Wojtek O. Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Opublikowano 24 Marca 2020 Obecnie dart daje chyba juz wszedzie te same piasty. Wybor masz napewno w riderach.
Wojtek O. Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Opublikowano 28 Marca 2020 Maszyna skompletowana nabiera kształtu Już niewiele zostało do założenia, a potem regulacja i w drogę
Accent_Szaj Opublikowano 29 Marca 2020 Opublikowano 29 Marca 2020 Też zacząłem składać swoją.Moja już poskładana,ale miałem prościej od Ciebie Musiałem dokupić tylko sztyce i linki.Reszta poszła z Accenta
w0jta5 Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 W dniu 28.03.2020 o 21:35, Wojtek O. napisał: Maszyna skompletowana nabiera kształtu Już niewiele zostało do założenia, a potem regulacja i w drogę Bez foto się nie liczy
Wojtek O. Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) Będą fotki jeszcze sie całą sobote bawiłem w oklejanie Wczoraj poskładałem i została regulacja Wyskocze gdzieś to zrobie fotki. Jest tylko jeden problem rumak mi sie w przejściach w piwnicy nie mieści @Accent_Szaj a Ty na co zmieniłeś? Edytowane 30 Marca 2020 przez Wojtek O.
Accent_Szaj Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 Na plastikowego Kellys'a. XC HT Od jutra nowe obostrzenia więc cholera wie czy zdążysz Wojtku pojeździć
Wojtek O. Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Coś trzeba będzie myśleć. Jak na razie Przedstawiam Wam "Czarny Las" ! Jeszcze będzie dojżewał i nabierał ostatecznego kształtu, ale juz jeździ. Tylko w teren trzeba wyskoczyc by jeszcze dobrac sobie odpowiednio przedni blat i kasete. Obecnie jest 26 i 36 na przodzie i 40-11 na tyle. Co pozwala mi dość dobrze określić czy będe potrzebował blat bliżej 34 czy 30. Kaseta ostatecznie będzie raczej 45-46. Ale jak wiadomo u mnie to jeszcze może sie zmienić P.S. @Accent_Szaj Niech słuzy dzielnie i cieszy. Edytowane 31 Marca 2020 przez Wojtek O. 1
PiotrekGT Opublikowano 31 Marca 2020 Opublikowano 31 Marca 2020 32 + 11-46. Znany i lubiany zestaw. Załóż temat w dxiale nasze rowery
Wojtek O. Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Opublikowano 31 Marca 2020 Będzie oczywiście jak już zrobie ładne zdjęcia i wszystko będzie ... A jeszcze muszę kupić śruby pod Ispeca B bo posiałem. Leżały mi od roku i d... Chyba że ktoś ma patent na łatwy montaż bo wiem że A da sie prosto zrobić. Natomiast B mocno utrudnili dziady jedne. A obecnie manetka trzyma sie na drucie.
ahaja Opublikowano 31 Marca 2020 Opublikowano 31 Marca 2020 Daj spokój z drutem. Wywal tą manetkę ... uprościsz napęd ... 😉
Wojtek O. Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Opublikowano 31 Marca 2020 nie ma jak singlespeed Przed każdą górką będe przekręcał blaty z przodu jak dawno temu na szosie:D
PiotrekGT Opublikowano 31 Marca 2020 Opublikowano 31 Marca 2020 A to nie koła odrwacali? Że mieli po 2 steonach zebatki o roznej srednicy?
Wojtek O. Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Opublikowano 31 Marca 2020 Tata mówił że jak jeżdzili to na trasie do zakopca mieli jedne a potem na góry szybka zmiana. i dalej. nie dopytywałem nigdy o szczegóły
Wojtek O. Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2020 18 godzin temu, ahaja napisał: Daj spokój z drutem. Wywal tą manetkę ... uprościsz napęd ... 😉 Przedniej nawet nie montowałem ale mam 2 blaty i zastanawiam sie po wczoraj czy tak nie zostawić👿 jak duzy będzie za duży to palcem przerzuce na mniejszy 😜
Accent_Szaj Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Pomysł niezły,ale załóż sobie jako obia blaty NW,bo łańcuch może ci spadać na wertepach. Ps. @Wojtek O. i @PiotrekGT założyłem wątek z moją maszyną
Wojtek O. Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Tak zaglądałem włąśnie fajna maszynka. Ja mam od KLSa mostek:D
Wojtek O. Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2020 No przednia oponka ładnie wypełnia mi widelec :d A linie łańcucha są takie:
Rekomendowane odpowiedzi