revolta1 Opublikowano 14 Lipca 2019 Opublikowano 14 Lipca 2019 Wczoraj każdy na innym koniu siedział ja na aluminiowym...
CoolBreeze Opublikowano 14 Lipca 2019 Opublikowano 14 Lipca 2019 Stara ścieżka została "zagospodarowana", więc włączył mi się "A Catcher in the Rye Mode". 200 metrów pomiędzy rzepakiem i jęczmieniem - wesolutko Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 15 Lipca 2019 Opublikowano 15 Lipca 2019 W dniu 14.07.2019 o 10:06, Frost napisał: Wystarczy jazdy na dzisiaj. Uwierz, mogło być gorzej...
elmapeto Opublikowano 16 Lipca 2019 Opublikowano 16 Lipca 2019 13 godzin temu, Bujak napisał: Albo tak: Współczuję kolego. 1
egzo23 Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Lecę do Tesco Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 20 Lipca 2019 Opublikowano 20 Lipca 2019 Urplopik rozpoczęty, szosa i MTB czego chcieć więcej
Gość Opublikowano 20 Lipca 2019 Opublikowano 20 Lipca 2019 Za nami Brevet 200. Cała reprezentacja forum wspaniale dała radę!200km trasy, prawie 2km przewyższeń. Podjazdy do 17% i "7" z przodu na zjazdach.Jestem dumny i z siebie i z Trybika. Pięknie daliśmy radę!7godzin jazdy netto i niecałe 9 od startu do mety.Relacja jutro, bo jestem nieprzytomny
Gość Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 Nowy dzień i nowa Brevetowa fota. Po raz kolejny okazało się, że nasze forum nie jest tylko wirtualną społecznością. W piątkowy wieczór witałem obcego faceta a dzień później żegnałem świetnego kumpla. Dzięki @Łukasz_P za wszystko! Początkowo myślałem, że nie dotrzymam Ci koła. Jesteś naprawdę mocnym zawodnikiem! Los chciał, ze ostatecznie wyzwanie ukończyliśmy w parze, zostawiając za sobą kolejnych, bardzo mocnych zawodników. Dziękuję za wymianę doświadczeń, za dostosowanie do mnie prędkości i dowiezienie mnie do mety w założonym limicie czasu. Końcówka była fantastyczna i wariacka. Sprint jak na wielkim Tourze Jestem przekonany że jeszcze nie raz dane nam będzie razem pokręcić. Do zobaczenia! PS. W tych kaskach, to prawie jak drużyna
Gość Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 54 minuty temu, zibi_j1 napisał: Nowy dzień i nowa Brevetowa fota. Po raz kolejny okazało się, że nasze forum nie jest tylko wirtualną społecznością. W piątkowy wieczór witałem obcego faceta a dzień później żegnałem świetnego kumpla. Dzięki @Łukasz_P za wszystko! Początkowo myślałem, że nie dotrzymam Ci koła. Jesteś naprawdę mocnym zawodnikiem! Los chciał, ze ostatecznie wyzwanie ukończyliśmy w parze, zostawiając za sobą kolejnych, bardzo mocnych zawodników. Dziękuję za wymianę doświadczeń, za dostosowanie do mnie prędkości i dowiezienie mnie do mety w założonym limicie czasu. Końcówka była fantastyczna i wariacka. Sprint jak na wielkim Tourze Jestem przekonany że jeszcze nie raz dane nam będzie razem pokręcić. Do zobaczenia! PS. W tych kaskach, to prawie jak drużyna Brawo Wy!
Łukasz_P Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 Godzinę temu, zibi_j1 napisał: Nowy dzień i nowa Brevetowa fota. Po raz kolejny okazało się, że nasze forum nie jest tylko wirtualną społecznością. W piątkowy wieczór witałem obcego faceta a dzień później żegnałem świetnego kumpla. Dzięki @Łukasz_P za wszystko! Początkowo myślałem, że nie dotrzymam Ci koła. Jesteś naprawdę mocnym zawodnikiem! Los chciał, ze ostatecznie wyzwanie ukończyliśmy w parze, zostawiając za sobą kolejnych, bardzo mocnych zawodników. Dziękuję za wymianę doświadczeń, za dostosowanie do mnie prędkości i dowiezienie mnie do mety w założonym limicie czasu. Końcówka była fantastyczna i wariacka. Sprint jak na wielkim Tourze Jestem przekonany że jeszcze nie raz dane nam będzie razem pokręcić. Do zobaczenia! PS. W tych kaskach, to prawie jak drużyna Haha dzięki Zibi! To wszystko dzięki odpowiedniemu nawodnieniu Miłosławem w piątek wieczorem 😀 Końcówka była świetna! Nie powiem, trochę się upociłem 😅. Ale udało się zrealizować cele! Do następnego!
nctrns Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 Spamowania brevetem ciąg dalszy. Widać plecy @Łukasz_P i @Łabędź, po kompresji na forum nie widać dobrze, ale nad kaskiem Łabędzia majaczy czerwona plama @de Villars. 1
de Villars Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 6 godzin temu, nctrns napisał: Spamowania brevetem ciąg dalszy. Widać plecy @Łukasz_P i @Łabędź, po kompresji na forum nie widać dobrze, ale nad kaskiem Łabędzia majaczy czerwona plama @de Villars. Jakbyś nie napisał, to bym się nie dojrzał
Łukasz_P Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zdjęcie jednej z moich innych, prócz kolarstwa, pasji. Po Brevecie trzeba było uzupełnić kalorie. Między innymi odwiedziłem nowe miejsce na gastronomicznej mapie Wrocławia i zjadłem rewelacyjne mac & cheese z kurkami i orzechami ziemnymi.
Eddek Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 A ja dziś znowu polazłem na ustawkę Razem jakoś 15 osób było, zrobiliśmy jakieś 85km i było fajnie 1
Rekomendowane odpowiedzi