bombka Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2022 Ja tylko dopiszę że rama nadal spisuje się wyśmienicie
vdcmike Opublikowano 12 Stycznia 2022 Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) @kkoyot: chodzi mi o to, żeby łeb śruby miał równomierne podparcie na całej powierzchni (tu wygląda jaby wokół otwóru hak był obły i łeb kontakt miałby tylko blisko trzpienia osi) i przede wszystkim by nie opierał się na lakierze. Np. coś takiego jak na załączonym obrazku... ... Edytowane 12 Stycznia 2022 przez vdcmike
bombka Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2022 Jako że jestem zadowolony z ramy szosowej, w tym roku postanowiłem złożyć MTB na chińskiej ramie, właśnie złożyłem zamówienie, i tym razem wybór padł też na FLYXII. Tym bardziej że w cenie ramy dorzucił sztycę, mostek i kierownicę.
loll Opublikowano 29 Maja 2022 Opublikowano 29 Maja 2022 W dniu 18.01.2022 o 18:47, bombka napisał: Jako że jestem zadowolony z ramy szosowej, w tym roku postanowiłem złożyć MTB na chińskiej ramie, właśnie złożyłem zamówienie, i tym razem wybór padł też na FLYXII. Tym bardziej że w cenie ramy dorzucił sztycę, mostek i kierownicę. Duzo kilometrow nalatane masz na tej carbonowej szosie? Dorastam chyba do zakupu takiej ramy na przyszly sezon i poszukuje argumentow za
bombka Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2022 Około 8 tys, nie masz się co bać, teraz jeżdżę na MTB od nich, i też jest ok.
Giovanni Cigno Opublikowano 7 Listopada 2022 Opublikowano 7 Listopada 2022 W dniu 2.06.2022 o 07:50, bombka napisał: Około 8 tys, nie masz się co bać, teraz jeżdżę na MTB od nich, i też jest ok. Chciałbym wrócić do tematu szosy. Jakie doświadczenia po prawie dwóch latach użytkowania? Dużo na niej przejeździłeś? Nadal wszystko gra i prawidłowo się spisuje? Ile Cię ostatecznie wyszły dodatkowe koszty dostawy (udało się bez cła?)
bombka Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Opublikowano 8 Listopada 2022 W dniu 7.11.2022 o 07:09, Giovanni Cigno napisał: Chciałbym wrócić do tematu szosy. Jakie doświadczenia po prawie dwóch latach użytkowania? Dużo na niej przejeździłeś? Nadal wszystko gra i prawidłowo się spisuje? Będzie w sumie około 12000km. Z ramą jest wszystko ok, absolutnie nic sie nie dzieje. Jeżdżone po gładkim asfalcie, ale też i dziurawym, na którym można plomby pogubić. żadnych trzasków, pisków itp. W dniu 7.11.2022 o 07:09, Giovanni Cigno napisał: Ile Cię ostatecznie wyszły dodatkowe koszty dostawy (udało się bez cła?) Za szosową nie zapłaciłem żadnych opłat, za MTB na początku tego roku zapłaciłem w Polsce, jak dobrze pamiętam coś około 120 zł. Także nie wiele. 1
Rekomendowane odpowiedzi