Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, GrochowaMTB napisał:

Piękna towarzyszka podróży. Ja moją znalazłem (poznałem) w tym roku na..... rowerze :D Niestety, nie chce ze mną zbyt często jeździć... Narzeka na kilometry i tempo :)  Musimy kupić jej fajny, lżejszy rower.

Asia ma już partnera, co nie zmienia faktu że to wspaniała kobieta, pozytywnie zakręcona kolarstwem 😉

Opublikowano

Z serii: trasy rowerowe wokół domu. W tle fragment góry Brzeźnica zwana Bałką. Jeszcze do niedawna mieszkałem na jej zboczu. Przejezdna rowerem przez szczyt. Ok 500 m npm wysokości. Niegdyś miejsce wydobycia wielu kamieni szlachetnych i minerałów.

IMG_20170624_215934_237.jpg
  • Lubię to! 2
Opublikowano
11 minut temu, zibi_j1 napisał:

@GrochowaMTB piękna fota :)

Miejsce jest tak ładne, że nie trzeba było żadnych umiejętności fotograficznych :)

Opublikowano (edytowane)

Takie tam znalazłem w środku lasu

87031d263fd3367e2d60558590a81f0e.jpg

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Dobra, już jest dzisiaj, to wklejam. Widok z Kopca Powstania Warszawskiego. 

IMG_20181011_212806.jpg
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Kolejna fotka z serii trasy rowerowe wokół domu. Miejscowość Grochowa, z widokiem na Góry Bardzkie w stronę Gór Złotych. Oczywiście zimowa i wietrzna aura.

IMG_20170108_145336_896.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

U mnie z drogi do pracy...

e57d24c63690ac8f96937f39dd3edd2d.jpg

Edytowane przez Gość
Opublikowano
7 minut temu, GrochowaMTB napisał:

Kolejna fotka z serii trasy rowerowe wokół domu. Miejscowość Grochowa, z widokiem na Góry Bardzkie w stronę Gór Złotych. Oczywiście zimowa i wietrzna aura.

Na pierwszy rzut oka byłam pewna, że plaża.

Opublikowano
Teraz, m0cna napisał:

Na pierwszy rzut oka byłam pewna, że plaża.

To takie miejsce pomiędzy górami, przesmyk gdzie bardzo wieje. Mróz i wiatr specyficznie wywiały i wyrzeźbiły ten śnieg. Wyglądało to wręcz nierealnie, jak z innej planety 🙂

• Lubię to! 1
Opublikowano
19 minut temu, GrochowaMTB napisał:

IMG_20170108_145336_896.jpg

Aż mi się zimno zrobiło :D takie zdjęcia to w środku upalnego lata proszę podsyłać.

Opublikowano
44 minuty temu, Wojtek napisał:

Aż mi się zimno zrobiło :D takie zdjęcia to w środku upalnego lata proszę podsyłać.

Jutro będzie coś ciepłego zatem 🙂

Opublikowano

Kurcze, aż żal było wyjeżdżać z Poznania. Dla takiej atmosfery jestem w stanie przejechać te 700 kilometrów pociągiem nawet milion razy 😃

trasa-z-lazyfighter-szb.jpg

PS: Żeby nie było zbędnych komentarzy, Asia jest już zaręczona! 😉

• Lubię to! 2
Opublikowano
2 godziny temu, GrochowaMTB napisał:

Miejscowość Grochowa, z widokiem na Góry Bardzkie w stronę Gór Złotych

Mega zdjęcie jakby z jakiegoś postapo xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...