pizzaq Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 Jesteśmy borówki... (a jeden Stawonóg tutaj będzie mi marudził że brusznica 🤣🤣🤣).
Bury Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 Z rzadka ale czasem coś pyknę - Triban 500 2018 na Łazienkowskim
Gość Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 11 godzin temu, Bujak napisał: Ale Ty wychudłeś@zibi_j1! Na żywo jeszcze bardziej rzuca się to w oczy! A teraz żeby nie było za mało o Brevecie 200 w Niepołomicach. 😎 Aby dać pełen obraz rzeźni, jaką zgotowali mi chłopcy na niemal "moim podwórku" - oto wykres czasu spędzonego w strefach tętna na całej imprezie: Nie wiedziałem do tej pory, że w piekle, czyli "na czerwonym", można spędzić niemal 52 minuty tego samego dnia... Tętno maksymalne miałem nawet i 181 (a przecież nie był to, cholera, wyścig!), średnie - 146. I to tylko dlatego, że głównie woziłem się chłopakom na kole. Szacun, chłopaki. To była naprawdę wielka rzecz!
Łukasz_P Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Łabędź napisał: Na żywo jeszcze bardziej rzuca się to w oczy! A teraz żeby nie było za mało o Brevecie 200 w Niepołomicach. 😎 Aby dać pełen obraz rzeźni, jaką zgotowali mi chłopcy na niemal "moim podwórku" - oto wykres czasu spędzonego w strefach tętna na całej imprezie: Nie wiedziałem do tej pory, że w piekle, czyli "na czerwonym", można spędzić niemal 52 minuty tego samego dnia... Tętno maksymalne miałem nawet i 181 (a przecież nie był to, cholera, wyścig!), średnie - 146. I to tylko dlatego, że głównie woziłem się chłopakom na kole. Szacun, chłopaki. To była naprawdę wielka rzecz! To ja się obijałem, bo do 5. strefy wskoczyłem tylko na parę minut 🤪. U mnie średnie 142 ud/min, a max 177, gdzie mój ogólny max, to 187. No ale widać po watach, że lekko nie było. Pół godziny spędzone na ponad 330W. Edytowane 22 Lipca 2019 przez Łukasz_P
Gość Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 59 minut temu, Łukasz_P napisał: To ja się obijałem, bo do 5. strefy wskoczyłem tylko na parę minut Już ja widziałem, jak Ty się tam obijałeś. Ja swoje długie przebywanie w wysokich strefach "zawdzięczam" temu cholernemu przeziębieniu - ogólnie przez nie miałem podwyższone tętno, zawsze tak na to reaguje mój organizm. Z tej soboty Garmin odnotował mi spoczynkowe HR na poziomie 64 bpm, gdzie moja zwyczajowa średnia, choćby z ostatniego roku, wynosi 44 bpm. Zatem nic nawet nie robiąc, miałem tego dnia już niezłe pikanie... Ech, to nie był dla mnie najlepszy dzień. Ale Ty - szacun, sprawiłeś mi niezłą niespodziankę i zaskoczenie, czym zaimponowałeś mi grubo.
Łukasz_P Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 Mega miło mi się to czyta . Mam nadzieję, że to nie była ostatnia wspólna jazda! Co do tętna, to u mnie też było podwyższone, bo Garmin już na starcie wypluł mi przygotowanie wydolnościowe (czy jak tam jest dokładnie) -4. Nie wiem czy to przez emocje czy przez słaby sen, bo jednak za dużo nie pospałem na sali. Ale skłamałbym, jakbym powiedział, że nie jestem zadowolony z soboty
Nemrod Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 Urlop rozpoczęty. Dzisiaj trochę terenu z podczepionym juniorem w dodatku na rowerze żony. Jednak hydrauliki hamują sporo lepiej niż moje v- brake w CXie. Coś po kościach czuje, że chyba zmieni się przełaj na jesień... 1
Fimala Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 Kto potrzebuje mostku jeśli masz łódź? 🤣🤣 5
hanus Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) Nowa owijka (foto z fleszem), więcej fot w podpisie z moim rowerkiem. Po za tym nowy (tymczasowy) kolor bajka wpadł 😉 Edytowane 23 Lipca 2019 przez hanus
JaW Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 Dziś postój na rynku w Dynowie, mrożona kawa smakuje całkiem spoko 2
Gość Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Podjazd Ochodżita, odcinek 18% łatwo nie było. Edytowane 24 Lipca 2019 przez Gość
Gość Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 Pomimo lekkiego bólu pleców miałem tyle stresu do rozładowania, że wskoczyłem na rower. Miało być spokojnie i rozjazdów a po 3 min od startu było "nie zejdź poniżej 30! Podjazd na twardo!" No i wykręciłem średnią 32 na 50km A fota z soboty
djfender Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 Rowerowa Szajba pozdrawia z Grzesia! Niestety, wejście na pieszo - rower tylko na awersie koszulki (nie pokaże dziś bo można 1 zdjęcie...).
Eddek Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 10 godzin temu, cepelia napisał: A ja się do sklepu wybrałem... Zdjęcie trochę stare, ale:
Gość Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 4 minuty temu, Łabędź napisał: Boskie, co? 😁 To cygański pałac?
Gość Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 21 minut temu, Sziva napisał: To cygański pałac? Są różne teorie co to będzie jak skończą. Wylęgarnia obcych, Silos rakietowy islamskich terrorystów... 😉
nctrns Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 Dziś odwiedziłem krakowską ulicę mojego imienia Tapatalk'd 1
Rekomendowane odpowiedzi