Miszel Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 W dniu 2.11.2018 o 10:04, Zbysio napisał: Mała rzecz a jak cieszy. ANTek dojechał zza wielkiej wody. Koszt 99 monet razem z przesyłką. Działa w 100%. Witaj wirtualny świecie! Gdzie kupowałeś ? Ja kupiłem wraz z czujnikiem Mio na Allegro...dwa tygodnie czekania bo niby utknęło na cle. Na laptopie musiałem szukać sterownika, na PC sam znalazł. Działa bez zarzutu. I chyba się uzależniłem od Zwifta...
Zbysio Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) 6 godzin temu, Miszel napisał: Gdzie kupowałeś ? Ja kupiłem wraz z czujnikiem Mio na Allegro...dwa tygodnie czekania bo niby utknęło na cle. Na laptopie musiałem szukać sterownika, na PC sam znalazł. Działa bez zarzutu. I chyba się uzależniłem od Zwifta... Na Allegro. Działa bez sterowników. Wtykasz i działa. Co by nie było. Edytowane 3 Listopada 2018 przez Zbysio
Miszel Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 12 godzin temu, Zbysio napisał: Na Allegro. Działa bez sterowników. Wtykasz i działa. Co by nie było. Czekam jeszcze na baterię bo czujnik Mio był z rozładowaną baterią a do antenki nie dostałem kabla który miał być w zestawie.
SzpiceR Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Ostatni raz w tym wydaniu, zostały pojedyncze śrubki
Eddek Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Takie tam z dzisiejszego wypadu za miasto. Chłodno trochę i muszę dokompletować ciuchy, bo te "termiczne" co mam teraz w połączeniu z normalnymi warstwami wierzchnimi sprawia, że wilgoć jest odprowadzana z ciała na wierzchnie warstwy, które nasiąkają i się wychładzają.
Puncu Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Takie dzisiaj. Dotąd nieznane dla mnie miejsce w Krakowie 2
Nemrod Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 Dzisiejsza jazda. Bobry urozmaiciły trasę poprzez dzewa leżące w poprzek ścieżki. Ogólnie coś dużo się ich chyba w ostatnich latach namnożyło. W niektórych miejscach 70 - 80% drzew w odległości 10 - 15 m od wody ściętych. 1
KingaM Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 Mina typu: "mniam mniam, tu mi się podoba " 7
Eldo Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 W planie 4h MTB 🔥 Przegląd uginacza + zmiana blatu 36 / 34 💪💪💪 ...🚴♀️.... 1
Gość Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 Dobry wieczór Ja to tutaj tylko zostawię
Eddek Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 Ło panie! Gdzie tak cisnąłeś, że napęd się rozgrzał do czerwoności?
Wojtek Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 17 godzin temu, Nemrod napisał: Dzisiejsza jazda. Bobry urozmaiciły trasę poprzez dzewa leżące w poprzek ścieżki. Ogólnie coś dużo się ich chyba w ostatnich latach namnożyło. W niektórych miejscach 70 - 80% drzew w odległości 10 - 15 m od wody ściętych. Ciekawe czy Bobry mają zgodę na wycinkę.
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 10 godzin temu, zibi_j1 napisał: Dobry wieczór Ja to tutaj tylko zostawię Umyj ten napęd... Bo masz masakrę
pizzaq Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Pogoda na jeżdżenie. A to dopiero początek dzisiejszego dnia Jeszcze powrót z pracy i wieczorna sesja 1
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 16 minut temu, SpiderMAN napisał: Umyj ten napęd... Bo masz masakrę Przyjdzie na to czas Napęd będzie czyściutki a łańcuch nowy, bo przymiar na 0,7 w 2/3 już wpada
Zbysio Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 11 godzin temu, zibi_j1 napisał: Dobry wieczór Ja to tutaj tylko zostawię No Panie kolego. Tak się nie robi. Chcemy zobaczyć resztę roweru z przerzutką SORA!!!
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 1 minutę temu, Zbysio napisał: Chcemy zobaczyć resztę roweru z przerzutką SORA!!! Mówisz i masz
nctrns Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 @zibi_j1 Czekam na wątek i moment w którym założysz do niego 105 R7000 albo Ultegrę
Antyszprycha Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Mówisz i masz I stało się ! Gratuluje ! Tylko sceneria nie ta dla tego typu roweru !Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
pizzaq Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 20 minut temu, zibi_j1 napisał: Mówisz i masz Łeeeeeee, szosa...... 😜 1
GrochowaMTB Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Ciągle ktoś tu mówi, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Wyjeżdżam spakowany na kilka godzin. Kanapka, herbata z sokiem, coś ciepłego do ubrania, lampa na wszelki wypadek. I nie mam pojęcia gdzie skończę. Kwintesencja wolności. Może polecę jakieś kilometry po szosie, jakieś górskie przełęcze a może jakieś leśne ścieżki, może jakieś single? Nic nie muszę. Nic mnie nie ogranicza, Tylko moja przyjemność. 4
Nemrod Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Kolejny ładny dzień, kolejna jazda: Za to jutro jakaś chyba ostatnia dłuższa wyprawa w tym roku na szosie. Edytowane 6 Listopada 2018 przez Nemrod 2
Rekomendowane odpowiedzi