Skocz do zawartości

Rockrider XC 💯 S

TomekLodz1973

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie wrażenia po jeździe z nowych opon ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No, to ja mówiłem o zaklejaniu taśmą tego wycięcia w rurze żeby piasek nie wpadał i sztyca go nie mieliła a tu okazuje się że Decathlon wiedział o tym i wyciągnął wnioski. 

Teraz jest z boku wycięta rura ...Screenshot_20210811-133116_Chrome.thumb.jpg.6fa82f7f38ac74c6e54539157b8053e7.jpg

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 11.08.2021 o 13:36, TomekCorsa napisał:

No, to ja mówiłem o zaklejaniu taśmą tego wycięcia w rurze żeby piasek nie wpadał i sztyca go nie mieliła a tu okazuje się że Decathlon wiedział o tym i wyciągnął wnioski. 

Teraz jest z boku wycięta rura ...Screenshot_20210811-133116_Chrome.thumb.jpg.6fa82f7f38ac74c6e54539157b8053e7.jpg

Zakupiłem ten rower na początku tego miesiąca RR MTB xc500s powiem szczerze , ze na żywo wyglada super i jeździ się na nim… Jest starsznie niewygodny 🙈😁 kwestia pewnie ustawienia ale już wiem , ze chce spróbować odwrócić mostek , bo jest na minus ewentualnie wymienić z 80 na 60 a jak nie pomoże to zmienić kierownice z prostej na wznios. Siodełko tez muszę wywalić , bo jest masakryczne i to takie narazie spostrzeżenia ze zrobionych 60 km :) Jak piszesz o tej kresce na ramie przy sztycy to aż mnie to zaciekawiło , bo wydaje mi się , ze nie jest z boku tylko z tylu. :D ale nie dam sobie ręki uciąć , będę musiał to zweryfikować :)

Opublikowano
Jakie wrażenia po jeździe z nowych opon ?
Jeździ się szybciej.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

"żegnaj Gienia świat się zmienia" 

Z pewnych powodów popełniłem sprzedaż roweru xc100s.

Ale już mam nowy.

Polecam wszystkim  szczerze bo xc100s jest wart nawet aktualnej ceny.

• 1 rok później...