Franz Mauer Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Ależ oczywiście, że pamiętam Wstępnie możemy umóœić się przy gó©ce na starcie Napiszę CI sms jak będę na miejscu.
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Przy czym? Zdzwonimy się. Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Gość
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Franz Mauer napisał: Górce To przy starcie jest jakaś górka?
Franz Mauer Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Tak, wkoło boiska przy szkole. Coś w rodzaju naturalnych trybun.
wasiliew Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Jest i on moj pierwszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 U mnie już zamontowany: Rower wyczyszczony, łańcuch nasmarowany, nóżka zdjęta, lampki też, baterie w Garminie i kamerze się ładują
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 No to dzisiaj jedziemy To będzie mój pierwszy w życiu maraton - nie tylko rowerowy, ale pierwszy w ogóle. Dostałam zestaw zasad na maila od organizatora i z rozbawieniem przeczytałam, że należy ściszyć muzykę w słuchawkach tak, żeby słyszeć co się dzieje wokół. Ja bym nie wpadła na pomysł, żeby brać na maraton słuchawki i odcinać się od świata mając wokół siebie sporo ludzi, którzy będą się nawzajem i mnie w tym również wyprzedzać i sygnalizować to słownie.
wasiliew Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Jestem na miejscu i ciesze sie ze odebralem numer starowy wczoraj. Duze kolejki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 U mnie miejsce open 842, K3- 33, dystans mini, czas: 1:39:34 Jestem przeszczęśliwa, że wzięłam udział w tej imprezie Paszcza w kurzu i błocie, ale było super
wasiliew Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Było mega! 617 open, 209 M3 1:25:59. Na pewno nie będzie to mój ostatni maraton. Ale pamiętajcie, najpierw bezpieczeństwo! Widziałem 4 gleby w tym 2 przed moimi kołami. Dobrze, że ktoś zawsze krzyknie żeby uważać. No i niestety kolega Franz fiknął i złamał obojczyk, ale twardo dojechał do mety. A, i mnóstwo ludzi łapiących kapie, i to już od samego początku. Chociaż jak widziałem stan opon co poniektórych, to się nie dziwię. Dawno do wymiany. 1
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 2 godziny temu, wasiliew napisał: Było mega! 617 open, 209 M3 1:25:59. Na pewno nie będzie to mój ostatni maraton. Ale pamiętajcie, najpierw bezpieczeństwo! Widziałem 4 gleby w tym 2 przed moimi kołami. Dobrze, że ktoś zawsze krzyknie żeby uważać. No i niestety kolega Franz fiknął i złamał obojczyk, ale twardo dojechał do mety. A, i mnóstwo ludzi łapiących kapie, i to już od samego początku. Chociaż jak widziałem stan opon co poniektórych, to się nie dziwię. Dawno do wymiany. Franza szkoda mi strasznie, bo początek sezonu i taka przygoda. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. Też mnie bardzo zdziwiła ilość osób pompujących opony na samym początku trasy. Ja jednego gościa widziałam, jak jechał i chyba smsa pisał. Na trasie to on skupiony nie był
Andrzej Sawicki Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 4 minuty temu, Sziva napisał: Też mnie bardzo zdziwiła ilość osób pompujących opony na samym początku trasy. Może nie umieli zrobić bezdętki i przez noc im schodzi?
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 1 minutę temu, Andrzej Sawicki napisał: Może nie umieli zrobić bezdętki i przez noc im schodzi? Może. Ja jechałam na dętkach zalanych mleczkiem i co jakiś czas spoglądałam czy mam jeszcze ciśnienie. Łańcuch kilka razy tak mi tłukł o ramę, że byłam pewna że spadł, a on się dzielnie trzymał. Na drodze asfaltowej podjechał do mnie gość, obejrzał rower i stwierdził, że takie starocie to są najlepsze. No fakt - jechałam na rowerze z 2000 roku
wasiliew Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Fajni byli goscie na tandemie no i fatbikiem starszy gosc, ten z filmiku szjbajka ladnie leciał. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, wasiliew napisał: Fajni byli goscie na tandemie no i fatbikiem starszy gosc, ten z filmiku szjbajka ladnie leciał. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Widziałam tych gości, no i dziadek też się wyróżniał.
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Goście na oponach do wymiany, tandemy, fatbajki, turyści piszący smsy... To na pewno był maraton MTB?
Zbysio Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Gratuluje wyników. I czekam na kolejne sukcesy.
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 A tutaj relacja wideo z mojej jazdy: https://drive.google.com/open?id=1ufQZDvNfuYrND4LkaQyDed79OGGx5FHp
wasiliew Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 @Sziva zamawiasz foty? https://www.fotomaraton.pl/event.php?Lang=PL&Event=RBWR18&ToFind=%23P
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 5 minut temu, wasiliew napisał: @Sziva zamawiasz foty? https://www.fotomaraton.pl/event.php?Lang=PL&Event=RBWR18&ToFind=%23P Już zamówiłam
wasiliew Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2018 11 godzin temu, Sziva napisał: Już zamówiłam Kurde, wczoraj byly za 30zł a dziś niby z kodem rabatowym 35zl. Moglem sie wczesniej zdecydowac. Maraton za nami, trzeba by myslec o nastepnym Fajnie bo widze, ze mam juz start z 6 sektora. Na razie wstepnie zarezerwowalem sobie pokoj w Polanicy, ale jeszcze sie waham z zapisaniem.
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, wasiliew napisał: Kurde, wczoraj byly za 30zł a dziś niby z kodem rabatowym 35zl. Moglem sie wczesniej zdecydowac. Maraton za nami, trzeba by myslec o nastepnym Fajnie bo widze, ze mam juz start z 6 sektora. Na razie wstepnie zarezerwowalem sobie pokoj w Polanicy, ale jeszcze sie waham z zapisaniem. Ja też mam zarezerwowany pokój w Polanicy. Nawet Król Małżonek zdecydował się wystartować. A co z tego wyjdzie, to zobaczymy Zastanawia mnie jeszcze jak są liczone te punkty sektorowe. Czy ja mam się porównywać do czasu najlepszego faceta czy do czasu najlepszej babki? Bo jeśli do faceta, to mam nadal 7 sektor, a jeśli do babki to sektor 5. Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez Gość
Rekomendowane odpowiedzi