po 1000zl
Antyszprycha Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 3 minuty temu, Maaciek26 napisał: Czyli dobra cena bo chyba chodzą po 1000zl Ten kolor jest za 1100 a reszta Protone po 1000. Na kaski.com był rabat -10% na wszystkie kaski gdzie wyjściową cenę na kolor black mat miałem taką jak na inny ponieważ wcześniej zamówiłem biały ale odesłałem bo mi się nie spodobał i chciałem zwrot kasy więc właściciel zaoferował w tej samej cenie kolor black mat co biały. Dodatkowo za zapisanie się do newslettera był kolejny rabat i stąd ta cena. Również uważam, że dobra choć i tak cholernie wysoka
Łukasz_P Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Podoba mi się czarny mat, bo idealnie pod moją koze by pasował. Na Amazonie lata po 230 EUR, więc niecały 1k by wyszedł. Musze dojrzeć chyba do lepszego kasku, bo na razie latam w jakimś tanim Uvexie. Ale jakoś tak wolałbym wydać kasę na pomiar mocy pierw hehe.
Maaciek26 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 9 minut temu, Antyszprycha napisał: 15 minut temu, Maaciek26 napisał: Czyli dobra cena bo chyba chodzą po 1000zl Ten kolor jest za 1100 a reszta Protone po 1000. Na kaski.com był rabat -10% na wszystkie kaski gdzie wyjściową cenę na kolor black mat miałem taką jak na inny ponieważ wcześniej zamówiłem biały ale odesłałem bo mi się nie spodobał i chciałem zwrot kasy więc właściciel zaoferował w tej samej cenie kolor black mat co biały. Dodatkowo za zapisanie się do newslettera był kolejny rabat i stąd ta cena. Również uważam, że dobra choć i tak cholernie wysoka No to mega cena ,chociaż nie ukrywam że to dużo. Ale głowę ma się tylko jedna
Antyszprycha Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 230 euro to nie jest dobra cena dobra cena/. Spokojnie poszukasz taniej. Teraz, Maaciek26 napisał: No to mega cena ,chociaż nie ukrywam że to dużo. Ale głowę ma się tylko jedna Dokładnie tak a i sam kask kupuje się raz na długi czas. Miałem też na głowie Oakley Aro 5 i gdybym mógł wziąłbym dwa hehe
Maaciek26 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ja choruje na specialized evade 2 ale narazie przyszedł mój nowy rower i muszę go odebrać z domu rodzinnego i trochę podszykowac ,później będą nowe buty i kask
Antyszprycha Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Evado 2 jest piękny ale nigdzie nie mogłem znaleźć w granicznym budżecie
Maaciek26 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 W sklepie sprint w Białymstoku jak byłem to dawali mi za 900zl a jak chciałem dobrać buty speca touch 3 to dawali mi wszystko razem za 1700zl nie dogadaliśmy się lekko i narazie temat ucichł
Nemrod Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Jak sprzęt Speca to warto sprawdzić zawsze w "Wysepce": https://www.wysepka.pl/kaski-i-okulary/3215-21406-kask-specialized-s-works-evade-2016.html#/30-rozmiar-l/439-kolor-bialo_czarno_czerwony Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Nemrod
nonamed Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 A jak wygląda rozmiarówka Protone? Sugerować się tabelką producenta co do rozmiaru czy jednak trzeba przyjąć jakąś rezerwę?
Antyszprycha Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Teraz, nonamed napisał: A jak wygląda rozmiarówka Protone? Sugerować się tabelką producenta co do rozmiaru czy jednak trzeba przyjąć jakąś rezerwę? mam protone i kupowałem według podanej rozmiarówki, wszystko gra
Fimala Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Panowie czy ktoś z was może jeździ bądź jeżdził w MET Manta? Poluje na takiego i szukam sprawdzonych opini.
JaW Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 To ja zapytam o kask MET Strale - ktoś ma, ktoś miał, ktoś zna? https://www.szumgum.com/kask-szosowy-met-strale.html
Fimala Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 No i kupiłem MET Strale. Dojdzie paczka to zdam relacje czy warto było. 1
JaW Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 38 minut temu, Fimala napisał: No i kupiłem MET Strale. Dojdzie paczka to zdam relacje czy warto było. O, to czekam niecierpliwie na relację W jakim sklepie kupiłeś?
Fimala Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 4 godziny temu, JaW napisał: O, to czekam niecierpliwie na relację W jakim sklepie kupiłeś? Kupiłem w sportpoint.pl 229zł. Dzwonili dzisiaj do mnie, że im się wyprzedały i musze poczekać co najmniej do 12 lutego Dobrze że jeszcze nie ma sezonu
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 7 minut temu, Fimala napisał: Dobrze że jeszcze nie ma sezonu Jak to nie ma ???
Fimala Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 2 minuty temu, zibi_j1 napisał: Jak to nie ma ??? Zibi wiem, że ty katujesz cały rok Rockiego Ja aktualnie czekam na troche cieplejsze dni a w oczekiwaniu robie forme na spinningu
florek1993 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Witam, Zastanawiam się nad zakupem kasku LIMAR 545 Czy ktoś miał styczność z tym modelem, ktoś może polecić? Z góry dzięki
jadenarowerze.pl Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Kross Ventego. Kask ok. Lekko i przewiewne. Jedyny mankament to rwące się wkładki, których nigdzie nie mogę dostać. Wysłane z telefonu
Rekomendowane odpowiedzi