artfal Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 2 godziny temu, GBike napisał: Replika grzechu warta... Nie jestem fanem szosy ale ta rama to kosmo jak dla mnie
Zalas Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2017 18 godzin temu, Łabędź napisał: Zalas... Mogę u Ciebie zamieszkać? Jak najbardziej Ale na wejściu musisz wprowadzić do mieszkania minimum 2 rowery A tutaj foto z serii "wykopaliska" Ja + długie włosy + bunny hop
MadOnion Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 To i ja coś wrzucę z serii "ściana płaczu" Na stravie to będzie to: http://www.strava.com/segments/9844824 2
Azzader Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Jak patrzę na tą górkę zaczynam rozumieć e-bika 1
Andrzej Sawicki Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Jak patrzę na tę górkę, współczuję użytkownikom 1x. Głęboko w lesie obok poligonu jest tak:
Zalas Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2017 32 minuty temu, Andrzej Sawicki napisał: Jak patrzę na tę górkę, współczuję użytkownikom 1x. A jak ktoś ma zębatkę 22t i kasetę 46/50t. Nie ma czego współczuć, napęd 1x dobiera się do terenu po jakim się jeździ. Poza tym uważam, że 1x powinien być tylko w specjalistycznych rowerach np do DH albo Czasówki. Wszystkie inne bardziej uniwersalne gdzie użytkujesz bika w różnym terenie już albo bardzo szeroki zakres kasety labo minimum 2x
Andrzej Sawicki Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Jak ktoś sobie dobiera zakres, to jest super. Zakresy fabryczne 1x bywają żenująco ograniczające. 1
Korposzczur Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Drugie zdjęcie - tym razem las i obiekt zagadka:
Andrzej Sawicki Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 8 godzin temu, Korposzczur napisał: Drugie zdjęcie - tym razem las i obiekt zagadka: Stawiam na wjazd na brzeg sztucznego zbiornika wodnego. Architekt skopiował projekt ze skoczni narciarskiej...
Marcin W Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Tak napęd prezentuje się na jednym z moich rumaków. Nawet kolorystycznie się wpasował Dnia 26.06.2017 o 06:00, Beata K napisał: Jeśli nic nie wymyślę z napędem to skłaniam się ku zakupowi roweru a
MadOnion Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 13 godzin temu, Andrzej Sawicki napisał: Jak patrzę na tę górkę, współczuję użytkownikom 1x. Kolega ma 1x11 i robi tam jaki czas że mogę tylko pomarzyć ; ) Liczy się noga. 1
Marcin W Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Dnia 25.06.2017 o 11:08, m4rvell0us napisał: Wybrałem się na przejażdżkę po szlaku rowerowym zaraz po deszczu. Niestety crossówką brata, bo mój MTB na serwisie amortyzatora. Było bardzo ciężko, nie te opony w taki teren. Ale frajda była, błoto w zębach itd Pozdrawiam z Biłgoraja! Najważniejsze że endorfiny się uwolniły. Kilka tygodni temu też się porządnie utaplałem lecz frajdy z jazdy się nie da zastąpić. Dnia 25.06.2017 o 14:11, Beata K napisał: Ja odwiedzam męża w pracy, a ten nie chce wypuścić mnie do domu Swoją drogą ciekawe co na to złodzieje rowerów Daję lajka za te kajdanki na ramie Rower zapięty pod komendą, mąż pewnie dzielnicowy a żonka ciepły obiadek rowerem zawiózła? Lol
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 17 minut temu, Marcin W napisał: Najważniejsze że endorfiny się uwolniły. Kilka tygodni temu też się porządnie utaplałem lecz frajdy z jazdy się nie da zastąpić. I to jest to, zresztą jazda non stop w tych samych warunkach pogodowych bywa monotonna. Dobrze, że napotykamy również nieco błotka
Zalas Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2017 @Marcin W kolejna osoba która nie umie czytać? Chyba faktycznie poproszę o zamknięcie tematu... Sami serwisujecie swój sprzęt czy oddajecie? Na Foto mój marcok 888 rc 2005r Zdięcie ze styczeń/luty 17r
Marcin W Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) 17 minut temu, Zalas napisał: @Marcin W kolejna osoba która nie umie czytać? Chyba faktycznie poproszę o zamknięcie tematu... Sami serwisujecie swój sprzęt czy oddajecie? Na Foto mój marcok 888 rc 2005r Zdięcie ze styczeń/luty 17r Tamte dwa zdjęcia z wagą poszczególnych części nie powinny się liczyć ponieważ chciałem pomóc forumowiczowi w kwestii napędu Szkoda by było pchać się w koszta zakupu nowego roweru. Postaram się trzymać zasady jednego zdjęcia, lecz to trochę mało bo pewnie dużo osób ma niejedno zdjęcie w zapasie Ale ok. Sorki za złamanie regulaminu. Możesz mi spuścić powietrze z kół a ja od teraz trzymam się zasad A jeśli chodzi o serwisowanie, to jak narazie wszystko samemu i dla siebie serwisuję i nie jeszcze nie było reklamacji. Niedługo biorę się za serwis mojego Bomberka, lecz zdjęcia nie wklejam. Musisz poczekać do jutra Edytowane 29 Czerwca 2017 przez Marcin W
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Marcin W. W tej chwili rower posiada wolnobieg 7 rz. 14-28, korba 24/34/42. Zmiany dotyczyć będą : wolnobieg 7 rz. 14-34, korba 28/38/48. Edytowane 29 Czerwca 2017 przez Beata K
Zalas Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2017 3 godziny temu, Marcin W napisał: Tamte dwa zdjęcia z wagą poszczególnych części nie powinny się liczyć ponieważ chciałem pomóc forumowiczowi w kwestii napędu Szkoda by było pchać się w koszta zakupu nowego roweru. Postaram się trzymać zasady jednego zdjęcia, lecz to trochę mało bo pewnie dużo osób ma niejedno zdjęcie w zapasie Ale ok. Sorki za złamanie regulaminu. Możesz mi spuścić powietrze z kół a ja od teraz trzymam się zasad A jeśli chodzi o serwisowanie, to jak narazie wszystko samemu i dla siebie serwisuję i nie jeszcze nie było reklamacji. Niedługo biorę się za serwis mojego Bomberka, lecz zdjęcia nie wklejam. Musisz poczekać do jutra Jeżeli jakiś forumowicz ma problem, może napisać nowy temat lub zapytać w innym. Można również pomóc w prywatnej wiadomości. Jak nie specjalnie rozumie ktoś koncepcje jednej foty to niech sobie założy temat "codzienna galeria zdjęć" albo coś takiego... A fakt faktem też mam sporo fajnych zdjęć, ale tu chodzi o to, żeby np jadąc na wycieczkę, i mając z niej 30 fot wybrać tą jedyną, najbardziej epicką. Kolejna sprawa, najlepiej aby foto było z dnia w którym wstawiamy ale nie musi być, wykopiesz jakąś starą fotkę to nie ma problemu Masz dwie epickie fotki z wycieczki? nie możesz się zdecydować? Jedną wrzuć dziś a drugą jutro nie pobije cie za to Za karę spuszczę ci tylko z przedniego Ale niech powtórzy się jeszcze raz to ukradnę ci dętki Przed chwilą, Beata K napisał: Marcin W. W tej chwili rower posiada wolnobieg 7 rz. 14-28, korba 24/34/42. Zmiany dotyczyć będą : wolnobieg 7 rz. 14-34, korba 28/38/48. Chcesz dobrać sobie napęd, załóż temat do tego odpowiedni. Tu wrzucamy foto, pada jakieś pytanie, odpowiedź i lecimy z tematem fotek dalej Nie robimy off topu, to nie jest dział pomocy. Pamiętaj również, że z tego co piszesz ktoś może potem korzystać. Myślisz, że będzie wykopywał problem z napędem z działu z fotkami?
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Chciałam krótko, bez cytatu. Już nie będę. Przepraszam za pogwałcenie regulaminu.
egzo23 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Fotka na świeżo Retro szosa Napęd ma 2x5. Z korbą bodajże 42-52 i wolnobiegem 24-15. Albo coś podobnego. Większość komponentów niemieckich, trochę francuskich i japońskich. Rower kolegi, dał mu go mój tata, lata temu. Teraz dostał nowe życie. Ogromny jest. Jutro dam fotkę z moją szosą. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
friend Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 12 godzin temu, egzo23 napisał: Fotka na świeżo Retro szosa Napęd ma 2x5. Z korbą bodajże 42-52 i wolnobiegem 24-15. Albo coś podobnego. Większość komponentów niemieckich, trochę francuskich i japońskich. Rower kolegi, dał mu go mój tata, lata temu. Teraz dostał nowe życie. Ogromny jest. Jutro dam fotkę z moją szosą. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Faktycznie ogromny....przypomina mi ROMET PASSAT...za młodu......oby dobrze służył.
egzo23 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 A tu z moim Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Andrzej Sawicki Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Widok nad miastem na początku szybkiej rundki po deszczu/przed deszczem.
Rekomendowane odpowiedzi