Gość Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Dnia 7.09.2017 o 11:34, SpiderMAN napisał: eee, a każe Ci się ktoś spinać i spieszyć? No to co mini? Ja się będę zapisywał wkrótce. To chciałbym wiedzieć co jedziemy Ambicja i duch rywalizacji będzie mi kazał, jak staniemy w sektorach startowych, ja siebie znam. A potem będę zdychał walcząc o życie. Więc ja jadę krótki dystans jednak, na bank.
Korposzczur Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Trasa nie należy do najłatwiejszych, będzie trochę podjazdów, a więc przy 22 km można się zmęczyć. Te dodatkowe 8 km to głównie górki. Niestety zmieniły się plany i muszę zrezygnować. Wynagrodzę sobie to dzień później crossem w Ulanowie.
Gość Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 ej nie wykruszajcie się tak... Tomkowi pękła rama, Wojtek kurde na mini, @ze4lot jedź na 30km ze mną, proszę
Gość Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Ja i tak się pewnie zapiszę w dniu zawodów dopiero, więc jak się rano obudzę z poczuciem, że noga daje i jestem w życiowej jakimś cudem formie, to pojadę dłuższy, żeby Ci @SpiderMANmoże trochę potrzymać koło. Ale na ten moment raczej będzie to 22. Szkoda, @Korposzczur. Może następnym razem, o ile będzie kolejna edycja.
Gość Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 No... Tak mi mów, to ja będę Cię codziennie motywować smsem Żeby była forma Jak na razie to niech szlag trafi ten deszcz
Gość Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Liczę na to, bo mnie przeziębienie dopadło...
ponczi Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Jeśli pogoda dopisze to w najbliższą niedziele może jakaś mała przejażdżka po trasie? Co prawda po górach także dopadło mnie przeziębienie, ale cza w końcu trasę sprawdzić
Puncu Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Miałem się pojawić i rzucić okiem jak to wygląda, ale wybór padł na JoyRide Zakopane.
molik.pawel Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Czy ma ktoś z Was gpx na dystans 22 km, bo z tej mapy co tam na stronie jest to nie idzie zrobić ? pozdr
Korposzczur Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Odnalazłem na dysku jakieś gpx. Trasa 30 km powinna być aktualna. Najlepiej napisać do organizatora, aby zamieścili gpx do pobrania. KBD d-uga DOK-ADNA.gpx Krakow-Bike-Day-1-.gpx
molik.pawel Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Dzięki trasa długa rzeczywiście się zgadza, natomiast ten drugi plik to stara trasa, która byla na ich stronie. Teraz mapę wyrzucili i wstawili obraz tras. I ta krótka jest inna. Napisałem do nich maila, zobaczymy czy odpowiadają...
Gość Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Panie i Panowie, promocję na zapisy zrobili: teraz jest po 49 pln zapis. Pewnie się pogody i wykruszenia chętnych przestraszyli. Ja się właśnie zapisałem na dystans 22, numer startowy: 4621. Edytowane 18 Września 2017 przez Gość
Gość Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 11 minut temu, Łabędź napisał: Panie i Panowie, promocję na zapisy zrobili: teraz jest po 49 pln zapis. Pewnie się pogody i wykruszenia chętnych przestraszyli. Ja się właśnie zapisałem na dystans 22, numer startowy: 4621. ech... 22km Dobra, dobra, ja się zapiszę w dzień zawodów...
Gość Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 1 minutę temu, SpiderMAN napisał: ech... 22km No mówię Ci, że ostatnio nogi nie mam.
Gość Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Teraz, Łabędź napisał: No mówię Ci, że ostatnio nogi nie mam. Jedziesz ze mną rozumiem na Kolną? Rower czy auto?
Gość Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 4 minuty temu, SpiderMAN napisał: Jedziesz ze mną rozumiem na Kolną? Rower czy auto? No właśnie się zastanawiam, bo niby fajna rozgrzewka, ale jednak mamy tam kawałek do podjechania, więc chyba wolałbym auto. A bierzesz samochód? I zmieścilibyśmy się obaj? Bo jak tak, chętnie dorzucę się do benzyny.
Gość Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Raczej auto, chociaż w sumie jak jedziemy 22km, to można se zrobić przejażdżkę...
Gość Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Ja w moim hatchbacku nie mam bagażnika na rowery, więc musiałbym upychać rowery w środku, co byłoby trudne nawet przy złożonych siedzeniach. Jeden to jeszcze się wciśnie, ale dwa - nie ma bata. Można się przejechać rozgrzewkowo na rowerze, żeby tylko pogoda w miarę była. Bo dojechać na start już na "dzień dobry" przemoczonym, to trochę strzał w kolano.
ponczi Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 1 godzinę temu, Łabędź napisał: Panie i Panowie, promocję na zapisy zrobili: teraz jest po 49 pln zapis. Pewnie się pogody i wykruszenia chętnych przestraszyli. Ja się właśnie zapisałem na dystans 22, numer startowy: 4621. A czasem od samego początku nie ma tych 49zł? Odkąd patrzyłem na stronkę, zawsze taka cena była. Nawet ostatnio analizując mapkę zdziwiłem się, że cena powinna juz wzrastać, a jest wciąż 49zł. Ogólnie, ma ktoś wytyczoną trasę na wyższej rozdzielczości? Bo ciężko w wielu miejscach wyczaić, którędy prowadzi droga.
Wojtek Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) kbd-16-09-17-objazd-trasy_export.gpx Załączyłem gpx z komoota dla 22km, powinno się nadać, raczej poprawna trasa. Edytowane 18 Września 2017 przez Wojtek
Wojtek Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Dostałem od organizatora ślady obydwu dystansów KBD d_uga DOK_ADNA.gpx KBD SPRINT.gpx Edytowane 18 Września 2017 przez Wojtek
Korposzczur Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Ja bym chętnie wziął udział w KBD, ale w piątek mamy imprezę integracyjną i nie wypada nie pojechać. Jeden z uczestników wieczorem wraca do Krakowa. Jedyne wyjście to wrócić z nim, tam znaleźć nocleg i wypożyczyć rower MTB. To nie Cyklokarpaty i organizator raczej nie będzie miał rowerów do wypożyczenia. Największy problem to brak własnego transportu. Chyba trzeba to zmienić.
twotimer Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Wojtku, jakiej aplikacji używasz do odczytu mapek? 16 godzin temu, Wojtek napisał: Dostałem od organizatora ślady obydwu dystansów KBD d_uga DOK_ADNA.gpx KBD SPRINT.gpx
Rekomendowane odpowiedzi