CyclingChief Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Tak jest, wracam jednak do gravela, a MTB leci niedługo na sprzedaż po 400 kilometrach 😃👍 2
GrochowaMTB Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 3 godziny temu, CyclingChief napisał: Tak jest, wracam jednak do gravela, a MTB leci niedługo na sprzedaż po 400 kilometrach Właśnie swojego wystawiłem Zwykły MTB to nuda bo praktycznie gravel całkiem go może zastąpić. Postawiłem na zestaw dwóch rowerów, które pokryją mi niemal wszelkie możliwe aktywności rowerowe. 1. Gravel - szosa i trasy leśne, polne, niektóre single. 2. Trialówka na oponach 3 calowych - jazda w zimie, po leśnych ścieżkach, po pieszych szlakach i po singlach i wszędzie tam gdzie normalny rower nie wjedzie 2
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Wyścig zbrojeń na nowy sezon. Po zakupie kół Fulcrum Racing Quattro przyszła pora zabrać się za modernizację napędu. Dzięki życzliwości kolegi @Antyszprycha, nabyłem drogą kupna po baaardzo atrakcyjnych pieniądzach parę drobiazgów na początek. Wszystko zadbane, w świetnym stanie, na oko sądząc będzie śmigać jak należy. Z tego miejsca - jeszcze raz serdeczne dzięki!
pizzaq Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Na wczorajsze dobicie, wspinaczka na Most Gdański Wciąż mi mało...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Czapeczka kolarska Cinelli, zakładana pod kask to jednak genialna sprawa. Mimo przymrozków o poranku i szronu na brodzie, dawała głowie komfort termiczny całkiem nieźle jeszcze.
Antyszprycha Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Czapeczka kolarska Cinelli, zakładana pod kask to jednak genialna sprawa. Mimo przymrozków o poranku i szronu na brodzie, dawała głowie komfort termiczny całkiem nieźle jeszcze. Tez właśnie czaje się na czapeczkę od Cinelli. Na stylowa.pro maja sporo fajnych wzorów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Gość Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Teraz, Antyszprycha napisał: Na stylowa.pro Tam właśnie kupiłem.
Antyszprycha Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Do mnie leci ich firmowa czapeczka. Wziąłem ja przez wzgląd na to ze maja wybór rozmiaru. Większa i mniejsza a w związku z tym ze mam mały łeb to te z rozmiarem UNi często są mi za duże Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
pawel2208 Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Jazda o wschodzie słońca ma swoje uroki :) Edytowane 7 Listopada 2018 przez pawel2208 2
wasiliew Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3
Antyszprycha Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 30 minut temu, wasiliew napisał: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ulalala, piękny rower ! 1
Gość Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) Dzień dobry. Polska wieś jednak jest najlepsza. Małomiasteczkowy jestem, więc zaśpiewam jak Podsiadło "znowu jadę do ciebie sam..." 😁 Edytowane 8 Listopada 2018 przez Gość
pizzaq Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Mgła, wilgotno, skok przez znane drzewo zakończony przyryflowaniem. Pięknie po prostu. Dla jasności, nIE PRZEZ TO DRZEWO SKAKAŁEM, aż takich cojones to nie mam
nctrns Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Kto rano wstaje ten do pracy jedzieTapatalk'd 2
Bujak Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 https://forum.szajbajk.pl/index.php?/topic/9941-KROSWAVE MAINO KV-3-/-2007-/-tricolor#entry109024Chyba się nudzę 1
Gość Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) 4 godziny temu, pizzaq napisał: Mgła, wilgotno, U mnie to samo. Widoczność może 50 m. Dziwne uczucie jak słyszysz samochód przed tobą ale go nie widzisz 😀 Właśnie wróciłem. Cały mokry ale nie od potu czy deszczu a od wilgoci w powietrzu. @Bujak Ty to masz się z tym malowaniem. Tu się wyróżnia w tłumie ale w Ameryce Południowej wszyscy takie mają 😉 Edytowane 8 Listopada 2018 przez Gość
Gość Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 4 godziny temu, pizzaq napisał: Dla jasności, nIE PRZEZ TO DRZEWO SKAKAŁEM, aż takich cojones to nie mam "Cojones" to by Ci mogło przy tym drzewie urwać Mój chłop na singletracku zaliczył lot nad kierownicą i chyba ma faktycznie jaja ze stali, bo rozciął podczas tego lotu dość mocno czubek siodełka. Jak? Sam tego nie wie.
Gość Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 @Sziva Nie wiem czy gratulować czy współczuć 😉
Gość Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 1 minutę temu, PrzeLuka napisał: @Sziva Nie wiem czy gratulować czy współczuć 😉 Jemu gratulować, a mi współczuć, bo to ja będę kupować nowe siodełko
Rekomendowane odpowiedzi