Gość Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 3 godziny temu, Łabędź napisał: ktoś mnie rozpoznaje? Ja. Po kasku z avatara
Gość Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 44 minuty temu, lukaszwasil napisał: badassesontheroad Oj tam, zaraz złe. Ta po lewej całkiem niezła.
lukaszwasil Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 2 minuty temu, Łabędź napisał: Oj tam, zaraz złe. Ta po lewej całkiem niezła. Hahahaha i weź tu pokaż fotkę z żoną na forum
JaW Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Wczorajsza, znad spokojnego bajorka 1
Gość Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 13 minut temu, lukaszwasil napisał: weź tu pokaż fotkę z żoną na forum Nie marudź, naprawdę masz się kim chwalić, więc pokazujesz i jest ok. Po prostu na fotce jest pod każdym względem pięknie i tyle. Gorzej, jakby to jakieś straszydło było.
pizzaq Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 26 minut temu, lukaszwasil napisał: Hahahaha i weź tu pokaż fotkę z żoną na forum Jako zasadniczo szownistyczny męski knur wypowiem się (bo się nie znam): ze zdjęcia spokojnie można wyciąć personę po prawej stronie, psuje kompozycję 😛
GrochowaMTB Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Najlepszy "troling" tego tematu? Zacząć wrzucać tutaj swoje fotki 😉 wszystko robione telefonem. Fotka nr 1 powrót mieszczuchem z grilla przez las. Las widać w oddali. Traumatyczne przeżycie 😉 1
Gość Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 A tak kończąc offtopa, to oczywiście @lukaszwasil pełen szacunek Twojej żonie, proszę ją pozdrowić i przeprosić, i nic więcej mi do niej, niepodzielnie to Twoja żona i tylko Twoja. Ale co do cholery robią na jednej z Twoich fotek moje skarpetki, to ja nie wiem, tłumacz się, kolego.
lukaszwasil Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 7 minut temu, Łabędź napisał: A tak kończąc offtopa, to oczywiście @lukaszwasil pełen szacunek Twojej żonie, proszę ją pozdrowić i przeprosić, i nic więcej mi do niej, niepodzielnie to Twoja żona i tylko Twoja. Ale co do cholery robią na jednej z Twoich fotek moje skarpetki, to ja nie wiem, tłumacz się, kolego. Spoko luzik Co do skarpetek to widocznie znamy tego samego majfrenda
GrochowaMTB Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 W lesie, pod domem, pewnej zimy... 2
zero Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 2 godziny temu, GrochowaMTB napisał: W lesie, pod domem, pewnej zimy... Ładna fota pod światło
CyclingChief Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) Bardzo udany wypad do Poznania. Z pogodą trafiliśmy idealnie. Teraz trzeba się spiąć i jak najszybciej zmontować relację z trasy 😉👍 Pozdrowerek dla kręcących w Poznaniu i okolicach! Nie wyrabiałem z pozdrowieniami każdego mijanego kolarza, aż ręka mi odpadała 😃 PS: Polecam kliknąć w załączane fotki, bo skalowanie podglądu mocno kuleje. Edytowane 9 Października 2018 przez CyclingChief Literówki, ehh te literówki... 2
JaW Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Dzisiejsze leśne - nie widać tego, ale zimno bylo
GrochowaMTB Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 3 godziny temu, CyclingChief napisał: Bardzo udany wypad do Poznania. Z pogodą trafiliśmy idealnie. Teraz trzeba się spiąć i jak najszybciej zmontować relację z trasy 😉👍 Pozdrowerek dla kręcących w Poznaniu i okolicach! Nie wyrabiałem z pozdrowieniami każdego mijanego kolarza, aż ręka mi odpadała 😃 PS: Polecam kliknąć w załączane fotki, bo skalowanie podglądu mocno kuleje. Piękna towarzyszka podróży. Ja moją znalazłem (poznałem) w tym roku na..... rowerze Niestety, nie chce ze mną zbyt często jeździć... Narzeka na kilometry i tempo Musimy kupić jej fajny, lżejszy rower.
Azzader Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 23 minuty temu, GrochowaMTB napisał: Musimy kupić jej fajny, lżejszy rower. A może e-bike?:) 3 godziny temu, CyclingChief napisał: Bardzo udany wypad do Poznania A po jakich rejonach jeździliście? Może się minęliśmy?
GrochowaMTB Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 1 minutę temu, Azzader napisał: A może e-bike?:) Przez głowę mi to przeszło Ale za fajnego ebika do szwendania się po górach przez dziesiątki kilometrów trzeba grubo zapłacić... właściwie takie rowery to pieśń przyszłości. https://road.cc/content/tech-news/245794-video-first-look-new-cairn-e-gravel-bike
Nemrod Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Zdjęcie z samochodowo-rowerowego wypadu w weekend: 2
TwardyBlaszak Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Jakby się kto pytał to o tej porze przeprawa promowa w Milsku jest zamknięta 1
Azzader Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 3 godziny temu, GrochowaMTB napisał: pieśń przyszłości. Maszynka ładna:) masz tu jeszcze wersje budżetową roweru silnikowego
Rekomendowane odpowiedzi