de Villars Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Ładny był wczoraj dzień na jeżdżenie, żeby tylko jeszcze tak nie wiało... 1
pizzaq Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Rower na stację benzynową tachałem kilometr, jak dotarłem z wrażenia nogawka mi opadła... Szczegóły akcji w "Co mnie wkurzyło..."
nctrns Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 16 godzin temu, hanus napisał: Ile taka impreza? Pokażesz jak wygląda? Kupowałem jakieś 2 lata temu, więc nie pamiętam dokładnej ceny, chyba 180zł? Jestem na 99% pewien że od tego gościa i to jest najbardziej zbliżony produkt. 1
Konus Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Albo od tego, albo od niejakiego chyba Bociana. To jakiś guru na forum latarek, gdzie chłopaki od świtu do nocy piszą eposy o latarkach 😂 Bocian to jakiś ich guru, przerabia latarki, one nazywają się potem Bocialarki i ponoć świecą donioślej niźli słońce. 2 1
nctrns Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Wiem, oni mają takiego kręćka na latarki jak my na rowery Ten z mojego linku to też chyba słynny Greg.
Gość Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Paczka od Bitula - Klucz do supportu HT2 + korka lewej korby + pedałów Shimano- super precyzyjny i tani przymiar do łańcucha- klucz do kasety- bacik- breloczko trzymacz do łańcucha (gratis dostałem)
Gość Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 51 minut temu, zibi_j1 napisał: Paczka od Bitula - Klucz do supportu HT2 + korka lewej korby + pedałów Shimano - super precyzyjny i tani przymiar do łańcucha - klucz do kasety - bacik - breloczko trzymacz do łańcucha (gratis dostałem) A jak się trzyma te rączki w narzędziach? Mi się to na oko zawsze kanciate i niewygodne wydawało, ale może na żywo jest inaczej.
Gość Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 20 minut temu, Sziva napisał: A jak się trzyma te rączki w narzędziach? Mi się to na oko zawsze kanciate i niewygodne wydawało, ale może na żywo jest inaczej. nie zwróciłem uwagi na wybitną kanciastość za to wyglądają na bardzo solidne. Jeśli będzie mi to przeszkadzać przecież mogę przeszlifować krawędzie i/lub okleić je taśma izolacyjną. Ale nie przewiduję takich komplikacji
Gość Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Zawsze można po oszlifowaniu owinąć owijka na kierownicę A ja mam z bitul
Gość Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Godzinę temu, piter614 napisał: Zawsze można po oszlifowaniu owinąć owijka na kierownicę A ja mam z bitul Baaardzo chciałbym kiedyś nauczyć się centrować/zaplatać koła... zasadę niby znam ale jest to dla mnie czarna magia...
Konus Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Centrowałem sam koło zanim się nauczyłem czyścić napęd, przy lekkim biciu to jest naprawdę proste - jutjub, obserwacja i logika Ci podpowie, którą szprychę ciągnąć, a którą ewentualnie poluzować. Małymi ruchy trzeba działać i sprawdzać efekt, to wszystko. Wprawa, doświadczenie i akcesoria dają poprawę efektywności, czyli jesteś w stanie szybciej sobie z tym poradzić, ale to już jak ze wszystkim w życiu
Gość Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) 5 godzin temu, zibi_j1 napisał: Baaardzo chciałbym kiedyś nauczyć się centrować/zaplatać koła... zasadę niby znam ale jest to dla mnie czarna magia... nie jest to takie trudne Bo mi drogę zmasakrowali Edytowane 5 Października 2018 przez Gość
Nemrod Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Póki co fajny ten październik. 3
Gość Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 15 minut temu, Puncu napisał: Jest blask Aż oślepia 😎
ponczi Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Rowerek w bieżącej konfiguracji: 2
revolta1 Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Mialbyc singielek na dojazdy do pracy ale za grosze z olx trafil sie taki konik 1
Antyszprycha Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Winter setup #ciężej# 3
Gość Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Komuś tu nie chciało sięrano wstać Jak siadło koło?(Łańcuch przenoszony po smarowaniu. Dlatego wózek taki napięty)
Wojtek Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Zwarty i gotowy na jutrzejszą wyprawę. Dziś jeszcze tylko krótki test wokół bloku czy wszystko ok i jedziemy 1
dfq Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) Sobota w Puszczy Dulowskiej Edytowane 6 Października 2018 przez dfq 1
Stryjek Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Bodnar MTB Cup, wystartowałem ale lekko nie było, 30km po polach i lasach ze średnią powyżej 30km/h 5
mariuszm Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Poranek w Lesie Sobieskiego. Tak przyjemnie, że nogi same kręciły 😎 2
Heboket Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Z dzisiejszego 90-cio kilometrowego tripu 😆
Rekomendowane odpowiedzi