KingaM Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 2 godziny temu, Łabędź napisał: Uwielbiam lato. 6 rano, jazda do pracy, a tu sama przyjemność. hmm mi o 06:00 w bluzie było zimno
nctrns Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 35 minut temu, KingaM napisał: hmm mi o 06:00 w bluzie było zimno Każdy inaczej. Ja potrafię przy 10-12 stopniach wyjść w krótkim, pod warunkiem że jest słońce i perspektywa że ociepli się do przynajmniej 15-16. 2
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 36 minut temu, KingaM napisał: mi o 06:00 w bluzie było zimno Bo Ty delikatna, wrażliwa kobieta jesteś. No dobra, ja ruszyłem o 6.35, więc to ponad pół godziny później było.
Eddek Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 U mnie dziś o 6:30 były 22 stopnie, zanim wróciłem do domu koło 8:00 było już 26 1
SzpiceR Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Bez pomiaru prędkości, bez rejestrowania śladu, bez kasku, bez okularów, bez spd, bez wkładki w gaciach, bez obcisłej koszulki i ubłoconyn rowerem.....przypomnijcie sobie kiedy poszliscie tak ostatnio na rower.... ja też nie pamiętam, jechałem dzisiaj na myjnię ale tak fajnie było że pokręciłem się po okolicy jakieś 5 km 3
Eddek Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 36 minut temu, SzpiceR napisał: przypomnijcie sobie kiedy poszliscie tak ostatnio na rower Wrzesień 2015 Latałem wtedy na mocno za małym, stalowym Wolsztynie Jaguarze, którego kupiłem za czasów szkolnych, nowego w sklepie za 550zł Wtedy jeszcze w ramach rehabilitacji po przeszczepie ACL nie wiedziałem czy złapie bicykla na nowo
KingaM Opublikowano 7 Czerwca 2019 Opublikowano 7 Czerwca 2019 18 godzin temu, Łabędź napisał: Bo Ty delikatna, wrażliwa kobieta jesteś. No dobra, ja ruszyłem o 6.35, więc to ponad pół godziny później było. No dobra, ja ruszyłam przed 05:00 😛 10 godzin temu, SzpiceR napisał: Bez pomiaru prędkości, bez rejestrowania śladu, bez kasku, bez okularów, bez spd, bez wkładki w gaciach, bez obcisłej koszulki i ubłoconyn rowerem.....przypomnijcie sobie kiedy poszliscie tak ostatnio na rower.... ja też nie pamiętam, jechałem dzisiaj na myjnię ale tak fajnie było że pokręciłem się po okolicy jakieś 5 km rok temu, na wakacjach w Białce, tak mi się spodobała Kotelnica, że pożyczyłam rower i w tym co miałam (zwykle leginsy, luźny tshirt) wjechałam P.S. no dobra, Stravę włączyłam 😛
Antyszprycha Opublikowano 7 Czerwca 2019 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Wspomnienie z GFNY Gdynia 2019 !Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1
elmapeto Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Dziś wycieczka Poznań - Gniezno - Poznań. Powrót męczący , cała drogę pod wiatr:-( ale wyprawa udana. Wyszło 146 km. Moja życiówka;-) 2
Antyszprycha Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 3 minuty temu, elmapeto napisał: Dziś wycieczka Poznań - Gniezno - Poznań. Powrót męczący , cała drogę pod wiatr:-( ale wyprawa udana. Wyszło 146 km. Moja życiówka;-) mozesz napisac jaka trase obrałes do Gniezna i z powrotem ?
elmapeto Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 6 minut temu, Antyszprycha napisał: mozesz napisac jaka trase obrałes do Gniezna i z powrotem ? Startowałem z drugiego końca Poznania prawie z Plewisk. Miasto przez cantrum następnie do Swarzędza. Swarzędz przecięty ,potem Uzarzewo , Góra. Wyjazd na trasę Kostrzyn Pobiedziska. W Pobiedziskach wyjazd na starą trasę i tak do Łubowa. Tam odbicie w lewo i objazd ,bo do celu trasa szybkiego ruchu ,która wyklucza ruch rowerowy.Rzegnowo ,Strychowo. Wjeżdżałem do Gniezna od strony Braciszewa. Nie wiem czy dobrze pisze nazwy ostatnich mieścin. Powrót trochę inaczej , bo w Pobiedziskach już leciałem prosto starą trasa do Poznania. Najgorsze było to ,że założyłem sobie oponki szosowe trzy dni temu ,a początek wyprawy trochę po polnych szlakach mnie pociągnął. Ale co tam. Mam nowe doświadczenie jak się zachowują slicki na piachu:-D
Antyszprycha Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 4 minuty temu, elmapeto napisał: Startowałem z drugiego końca Poznania prawie z Plewisk. Miasto przez cantrum następnie do Swarzędza. Swarzędz przecięty ,potem Uzarzewo , Góra. Wyjazd na trasę Kostrzyn Pobiedziska. W Pobiedziskach wyjazd na starą trasę i tak do Łubowa. Tam odbicie w lewo i objazd ,bo do celu trasa szybkiego ruchu ,która wyklucza ruch rowerowy.Rzegnowo ,Strychowo. Wjeżdżałem do Gniezna od strony Braciszewa. Nie wiem czy dobrze pisze nazwy ostatnich mieścin. Powrót trochę inaczej , bo w Pobiedziskach już leciałem prosto starą trasa do Poznania. Najgorsze było to ,że założyłem sobie oponki szosowe trzy dni temu ,a początek wyprawy trochę po polnych szlakach mnie pociągnął. Ale co tam. Mam nowe doświadczenie jak się zachowują slicki na piachu:-D Pytam bo jestem z Gniezna i myse znasz jakies boczne połączenie do Poznania, wychodzi na to, że faktycznie poza główną nie ma.ale...na przyszłość, odcinego pobiedziska Gniezno lub Kostrzyn Gniezno i odwrotnie można przejechac w całości drogą serwisową wzdłuż s5 (najlepiej z Poznania do Pobiedzisk główną bo jest szeroki pas awaryjny, potem w Pobiedziskach do Gniezna już smaa serwisówka !
elmapeto Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 3 minuty temu, Antyszprycha napisał: Pytam bo jestem z Gniezna i myse znasz jakies boczne połączenie do Poznania, wychodzi na to, że faktycznie poza główną nie ma.ale...na przyszłość, odcinego pobiedziska Gniezno lub Kostrzyn Gniezno i odwrotnie można przejechac w całości drogą serwisową wzdłuż s5 (najlepiej z Poznania do Pobiedzisk główną bo jest szeroki pas awaryjny, potem w Pobiedziskach do Gniezna już smaa serwisówka ! Dzięki. Będę pamiętał następnym razem. 1
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 A dzisiaj, grawelowo szosowa seteczka. Zmęczyła mnie dzisiejsza sauna. Od lewej Triban RC520, Marin Four corners i świeżynka Marin Gestalt.
ponczi Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Małe palenie hamulców w Lasku Wolskim, w Krakowie. 2
dfq Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Dzisiejsza 40stka po Puszcza Dulowskiej 😉 2
Bujak Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zachód słońca na Kazoorce.zachód słońca z 16:15?
Rekomendowane odpowiedzi