Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jest, wracam jednak do gravela, a MTB leci niedługo na sprzedaż po 400 kilometrach 😃👍

GOPR4628.png

• Lubię to! 2
Opublikowano
3 godziny temu, CyclingChief napisał:

Tak jest, wracam jednak do gravela, a MTB leci niedługo na sprzedaż po 400 kilometrach

Właśnie swojego wystawiłem :) Zwykły MTB to nuda bo praktycznie gravel całkiem go może zastąpić.

Postawiłem na zestaw dwóch rowerów, które pokryją mi niemal wszelkie możliwe aktywności rowerowe. 1. Gravel - szosa i trasy leśne, polne, niektóre single. 2. Trialówka na oponach 3 calowych - jazda w zimie, po leśnych ścieżkach, po pieszych szlakach i po singlach i wszędzie tam gdzie normalny rower nie wjedzie :) 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Wyścig zbrojeń na nowy sezon. Po zakupie kół Fulcrum Racing Quattro przyszła pora zabrać się za modernizację napędu. Dzięki życzliwości kolegi @Antyszprycha, nabyłem drogą kupna po baaardzo atrakcyjnych pieniądzach parę drobiazgów na początek. :)

Wszystko zadbane, w świetnym stanie, na oko sądząc będzie śmigać jak należy. Z tego miejsca - jeszcze raz serdeczne dzięki! 

20181106_150618.thumb.jpg.809b1f21cb832239da4d3589cd8878f5.jpg

Opublikowano

Na wczorajsze dobicie, wspinaczka na Most Gdański ;) Wciąż mi mało... 

MG2.jpg
Opublikowano

Czapeczka kolarska Cinelli, zakładana pod kask to jednak genialna sprawa. 

Mimo przymrozków o poranku i szronu na brodzie, dawała głowie komfort termiczny całkiem nieźle jeszcze. 

20181107_070201.thumb.jpg.fae24a325d890f221c0c9b18333453d7.jpg

Opublikowano
Czapeczka kolarska Cinelli, zakładana pod kask to jednak genialna sprawa. 
Mimo przymrozków o poranku i szronu na brodzie, dawała głowie komfort termiczny całkiem nieźle jeszcze. 
20181107_070201.thumb.jpg.fae24a325d890f221c0c9b18333453d7.jpg

Tez właśnie czaje się na czapeczkę od Cinelli. Na stylowa.pro maja sporo fajnych wzorów

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Opublikowano
Teraz, Antyszprycha napisał:

Na stylowa.pro

Tam właśnie kupiłem. :)

Opublikowano

Do mnie leci ich firmowa czapeczka. Wziąłem ja przez wzgląd na to ze maja wybór rozmiaru. Większa i mniejsza a w związku z tym ze mam mały łeb to te z rozmiarem UNi często są mi za duże :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano (edytowane)

Jazda o wschodzie słońca ma swoje uroki :)

IMG_20181014_072753.jpg 

Edytowane przez pawel2208
  • Lubię to! 2
Opublikowano
30 minut temu, wasiliew napisał:

8be6592ba182356dc360a67b73e5861a.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ulalala, piękny rower !

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry. Polska wieś jednak jest najlepsza. Małomiasteczkowy jestem, więc zaśpiewam jak Podsiadło "znowu jadę do ciebie sam..."  😁 

20181108_094540.jpg

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Mgła, wilgotno, skok przez znane drzewo zakończony przyryflowaniem. Pięknie po prostu. Dla jasności, nIE PRZEZ TO DRZEWO SKAKAŁEM, aż takich cojones to nie mam ;)

podjazd.jpg
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, pizzaq napisał:

Mgła, wilgotno,

U mnie to samo. Widoczność może 50 m. Dziwne uczucie jak słyszysz samochód przed tobą ale go nie widzisz 😀 Właśnie wróciłem. Cały mokry ale nie od potu czy deszczu a od wilgoci w powietrzu.

@Bujak Ty to masz się z tym malowaniem. Tu się wyróżnia w tłumie ale w Ameryce Południowej wszyscy takie mają 😉

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 godziny temu, pizzaq napisał:

Dla jasności, nIE PRZEZ TO DRZEWO SKAKAŁEM, aż takich cojones to nie mam ;)

"Cojones" to by Ci mogło przy tym drzewie urwać ;) Mój chłop na singletracku zaliczył lot nad kierownicą i chyba ma faktycznie jaja ze stali, bo rozciął podczas tego lotu dość mocno czubek siodełka. Jak? Sam tego nie wie.

Opublikowano
1 minutę temu, PrzeLuka napisał:

@Sziva Nie wiem czy gratulować czy współczuć 😉

Jemu gratulować, a mi współczuć, bo to ja będę kupować nowe siodełko :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...