Gość Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 1 godzinę temu, Stryjek napisał: Bodnar MTB Cup, wystartowałem ale lekko nie było, 30km po polach i lasach ze średnią powyżej 30km/h Brawo! Takich średnich to ja na asfalcie nie wyciągam.
Azzader Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Podbijam stawkę! ponad 200! Endo pokazał 207 stacjonarny 210 tym samy pobiłem swój rekord!!!! I zaliczyłem pierwsze 200!!!! 2
Stryjek Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Brawo! Takich średnich to ja na asfalcie nie wyciągam.Dzięki ale mnie też nie często się zdarza jechać godzinę na średnim tętnie 180
Gość Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Teraz, Stryjek napisał: Dzięki ale mnie też nie często się zdarza jechać godzinę na średnim tętnie 180 Godzinę! Mi by pikawa wysiadła. Przez wakacje w górach nauczyłam się jeździć z tętnem 170, ale przy 180 i powyżej tylko krótko daję radę jechać.
hanus Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Winter setup #ciężej#Szczerze? To w tym setupie bardziej mi się podoba Ps ci za furka?
de Villars Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 @Puncu coś czuję, że wkręca Cię ten baranek 1
Eddek Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Dziś oficjalnie oddano do użytku wyremontowany wiadukt dawnej kolei szprotawskiej oraz nowo zbudowaną kładkę pieszo-rowerową (w miejscu dawnego wiaduktu kolejowego tej samej linii, który został rozebrany 20 lat temu, bo był w złym stanie, a wyłączony z ruchu), które zostały częścią miejskiej rowerostrady. Z tej okazji zorganizowano Nocną Masę Krytyczną z koncertem Katarzyny Cerekwickiej i z pokazem fajerłorków Pozdro też dla Marcina, z którym spędziliśmy z żoną większość koncertu, jeżeli tutaj zagląda Taki oto fotek nowej kładki
Gość Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Wczorajsze widoki z Łapszanki i chwila na wyrównanie tętna po ściance w Rzepiskach :-)
Gość Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) Powrót że Srebrnej Góry Edytowane 7 Października 2018 przez Gość
Antyszprycha Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 14 godzin temu, hanus napisał: Szczerze? To w tym setupie bardziej mi się podoba Ps ci za furka? A dzięki. Z widocznych zmian zostanie czarna owijka i czarne siodło. Kółka natomiast mają zastąpić karbonowe Evanlite w okresie jesienno zimowym. Furka to Mazda 6 MY 2017 1
Gość Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) Ładnie poprosił o wspólną fotkę, to się zgodziłem. A potem poleciałem się przebierać i rozgrzewać. Wyścig by Tomasz Marczyński. Edytowane 7 Października 2018 przez Gość
mariuszm Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) Była jedna z najlepszych tras MTB na Mazowszu, będzie obwodnica 😕 Edytowane 7 Października 2018 przez mariuszm
budyn czekoladowy Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Stóweczka dziś pękła. A aby to uczcić, sfotografowałem największy podjazd na mojej trasie 3
cieq Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) No to wsiadłem (MTB) Edytowane 7 Października 2018 przez cieq 3
Gość Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Godzinę temu, budyn czekoladowy napisał: Stóweczka dziś pękła. A aby to uczcić, sfotografowałem największy podjazd na mojej trasie Sklep monopolowy otworzył się w pobliżu szkoły czy jak?
dfq Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Jesienna niedziela w Lasku Wolskim 1
budyn czekoladowy Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Godzinę temu, Sziva napisał: Sklep monopolowy otworzył się w pobliżu szkoły czy jak? Niet. Wjazd na kładkę w Nieporęcie. Wbrew pozorom ma sens (dla wózków dziecięcych). Ale wykonanie jest... no niebieskie takie jest
Gość Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 2 minuty temu, budyn czekoladowy napisał: Niet. Wjazd na kładkę w Nieporęcie. Wbrew pozorom ma sens (dla wózków dziecięcych). Ale wykonanie jest... no niebieskie takie jest Raz widziałam takie ogrodzone wejście do monopolowego, bo obok szkołę postawili i gość licencję na sprzedaż % miał stracić, gdyż droga do sklepu ze szkoły była za krótka. No to ją zwiększył
Gość Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) Świętokrzyski Trip z SzajBajkami. 57km w... 9 godzin. Zjazdy, podjazdy, gleby, kapcie, zagotowane heble, pęknięta klamka, skrzywione koło... Działo się! @Wojtek @Zalas @Puncu @Kruup Dzięki za odwiedziny i świetną przygodę! Umieram ze zmęczenia Edytowane 7 Października 2018 przez Gość
Wojtek Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 7 godzin temu, zibi_j1 napisał: Świętokrzyski Trip z SzajBajkami. 57km w... 9 godzin. Zjazdy, podjazdy, gleby, kapcie, zagotowane heble, pęknięta klamka, skrzywione koło... Działo się! @Wojtek @Zalas @Puncu @Kruup Dzięki za odwiedziny i świetną przygodę! Umieram ze zmęczenia Było mega super. I mój pojazd zyskał wlepy oraz miano prawdziwego tripowozu 1
Gość Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Spokojny start honorowy pod zamkiem królewskim w Niepołomicach. Potem w puszczy, podczas startu ostrego, było już ostro. P. S.: ktoś mnie rozpoznaje?
de Villars Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Ale kapcia na szutrach nie złapałeś? Bo czytałem, że wielu na to narzekało.
Gość Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 15 minut temu, de Villars napisał: Ale kapcia na szutrach nie złapałeś? Bo czytałem, że wielu na to narzekało. To fakt, sporo gości na poboczu stało i zajmowało się kołami. Mi się udało przejechać wszystkie szutrowe odcinki bez kapcia.
Rekomendowane odpowiedzi