Skocz do zawartości

MARATON MTB MIĘKINIA 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się ten film z zawodów gratulacje i zazdroszczę, ja mam duże obawy przed startem boję się że nie dam rady i będzie wstyd. Najbardziej rozsądnym dla mnie maratonem w mojej okolicy wydaje się cyklo Karpaty w wojniczu. Pozdrowienia i życzę sukcesów 

Opublikowano
Godzinę temu, Sziva napisał:

Ja też mam zarezerwowany pokój w Polanicy. Nawet Król Małżonek zdecydował się wystartować. A co z tego wyjdzie, to zobaczymy :) 

Zastanawia mnie jeszcze jak są liczone te punkty sektorowe. Czy ja mam się porównywać do czasu najlepszego faceta czy do czasu najlepszej babki? Bo jeśli do faceta, to mam nadal 7 sektor, a jeśli do babki to sektor 5.

A jak wchodzisz na stronie bike maratonu na formularz zgloszenia i nastepnie na liste zgloszonych, to jaki sektor Ci pokazuje?

Opublikowano
3 minuty temu, wasiliew napisał:

A jak wchodzisz na stronie bike maratonu na formularz zgloszenia i nastepnie na liste zgloszonych, to jaki sektor Ci pokazuje?

7. A Tobie sektor się na tej liście zmienił? Bo tutaj jeszcze nic nie ma:

http://bikemaraton.com.pl/sektory-startowe-lista/

54 minuty temu, lary84 napisał:

Podoba mi się ten film z zawodów gratulacje i zazdroszczę, ja mam duże obawy przed startem boję się że nie dam rady i będzie wstyd. Najbardziej rozsądnym dla mnie maratonem w mojej okolicy wydaje się cyklo Karpaty w wojniczu. Pozdrowienia i życzę sukcesów 

Nic się nie martw! A o wstydzie to nawet nie myśl - no bo i z jakiej racji?

Opublikowano
9 minut temu, Sziva napisał:

7. A Tobie sektor się na tej liście zmienił? Bo tutaj jeszcze nic nie ma:

http://bikemaraton.com.pl/sektory-startowe-lista/

Nic się nie martw! A o wstydzie to nawet nie myśl - no bo i z jakiej racji?

To co podałaś to sektory na rozpoczęcie w Miekinia, czyli z czasów na koniec 2017r. Tam gdzie ja podałem przed Miękinią miałem 7 sektor, a teraz zmienił się na 6.

Opublikowano
2 minuty temu, wasiliew napisał:

To co podałaś to sektory na rozpoczęcie w Miekinia, czyli z czasów na koniec 2017r. Tam gdzie ja podałem przed Miękinią miałem 7 sektor, a teraz zmienił się na 6.

To co podałam, to brak listy na 2018, bo jest tylko ta z 2017. 

Twoim sposobem mam nadal 7 sektor, więc czas liczony jest do najlepszego zawodnika bez względu na płeć.

Opublikowano
13 minut temu, Sziva napisał:

To co podałam, to brak listy na 2018, bo jest tylko ta z 2017. 

Twoim sposobem mam nadal 7 sektor, więc czas liczony jest do najlepszego zawodnika bez względu na płeć.

To co Ty podałaś to na pewno dotyczy tylko: Miękinia (otwarcie sezonu)- Bike Maraton 2018

zawodnicy ustawiają się wg sektorów uzyskanych na koniec sezonu 2017 Czyli tylko początek sezony, ja to tak rozumiem.

Opublikowano
2 minuty temu, wasiliew napisał:

To co Ty podałaś to na pewno dotyczy tylko: Miękinia (otwarcie sezonu)- Bike Maraton 2018

zawodnicy ustawiają się wg sektorów uzyskanych na koniec sezonu 2017 Czyli tylko początek sezony, ja to tak rozumiem.

Fakt.

Opublikowano

Trzeba nowy temat zalozyc: Bike Maraton Polanica Zdrój :) 

Opublikowano
39 minut temu, wasiliew napisał:

Trzeba nowy temat zalozyc: Bike Maraton Polanica Zdrój :) 

Mówisz-masz :) 

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, wasiliew napisał:

Po każdym wyścigu sektory są aktualizowane. W 'strefa zawodnika/sektory - lista' widzisz aktualny stan.

Jak patrzyłem dziś, to są już uwzględnione wyniki z Miękinii 2018.

Ty Sziva - nadal 7. Czyli liczone jest bez względu na płeć. Co jest logiczne, bo w podziale na sektory chodzi o to, aby w jednej kupie jechali zawodnicy o podobnych możliwościach.

Edytowane przez mcmacpl
Opublikowano

Również wszystkim gratuluję startu. Choć nie zrealizowałem założonego planu to jednak jak na "ofiarę losu" powinienem być zadowolony, bo wyścig ukończyłem, a i wynik 1:26:34 wcale nie był najgorszy. Trasa była bardzo dobrze przygotowana i pogoda świetna. Po głębszej analizie muszę stwierdzić, że sam sobie jestem winny. Mój fuck'up to nie był przypadek, to była kara za brak koncentracji. Zbyt nadmiernie się rozluźniłem i od razu gleba ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Franz Mauer napisał:

Również wszystkim gratuluję startu. Choć nie zrealizowałem założonego planu to jednak jak na "ofiarę losu" powinienem być zadowolony, bo wyścig ukończyłem, a i wynik 1:26:34 wcale nie był najgorszy. Trasa była bardzo dobrze przygotowana i pogoda świetna. Po głębszej analizie muszę stwierdzić, że sam sobie jestem winny. Mój fuck'up to nie był przypadek, to była kara za brak koncentracji. Zbyt nadmiernie się rozluźniłem i od razu gleba ;)

Szacun @Franz Mauer za ukończenie maratonu po takim wypadku. Mi na maratonie dwa razy koło uciekło, ale udało mi się utrzymać w siodle i wyprowadzić rower na prostą. Cała zima na trenażerze rolkowym pewnie w tym znacząco pomogła, bo z rolek wypaść to żadna sztuka i wystarczy zdekoncentrować się na chwilę. Potem człowiek siniaki liczy ;)