jjaro7772 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Godzinę temu, JaW napisał: Bułka z kiełbasą za 7 euro... Ha. Pasowała by do niej kawa za 12 euro, którą kiedyś kupiłem w lotniskowym Starbucksie. Była w niej jeszcze zasmażana kapusta.. 🤭
Tomek1981 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 4 godziny temu, jjaro7772 napisał: Ja zjadłem dzisiaj kanapkę z szynką o 3 rano, później batonika i mini snikersa a dojechałem tam... 💪. Po wszystkiemu jeszcze bułkę z kiełbasą za 7 euro🤤 Koszulka 👌👍
Eddek Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 A ja dziś 83. Serio muszę na taką pogodę przerobić rower na cysternę. Zabrałem ze sobą 1.5L w 2 bidonach, więcej się dokupi. No się nie dokupi, jak sklepy pozamykane na 4 spusty. 40km jazdy na małych łyczkach, bo trzeba oszczędzać Dopiero jak wróciłem do miasta to trafiłem otwartą Żabkę i od razu wciągnąłem 0.75L. I takie tereny mnie dziś spotkały: Leciałem szosą, na ścieżkę zjechałem na pauzę z amu, bo trochę cienia.
JaW Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ja tam się nie znam, jak jest za górami, za lasami, ale na moich zadupiach istnieją czynne non stop stacje benzynowe. W niedziele i święta układam trasę tak, aby mieć w zasięgu jakiś Orlen czy inny Lotos po dwóch godzinach jazdy.
kaido2 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 1 godzinę temu, Eddek napisał: I takie tereny mnie dziś spotkoda zdrowiakały: Wyglada jak obwodnica ZG w okolicy Castoramy A powiedz ta Żabka to kolo PKP-u? Heh, zajadę w niedziele rano więc dobrze znać jakąś alternatywę obok giełdy na Energetyków. 12 godzin temu, dfq napisał: ja czasami używam żele izotoniczne SiS Go. O ile mnie wzrok nie mylił to w ub roku te żele na tourach używali zawodnicy grupy Sky ( w tym Kwiato). Tak, miałem z bufetówki SKY. Oddałem koledze który jechał wyścig. Wracając do żeli: To wyjaławia, jedziesz wyścig tego warty OK, ale normalnie? Szkoda zdrowia. Przelatuje przez organizm za sprawą maltodekstryny. Już lepiej używać batonów proteinowych i normalnego jedzenia które nie koniecznie musi oznaczać bułkę.
Eddek Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 11 minut temu, kaido2 napisał: Wyglada jak obwodnica ZG w okolicy Castoramy Castorama to środek miasta, zabudowany z każdej strony Ale akurat w rejonie Casto są ścieżki wydzielone z chodników i daobrze się na bajku tam śmiga. Foto akurat cyknięte na drodze z Nowej Soli, z Lubieszowa konkretnie, do Studzieńca. Szosa całkiem spoko, równa, umiarkowanie szeroka. Ścieżka natomiast wygląda na starą i zapuszczoną. Garbata, wąska i nie sprzątana od dłuższego czasu. 13 minut temu, kaido2 napisał: A powiedz ta Żabka to kolo PKP-u? Wjeżdżałem od strony Zatonia, znaczy przez Jędrzychów, Żabkę trafiłem otwartą na Waszczyka vis a vis Ogrodu Botanicznego.
kaido2 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 12 minut temu, Eddek napisał: Wjeżdżałem od strony Zatonia, znaczy przez Jędrzychów, Żabkę trafiłem otwartą na Waszczyka vis a vis Ogrodu Botanicznego. A, to wiem gdzie . 14 minut temu, Eddek napisał: Foto akurat cyknięte na drodze z Nowej Soli, z Lubieszowa konkretnie To tez wiem, gdzie. tam mnie kiedyś ktoś poczęstował otrąbieniem, bo ścieżka nie jadę, a ze 4-y dychy kokpit wskazywał było lekko . W NS ludzie trzymają się twardo " rowery wyp..c na ścieżkę" ale to dlatego, że hajs poszedł na DDR-y zamiast na to co tam ludzie mieli w priorytecie. generalnie jest tam wqr.. i ludzie zganiają rowery na ścieżki, nawet szosy z dużej prędkości na polbruk. Dlatego przez NS przelatywałem zazwyczaj o porach kiedy ludzi było mało. 20 minut temu, Eddek napisał: Castorama to środek miasta, zabudowany z każdej strony Chodziło mi o magazyn logistyczny bodajże na gorzowskiej widoczny z trasy północnej, wygląda to identycznie jak na foto jak wybijam tam z lasu.
joanabyy Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Dzisiaj bez liczenia kilometrów, parę kółek po okolicy - Zalesie Górne, Żabieniec, Piaseczno Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 1
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2019 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Przyszły koła od Daveo do Tribana RC520 Opony Grand Prix 5000 już założone i zalane mlekiem. Uszczelniły się zwykłą pompką
FalconHeavy Opublikowano 21 Czerwca 2019 Opublikowano 21 Czerwca 2019 W czasie suszy szosa sucha. Czyli szosą po lesie 🐗😉 1
Andrew1985 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Czwartkowy przejazd i darmowa kąpiel
JaW Opublikowano 22 Czerwca 2019 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Dzisiejsza jazda pod wysokim napięciem 1
kryminalistyk Opublikowano 22 Czerwca 2019 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Nowy Triban ujarzmiony i już nie jęczy... Naprawdę fajnie śmiga. Pierwsza dłuższa trasa.
Eddek Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Lokalne wioski połączone są całkiem niezłymi drogami.
Marek Karnecki Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Z rzadka bardzo mamy okazję z sister razem pojechać Dziś szpil na lotnisko Pyrzowice
kryminalistyk Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Z rzadka bardzo mamy okazję z sister razem pojechać Dziś szpil na lotnisko Pyrzowice A co to za zbiornik wodny?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi