Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki widoczek z popołudniowej przejażdżki. Tym razem blisko domu bo podobno miała być burza. 

DSC_1526.jpg
Remigiusz Banach
Opublikowano

Dziś po pracy rozluźniająca przejażdżka, a po powrocie do domu czekał na mnie pyszny koktajl truskawkowy ??

GarminConnect_20170606-222634.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano

@Beata K Beskidy najlepsze :D

A do mnie właśnie wraca przerzuteczka z reklamacji :D

20170520_133355.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Pole, Pole, Łyse Pole :) Z dzisiejszej przejażdżki.

2017-06-07 14.20.48.jpg
  • Lubię to! 2
Opublikowano
47 minut temu, adambike napisał:

Pole, Pole, Łyse Pole :)

Łyse to ono raczej nie jest. Dobrze, że gospodarza nie było w pobliżu, bo niektórzy bywają krewcy ;) Zarąbiaszcze chmurki :D

• Lubię to! 1
Opublikowano
51 minut temu, Tejot napisał:

Łyse to ono raczej nie jest. Dobrze, że gospodarza nie było w pobliżu, bo niektórzy bywają krewcy ;) Zarąbiaszcze chmurki :D

Chmurki dały się we znaki w drodze powrotnej :) Jeśli chodzi o pole to szkód nie narobiłem 

• Lubię to! 1
Opublikowano
Dnia 6.06.2017 o 21:12, Beata K napisał:

Taki widoczek z popołudniowej przejażdżki. Tym razem blisko domu bo podobno miała być burza. 

DSC_1526.jpg

Ten widoczek mi się podoba! :D Gdzie to jest?

Remigiusz Banach
Opublikowano

Miała dziś po pracy być przejażdżka ale jakiś dziwny ból w łydce przekonał mnie żeby zrobić mały serwis łańcucha i napędu ?

20170608_184534.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano
6 godzin temu, Azzader napisał:

Ten widoczek mi się podoba! :D Gdzie to jest?

Żegiestów. Tam w dole sanatorium "Cechini", dalej rzeka Poprad, a naprzeciwko to już Słowacja.

Opublikowano

Dawno Dawno już rekreacyjnie nie byłem w górach ;/ może tym latem się uda!:)

Opublikowano

Moja przerzutka dzisiaj straciła dziewictwo. Nie zdążyłam się wypiąć z spd i lakier poszedł i z przerzutki i ze mnie ;) Do tego dopiero co wymieniłam przeorany prawy korek w kierownicy i dzisiaj znowu mam prawy zaorany.

20170608_204208.jpg
Opublikowano
1 minutę temu, Sziva napisał:

Moja przerzutka dzisiaj straciła dziewictwo.

Cholera, paskudna szrama. Jesteś w miarę cała?

Opublikowano

Pojeżdżone! Ostatnim razem na rowerze byłem... miesiąc temu. Wstyd i żenada. Chcę wrócić, choć po dzisiejszych prawie 44 km wiem, że będzie niezwykle ciężko. Jak zwykle w kość dały mi szwajcarskie wzniesienia (prawie 600m przewyższeń), a także... błąd początkującego - nie wziąłem ze sobą jedzenia wg zasady - dam radę!

Koniecznie muszę się nauczyć jeść wartościowe rzeczy na trasach...

A dziś... Odkryłem zamek w Laupen!

Ślad ze Stravy: https://www.strava.com/activities/1027295140

Laupen_0299.jpg
  • Lubię to! 1
  • Pomógł 1
Opublikowano

Mam pomysł. Ubezpieczenie zapłać, wiadomo - rzecz ważna i możesz podjechać rowerem. Ale co do okien - powiedz, że skończył sie płyn czy ręczniki papierowe czy co tam używacie i musiałeś wyjechać, w sklepach deficyt więc zjezdziłeś całe miasto i okolice ale niestety dopiero na końcu okazalo się, że co trzeba było w sklepiku pod nosem :D

• Pomógł 1
Opublikowano
18 minut temu, adambike napisał:

Mam pomysł. Ubezpieczenie zapłać, wiadomo - rzecz ważna i możesz podjechać rowerem. Ale co do okien - powiedz, że skończył sie płyn czy ręczniki papierowe czy co tam używacie i musiałeś wyjechać, w sklepach deficyt więc zjezdziłeś całe miasto i okolice ale niestety dopiero na końcu okazalo się, że co trzeba było w sklepiku pod nosem :D

Hahahaha, dobrze kombinujesz, kolego! :D

Opublikowano

Testuję nową zabawkę
0757563ad2c9019c65cf85b8c65924df.jpg

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to! 1
Opublikowano

Trenażer... Szosę już testuje pewien czas :)

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Radzę na parkiet ręcznik położyć przed treningiem i drugi na ramę zarzucić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...