Skocz do zawartości

MARATON MTB MIĘKINIA 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ależ oczywiście, że pamiętam :) Wstępnie możemy umóœić się przy gó©ce na starcie :) Napiszę CI sms jak będę na miejscu.

Opublikowano (edytowane)

Przy czym? Zdzwonimy się.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Godzinę temu, Franz Mauer napisał:

Górce :)

To przy starcie jest jakaś górka?

Opublikowano

Tak, wkoło boiska przy szkole. Coś w rodzaju naturalnych trybun.

Opublikowano

Jest i on :) moj pierwszy

ae2835409a9ce4f25465559f2f5318df.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Pomógł 1
Opublikowano

U mnie już zamontowany:

IMG_20180413_193529.thumb.jpg.7d6ac89a7c8d08a61246d16ef8cbf4a2.jpg

Rower wyczyszczony, łańcuch nasmarowany, nóżka zdjęta, lampki też, baterie w Garminie i kamerze się ładują :) 

Opublikowano

No to dzisiaj jedziemy :D To będzie mój pierwszy w życiu maraton - nie tylko rowerowy, ale pierwszy w ogóle.

Dostałam zestaw zasad na maila od organizatora i z rozbawieniem przeczytałam, że należy ściszyć muzykę w słuchawkach tak, żeby słyszeć co się dzieje wokół. Ja bym nie wpadła na pomysł, żeby brać na maraton słuchawki i odcinać się od świata mając wokół siebie sporo ludzi, którzy będą się nawzajem i mnie w tym również wyprzedzać i sygnalizować to słownie.

Opublikowano

Jestem na miejscu i ciesze sie ze odebralem numer starowy wczoraj. Duze kolejki.

Opublikowano

U mnie miejsce open 842, K3- 33, dystans mini, czas: 1:39:34

Jestem przeszczęśliwa, że wzięłam udział w tej imprezie :D Paszcza w kurzu i błocie, ale było super :) 

IMG_20180414_130502.thumb.jpg.aa0a7750fc517fc67c7f24f1bc690645.jpg

Opublikowano

Było mega! 617 open, 209 M3 1:25:59. Na pewno nie będzie to mój ostatni maraton.

Ale pamiętajcie, najpierw bezpieczeństwo! Widziałem 4 gleby w tym 2 przed moimi kołami. Dobrze, że ktoś zawsze krzyknie żeby uważać. No i niestety kolega Franz fiknął i złamał obojczyk, ale twardo dojechał do mety.   

big (1).jpg

big.jpg

A, i mnóstwo ludzi  łapiących kapie, i to już od samego początku. Chociaż jak widziałem stan opon co poniektórych, to się nie dziwię. Dawno do wymiany.

• Lubię to! 1
Opublikowano
2 godziny temu, wasiliew napisał:

Było mega! 617 open, 209 M3 1:25:59. Na pewno nie będzie to mój ostatni maraton.

Ale pamiętajcie, najpierw bezpieczeństwo! Widziałem 4 gleby w tym 2 przed moimi kołami. Dobrze, że ktoś zawsze krzyknie żeby uważać. No i niestety kolega Franz fiknął i złamał obojczyk, ale twardo dojechał do mety.   

big (1).jpg

big.jpg

A, i mnóstwo ludzi  łapiących kapie, i to już od samego początku. Chociaż jak widziałem stan opon co poniektórych, to się nie dziwię. Dawno do wymiany.

Franza szkoda mi strasznie, bo początek sezonu i taka przygoda. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. 

Też mnie bardzo zdziwiła ilość osób pompujących opony na samym początku trasy.

Ja jednego gościa widziałam, jak jechał i chyba smsa pisał. Na trasie to on skupiony nie był :( 

Opublikowano
4 minuty temu, Sziva napisał:

Też mnie bardzo zdziwiła ilość osób pompujących opony na samym początku trasy.

Może nie umieli zrobić bezdętki i przez noc im schodzi?

Opublikowano
1 minutę temu, Andrzej Sawicki napisał:

Może nie umieli zrobić bezdętki i przez noc im schodzi?

Może. Ja jechałam na dętkach zalanych mleczkiem i co jakiś czas spoglądałam czy mam jeszcze ciśnienie. Łańcuch kilka razy tak mi tłukł o ramę, że byłam pewna że spadł, a on się dzielnie trzymał. Na drodze asfaltowej podjechał do mnie gość, obejrzał rower i stwierdził, że takie starocie to są najlepsze. No fakt - jechałam na rowerze z 2000 roku :) 

Opublikowano

Fajni byli goscie na tandemie no i fatbikiem starszy gosc, ten z filmiku szjbajka ladnie leciał.

Opublikowano
1 godzinę temu, wasiliew napisał:

Fajni byli goscie na tandemie emoji846.png no i fatbikiem starszy gosc, ten z filmiku szjbajka ladnie leciał.

Widziałam tych gości, no i dziadek też się wyróżniał. 

Opublikowano

Goście na oponach do wymiany, tandemy, fatbajki, turyści piszący smsy...

To na pewno był maraton MTB? ;)

Opublikowano
11 godzin temu, Sziva napisał:

Już zamówiłam :) 

Kurde, wczoraj byly za 30zł a dziś niby z kodem rabatowym 35zl. Moglem sie wczesniej zdecydowac.

Maraton za nami, trzeba by myslec o nastepnym :) Fajnie bo widze, ze mam juz start z 6 sektora. Na razie wstepnie zarezerwowalem sobie pokoj w Polanicy, ale jeszcze sie waham z zapisaniem.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, wasiliew napisał:

Kurde, wczoraj byly za 30zł a dziś niby z kodem rabatowym 35zl. Moglem sie wczesniej zdecydowac.

Maraton za nami, trzeba by myslec o nastepnym :) Fajnie bo widze, ze mam juz start z 6 sektora. Na razie wstepnie zarezerwowalem sobie pokoj w Polanicy, ale jeszcze sie waham z zapisaniem.

Ja też mam zarezerwowany pokój w Polanicy. Nawet Król Małżonek zdecydował się wystartować. A co z tego wyjdzie, to zobaczymy :) 

Zastanawia mnie jeszcze jak są liczone te punkty sektorowe. Czy ja mam się porównywać do czasu najlepszego faceta czy do czasu najlepszej babki? Bo jeśli do faceta, to mam nadal 7 sektor, a jeśli do babki to sektor 5.

Edytowane przez Gość