Gość Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Pompeczka dojechała, zapas dęteczek i łateczek w torebce, można ruszać w dalszą trasę po ostatnich przygodach z kaputkami
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Zapomniałam dowodu osobistego. Miała być Słowacja. Krótka chwila namysłu i decyzja, wracamy. Akurat przed burzą (ale 37,5 km wpadło). Edytowane 1 Lipca 2017 przez Beata K
Korposzczur Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zagadka nierozwiązana. Tam nie ma żadnego zbiornika wodnego ani skoczni. Ten sam las, inne zdjęcie: Teren mocno piaszczysty i w niektórych miejscach wymaga dużych umiejętności jazdy po piachu.
ByQ94 Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Mega szczęśliwy że po 3dniach opadów udało się wyrwać na rekreacyjny wypad 30km nad jeziorko kocham ten sport Edytowane 1 Lipca 2017 przez ByQ94
Marcin W Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Jaki full suspension znalazłem Ile zabawy by było z serwisem amora i dampera hahahaha Edytowane 1 Lipca 2017 przez Marcin W 1
Zalas Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Opublikowano 1 Lipca 2017 3 minuty temu, Puncu napisał: Zwiedzanie Puszczy Niepołomickiej Tak w temacie Nie ma to jak wycieczka po nudnej nocy w pracy
Zalas Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Opublikowano 1 Lipca 2017 12 minut temu, Franz Mauer napisał: Na niepogodę w łóżku To bardziej pasuje do działu o memach. Tu chodzi o nasze foty
Gość Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Dolina Popradu, Żegiestów. A pod tym kościółkiem prawie wlazłam na żmiję
Marcin W Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) 17 minut temu, Beata K napisał: Dolina Popradu, Żegiestów. A pod tym kościółkiem prawie wlazłam na żmiję Widok super! A co do zmii, jakbyś ją nadepnęła, to mogłabyś mieć tzw snakebite'a Edytowane 1 Lipca 2017 przez Marcin W 1
Gość Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Dzisiaj cały dzień deszcz i mocny wiatr. Ale nie wytrzymałem, przynajmniej 1 godzinkę, ale musiałem ruszyć się z domu Rower cały zaświniony, no ale grzechem było nie zjechać na chwilę do lasu
Marcin W Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) 21 minut temu, m4rvell0us napisał: Dzisiaj cały dzień deszcz i mocny wiatr. Ale nie wytrzymałem, przynajmniej 1 godzinkę, ale musiałem ruszyć się z domu Rower cały zaświniony, no ale grzechem było nie zjechać na chwilę do lasu Ze zdjęcia wynika że było warto. Jeszcze dźwięk by się przydało dodać do takich zdjęć Edytowane 1 Lipca 2017 przez Marcin W
Franz Mauer Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Dzisiaj natknąłem się na zdjęcie mojego poprzedniego Qnia. Aż się łezka zakręciła... 1
Gość Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Wyprawa do Zwierzyńca z Biłgoraja przez Panasówkę. Podczas zjazdu 8% (oczywiście wcześniej na podjeździe prawie że zwróciłem wszystko co miałem w żołądku :D) zjeżdżałem na hamulcu między samochodami, a i tak wyszła prędkość maksymalna 53 km/h. Tarcze łapały już kolor pomarańczowy Bez hamulca pewnie mknąłbym około 80-90 km/h, ale nie jestem aż tak doświadczonym kolarzem. Pozdrawiam! Edytowane 2 Lipca 2017 przez Gość
Franz Mauer Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Dnia 1.7.2017 o 22:35, Zalas napisał: To bardziej pasuje do działu o memach. Tu chodzi o nasze foty To jest moja
Zalas Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Opublikowano 3 Lipca 2017 57 minut temu, Franz Mauer napisał: To jest moja Nawet jeśli na memie jest twoja twarz lub sam go stworzyłeś i tak bardziej pasuje do innego działu. Jeszcze jedno foto z tripu Niepołomicko-Bocheńskiego
Puncu Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Jakiś czas temu smutałem z powodu urwanej półki i chaosie jaki wyrządził. Nowe półki = więcej miejsca
Antyszprycha Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Pierwsze przejażdżki na komponentach xt / slx skończone misją pustynny teren
Marcin W Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 8 godzin temu, adambike napisał: Pierwsze przejażdżki na komponentach xt / slx skończone misją pustynny teren Podziel się wrażeniami jak się spisują nowe i napisz jaką różnicę do poprzednich komponentów zauważyłeś. Czyżby poprzednio był santour?
Andrzej Sawicki Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Połowa drogi. Stąd już z górki i do domu.
Gość Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Wczoraj przeglądałem stare fotki i pach... https://www.strava.com/activities/916392077 Będę uzupełniał w historycznych wypadach foty, jeszcze wtedy nie było smartfonów z gps Przed chwilą, Zalas napisał: Nawet jeśli na memie jest twoja twarz lub sam go stworzyłeś i tak bardziej pasuje do innego działu. Jeszcze jedno foto z tripu Niepołomicko-Bocheńskiego Fajny mostek, gdzie to?
Rekomendowane odpowiedzi