TomekCorsa Opublikowano 24 Lipca 2021 Opublikowano 24 Lipca 2021 Jakie wrażenia po jeździe z nowych opon ?
TomekCorsa Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 No który inny jest lepszy od tego ?
TomekCorsa Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 No, to ja mówiłem o zaklejaniu taśmą tego wycięcia w rurze żeby piasek nie wpadał i sztyca go nie mieliła a tu okazuje się że Decathlon wiedział o tym i wyciągnął wnioski. Teraz jest z boku wycięta rura ... 1
TomekCorsa Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Dostępność rowerów będzie większa, już wkrótce https://www.pulshr.pl/rekrutacja/decathlon-buduje-fabryke-rowerow-zatrudni-nawet-600-osob,83703.html 1
Andrew1985 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 W dniu 11.08.2021 o 13:36, TomekCorsa napisał: No, to ja mówiłem o zaklejaniu taśmą tego wycięcia w rurze żeby piasek nie wpadał i sztyca go nie mieliła a tu okazuje się że Decathlon wiedział o tym i wyciągnął wnioski. Teraz jest z boku wycięta rura ... Zakupiłem ten rower na początku tego miesiąca RR MTB xc500s powiem szczerze , ze na żywo wyglada super i jeździ się na nim… Jest starsznie niewygodny 🙈😁 kwestia pewnie ustawienia ale już wiem , ze chce spróbować odwrócić mostek , bo jest na minus ewentualnie wymienić z 80 na 60 a jak nie pomoże to zmienić kierownice z prostej na wznios. Siodełko tez muszę wywalić , bo jest masakryczne i to takie narazie spostrzeżenia ze zrobionych 60 km Jak piszesz o tej kresce na ramie przy sztycy to aż mnie to zaciekawiło , bo wydaje mi się , ze nie jest z boku tylko z tylu. ale nie dam sobie ręki uciąć , będę musiał to zweryfikować
PingNoMore Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Jakie wrażenia po jeździe z nowych opon ?Jeździ się szybciej. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
TomekCorsa Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 "żegnaj Gienia świat się zmienia" Z pewnych powodów popełniłem sprzedaż roweru xc100s. Ale już mam nowy. Polecam wszystkim szczerze bo xc100s jest wart nawet aktualnej ceny.
TomekCorsa Opublikowano 7 Stycznia 2023 Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) Inny kolor i opony, czy oni myślą że My uwierzymy że to nowy rower ? https://www.decathlon.pl/p/rower-gorski-mtb-xc-100-s-29/_/R-p-304208 Edytowane 9 Stycznia 2023 przez TomekCorsa
Rekomendowane odpowiedzi