Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Beata K napisał:

Podpadniesz swojej kobiecie ;)

Z przyczyn technicznych niemożliwe ;)

Opublikowano

Trafil swój na swego i to w niedzielę,przypadek? ? Fragment trasy w Miękini inaugurujacej sezon ścigania w Bike Maraton ?

20170611_145915.jpg
Opublikowano
1 godzinę temu, Sziva napisał:

Mam mieszane uczucia co do blokowania miasta ze względu na biegi, maratony, jazdy czy propagowanie czegokolwiek.

Ja nie mam, jeśli trasa jest mądrze poprowadzona i nie odcina całkowicie części miasta od świata (jak to ma miejsce w przypadku wrocławskiego maratonu i półmaratonu na przykład). Z resztą Wrocław i tak notorycznie stoi w korkach, więc wielkiej różnicy taka impreza nie robi.

Opublikowano

9a27ecb34a5a018796b7c11e3a9bde22.jpg

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to! 1
Opublikowano

A u mnie po wypadzie na decathlon wpadły nowe łapawiczki :D
Bardzo się cieszę, że temat się przyjął i spodobał wielu osobą :)

@ByQ94 Tu raczej chodzi o nasze foty. Takie jak twoja nadają się raczej na ten temat: 

19096105_1104565046310761_1379417567_o.jpg
Remigiusz Banach
Opublikowano

No nic wrzucę swój fejs ? Dziś dotarła do mnie przesyłka z Chin. W takim nowym stroju będę teraz śmigał. Pierwszy test odbędzie się w niedzielę na maratonie rowerowym. Recenzja po kilku dniach ?

20170614_150653.jpg
Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, Remigiusz Banach napisał:

No nic wrzucę swój fejs ? Dziś dotarła do mnie przesyłka z Chin. W takim nowym stroju będę teraz śmigał. Pierwszy test odbędzie się w niedzielę na maratonie rowerowym. Recenzja po kilku dniach ?

20170614_150653.jpg

Jaki to rozmiar i ile masz wzrostu i jak byś napisał który Chińczyk uczynił to dzieło, fajnie by było.

Edytowane przez GBike
Remigiusz Banach
Opublikowano
3 godziny temu, GBike napisał:

Jaki to rozmiar i ile masz wzrostu i jak byś napisał który Chińczyk uczynił to dzieło, fajnie by było.

@GBike wejdź do tego wątku Recenzje Alliexpres i tam w moim poście są odnośniki do sprzedawcy ? Ja mam 178 cm wzrostu i kupiłem rozmiar L. Zrobiłem dokładnie pomiary tak jak w instrukcji sprzedawcy i po przymiarce komplet pasuje idealnie ?

• Pomógł 1
Opublikowano
15 minut temu, Remigiusz Banach napisał:

@GBike wejdź do tego wątku Recenzje Alliexpres i tam w moim poście są odnośniki do sprzedawcy ? Ja mam 178 cm wzrostu i kupiłem rozmiar L. Zrobiłem dokładnie pomiary tak jak w instrukcji sprzedawcy i po przymiarce komplet pasuje idealnie ?

No no To wrzucaj recenzje ! 

Dziś tereny dawnej fabryki DAG więcej wkrótce :) 

19141629_1518022151565957_1740966019_n.jpg
Opublikowano (edytowane)

Trochę ubrałam rower ;)

IMG_20170611_122138.jpg Edytowane przez Iwona
Opublikowano
3 godziny temu, Sziva napisał:

U mnie dzisiaj nowy mostek, a jutro będą testy bojowe :)

20170614_203330.jpg

Uważaj na zęby z tym plastikiem xD
A ja miałem wrzucić foto nowych sterów ale zdążyłem je zamontować zanim wyjąłem aparat :P 

Opublikowano

Objazd Raduni (miał być objazd Ślęży, ale coś mi się popierdaczyło z kierunkami). Chciałam też dzisiaj na Ślężę wjechać, ale zrezygnowałam po 1km. Takich tłumów, to ja tam jeszcze nie widziałam.

20170615_143832.jpg
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, Sziva napisał:

Objazd Raduni (miał być objazd Ślęży, ale coś mi się popierdaczyło z kierunkami). Chciałam też dzisiaj na Ślężę wjechać, ale zrezygnowałam po 1km. Takich tłumów, to ja tam jeszcze nie widziałam.

20170615_143832.jpg

Co się odwlecze to nie uciecze :) - Ślęża zaczeka na ciebie :D

8 godzin temu, Tomek.G napisał:

Testowałem dzisiaj spodenki 500 z Decathlonu. +5km/h do średniej :D 

2zPWIPN.jpg

Rower widzę, a gdzie spodenki ???? :P

Edytowane przez Iwona
Opublikowano

Wrocławskie leśne ostępy. Nawet w mieście można znaleźć fajne miejscówki z pseudo-singlami jak się wie gdzie szukać :D

ostępy.jpg
Opublikowano

Niesamowita ta pogoda dzisiaj ! :) Jeziorko zaliczone

IMG_20170602_120343.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...