nctrns Opublikowano 17 Czerwca 2019 Opublikowano 17 Czerwca 2019 200 km is broken Czas brutto - 8 h Czas netto (jazdy) - 6 h 50 min Szacun za prędkość. Ja 160km i średnia 26 po płaskim wzdłuż Wisły. Na końcu już coraz wolniej Tapatalk'd 1
Zigfir Opublikowano 17 Czerwca 2019 Opublikowano 17 Czerwca 2019 3 godziny temu, Antyszprycha napisał: 200 km is broken Czas brutto - 8 h Czas netto (jazdy) - 6 h 50 min Napadło Was z tymi 200-setkami normalnie masowo ;). Ładny wynik! 1
JaW Opublikowano 17 Czerwca 2019 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Moja średnia też kiepska, bo musiałem jechać tak, aby być u kolegi po jego powrocie z pracy.
specialized34 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Czas do pracy 4.30 a ziuziu straszne ale widok piękny. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Stryjek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Kross esker w warunkach bojowych:) 2
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Mała rzecz, a cieszy Sigma Brakelight.
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Dzisiaj szybka wizyta w decathlonie po żele...
Łukasz_P Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Wjechał nowy napęd. Łańcuch Ultegra i kaseta 105 11-30T. Edytowane 19 Czerwca 2019 przez Łukasz_P 3
kaido2 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 2 godziny temu, zibi_j1 napisał: Dzisiaj szybka wizyta w decathlonie po żele... Po żele? No to zdrówka życzę.
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Po żele? No to zdrówka życzę.Testuję różne formy odżywiania w trakcie jazdy. Żel wydaje się najłatwiejszy do zjedzenia w trakcie jazdy w peletonie... Kupiłem z myślą o ustawkach właśnie.
Łukasz_P Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Tylko żele w Deca szału nie robią niestety. To sam syrop glukozowy, czyli sam syf. Polecam od siebie Nutrend Endurosnack. Poza tym żele są dobre na wyścig, gdzie potrzebujesz szybki i wygodny strzał energii. Na dłuższe rozjazdy lepsze jest stałe jedzenie. Edytowane 19 Czerwca 2019 przez Łukasz_P
Zigfir Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Ja sobie testowałem, żele firmy "ALE", ale jakoś mi nie podeszły. Batony mieli fajne ale żele słodkie mocno i wypadało by mieć wodę zamiast izotonika do popicia. A i opakowania mają mocniejsze niż standardowy baton energetyczny przez co trudniej się do nich dobrać.
GonHex Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Coraz bardziej przekonuje się do nocnych jazd. Tylko szkoda mi tych żab które nie zdążyłem ominąć ☹️
Andrew1985 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 10 godzin temu, Łukasz_P napisał: Tylko żele w Deca szału nie robią niestety. To sam syrop glukozowy, czyli sam syf. Polecam od siebie Nutrend Endurosnack. Poza tym żele są dobre na wyścig, gdzie potrzebujesz szybki i wygodny strzał energii. Na dłuższe rozjazdy lepsze jest stałe jedzenie. @Łukasz_P , napisałeś stałe jedzenie na dłuższe rozjazdy mógłbyś coś więcej napisać , podpowiedzieć ?
eathan Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Hałda żwiru w Katowicach Kostuchnie 1
Antyszprycha Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Podczas wysiłku powyżej 2 h żel jest zalecany. Pisze żel bo nie wyobrażam sobie wozić kanapek czy stawać na jakieś jedzenie. Najzwyczajniej w świecie szkoda byłoby mi czasu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
dfq Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 ja czasami używam żele izotoniczne SiS Go. O ile mnie wzrok nie mylił to w ub roku te żele na tourach używali zawodnicy grupy Sky ( w tym Kwiato).
Antyszprycha Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Tez akurat jem żele sisWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Łukasz_P Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Godzinę temu, Andrew1985 napisał: @Łukasz_P , napisałeś stałe jedzenie na dłuższe rozjazdy mógłbyś coś więcej napisać , podpowiedzieć ? Żel przeze mnie przelatuje. Jest dobry w czasie mocnego treningu albo wyścigu, żeby nie obciążać żołądka i nie dostać np. kolki. Jak widać przeciwnie do Antyszprychy hehe ja jestem zwolennikiem właśnie kanapek. Zawsze na trasę biorę co najmniej jedną bułkę z serem i szynką, którą jem w czasie jazdy. Do tego ze stałych pokarmów banany, daktyle (dobre też na intensywne treningi, bo względnie małe objętościowe są), batony energetyczne/musli czy ostatnio ciastka owsiane. Czyli wszystko to, co nie przeleci przeze mnie w moment i da uczucie sytości. No ale wiadomo, wszystko to kwestia indywidualna. A jutro robię sobie ciastka ryżowe według tego przepisu. 1
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 A co sądzicie o żelach firmy Unit? Dostałem takie coś w pakiecie startowym na Majka Days, parę dni później przetestowałem robiąc trasę 200 km. W smaku powiedziałbym, że neutralne, ani smaczne, ani niedobre, słodkie jak jasna cho...inka, kopa dało porządnie jak trzeba. Skład nie wygląda zbytnio podejrzanie. Ktoś coś wie? Dokładnie taki miałem: https://sklep.u-unit.com/unitenergygelblckcurnt
Łukasz_P Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) 5 minut temu, Łabędź napisał: A co sądzicie o żelach firmy Unit? Dostałem takie coś w pakiecie startowym na Majka Days, parę dni później przetestowałem robiąc trasę 200 km. W smaku powiedziałbym, że neutralne, ani smaczne, ani niedobre, słodkie jak jasna cho...inka, kopa dało porządnie jak trzeba. Skład nie wygląda zbytnio podejrzanie. Ktoś coś wie? Dokładnie taki miałem: https://sklep.u-unit.com/unitenergygelblckcurnt Wyglądają całkiem spoko. Mało cukrów względem węgli, to na plus, bo „starczą” na dłużej, a nie będzie tylko szybkiego wyrzutu insuliny i potem zjazd. Tylko właśnie przy żelach kwestia słodkości. Po niektórych trzeba wypić pół bidonu wody/Izo... Tylko drogi ten żel, przynajmniej w cenie ze strony. Jak jak wspominałem używam tych, płacę też po hurcie, więc śmieszna cena wychodzi. https://nutrend.pl/energia/carbosnack-50g.htmlhttps://nutrend.pl/energia/endurosnack.html - ten co prawda niby sporo cukru, ale niby o powolnym uwalnianiu. Chociaż tak jak pisałem, żele tylko używam jak jadę wyścig, to akurat jest ok. Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Łukasz_P
jjaro7772 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ja zjadłem dzisiaj kanapkę z szynką o 3 rano, później batonika i mini snikersa a dojechałem tam... 💪. Po wszystkiemu jeszcze bułkę z kiełbasą za 7 euro🤤 6
JaW Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Bułka z kiełbasą za 7 euro... Ha. Pasowała by do niej kawa za 12 euro, którą kiedyś kupiłem w lotniskowym Starbucksie. 1
Rekomendowane odpowiedzi