Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wariat :) U nas 39* w cieniu oficjalnie, 42* nieoficjalnie - ja mam rodzinny zakaz, a nawet jakbym nie miał, to dziś nie byłoby opcji :)

Opublikowano
13 godzin temu, Eddek napisał:

Wariat :) U nas 39* w cieniu oficjalnie, 42* nieoficjalnie - ja mam rodzinny zakaz, a nawet jakbym nie miał, to dziś nie byłoby opcji :)

Ja ze względu na problem z nerkami też ostatnio w upały nie jeżdżę. Czekam na ochłodzenie, żeby przetestować nowe koła w Tribanie.

Opublikowano

A ja w upale jeżdżę po prostu najszybciej jak mogę, bo wtedy wiatr mi pomaga się "owiać". Za to jak już się zatrzymam na mecie to momentalnie oblewa mnie pot, jakbym wiadrem dostał po głowie :)

Opublikowano

@Bujak To samo wczoraj - jak jechałem z wiatrem 35-40kmh to było fajnie. A jak stałem na światłach to kapało :D

Opublikowano
16 godzin temu, Eddek napisał:

I dlatego jazda tak około północy jest przyjemna. Nie grozi udar słoneczny i jest zdecydowanie chłodniej :D Tylko dobre oświetlenie jest potrzebne i mocne nerwy bo można się nieźle przestraszyć jak kilka metrów przed kołem sarna białym tyłkiem zaświeci a z pobocznych leśnych ciemności dochodzą jakieś dziwne dźwięki. 

Bez tytułu.jpg
Opublikowano
Godzinę temu, TwardyBlaszak napisał:

kilka metrów przed kołem sarna białym tyłkiem zaświeci a z pobocznych leśnych ciemności dochodzą jakieś dziwne dźwięki. 

W 100% się z tobą zgadzam :)

Opublikowano

Upały najlepsze na zjazdy bo powietrze bardziej rozrzedzone i jest się berdziej aero xD

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie wiem czy to mądre jeździć w barwach maskujących na tle bezchmurnego nieba.

dotynca2.thumb.jpg.fa5ef9087e46ed9cff432996ad45cff4.jpg

Opublikowano

Prowiant na dzisiejsze 4 h śmigania. 
Plus 2 litry izo (60 g węgli).

IMG_2764.jpg
  • Lubię to! 4
Opublikowano (edytowane)

Cała nasza flota podwodna na jednym zdjęciu ;)IMG_20190630_150313.jpg

Edytowane przez FalconHeavy
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Dzisiejsza trasa na Mistrzostwa Polski w Ostródzie (130km). Żar lał się z nieba ale wrażenia zostaną na zawsze :)

IMG_20190630_124344413.jpg
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Stara owijka z Trybika dostała nowe życie ;)

c3840d0fae5a672403b8d98098840bdd.jpg

Żona jeszcze chyba nigdy tak entuzjastycznie nie przyjęła zakupów rowerowych ;)

Opublikowano

Średnia temperatura na maratonie 36stopni C i na mecie niespodzianka......gorący żurek :)

1E60C608-A48C-4ABE-B7FC-0CC384830731.jpeg
  • Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...