Puncu Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 @pizzaq zmieniam opony w Big Hicie i kasetę w White. Naszła mnie myśl, rozstaw haków pasuje więc czemu by nie spróbować Poza tym w weekend pożyczam koła 27,5 od @Wojtek. Chce zobaczyć jak się jeździ na większych gumach. Może sprawie sobie drugi komplet kół na górskie wyprawy.
Zalas Opublikowano 18 Września 2018 Autor Opublikowano 18 Września 2018 W dniu 15.09.2018 o 20:55, Kasztanka napisał: Spotkanie z większym kolegą Mam podobne Ja niestety dalej nie jeżdżę przez kolano
wasiliew Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 Jak sie czlowiek wkreci to wymysla...co te maratony mi zrobily Kilka sekund opoznienia przy bluetooth to normalka?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Gość Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 9 godzin temu, wasiliew napisał: Kilka sekund opoznienia Jakie opóźnienie masz na myśli? A ja jadę, jadę, jadę, patrzę, a tu jesień, panie:
pizzaq Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 Wczoraj świetne warunki na nocne jeżdżenie. Ciepło, przyjemnie. Ze zwierzyny: dwa zające oraz kot, który napędził mi potwornego stracha (spadałem szutrówką pod most ładnie ponad 30 km/h gdy dziad jeden wyskoczył z krzaków). A tutaj pęd po szutrowej drodze między Wisłostradą a Wisłą, na tyłach Centrum Olimpijskiego (rejony Kępy Potockiej w Warszawie). Pożeniłem tematy i zdjęcie wkleiłem w "co miłego...", łomatko, ale ja jestem pokręcony.... 1
CyclingChief Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Rekreacyjna trasa w Bieszczadach. Niestety pogoda pokrzyżowała nam plany i byliśmy zmuszeni jechać szeroką drogą przeciwpożarową. No ale góry wtedy miały swój urok 😍. Nieco mrocznie, a jak kolega przede mną znikał we mgle, to miałem ciarki na plecach 😊👍 Edytowane 19 Września 2018 przez CyclingChief Podmiana grafiki, poprzednie zdjęcie juz było :) 3
pizzaq Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) Znowu kombinowany. I zupełnym, ale to zupełnym przypadkiem droga powiodła mnie przez Kazoorkę, nie wiem jak to się stało... I pokarało mnie, do samej góry zabrakło mi kilkanaście metrów... Chociaż raczej chyba kilkadziesiąt... Edytowane 20 Września 2018 przez pizzaq
Stryjek Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) Młody na zawodach Edytowane 20 Września 2018 przez Stryjek 4
Gość Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Młody na zawodach Na MTB też śmiga? Super dzieciak!Ja drugi dzień jaram się butami jak most łazienkowski
Stryjek Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Tak na MTB też szaleje, ale woli szosę
Bujak Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Dzisiaj postanowiłem jechać do pracy po bezdrożach. Obok biegnie asfaltowa ścieżka, ale po co ma się MTB ?Nie żałuję 2
pizzaq Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 2 godziny temu, zibi_j1 napisał: Na MTB też śmiga? Super dzieciak! Ja drugi dzień jaram się butami jak most łazienkowski Spałeś w nich? Bo jeździć chyba nie ma jak.
Gość Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 1 minutę temu, pizzaq napisał: Spałeś w nich? Bo jeździć chyba nie ma jak. tja.. spałeś... Układałem plan treningowy, obejrzałem wszystkie filmy Szaja o SPD, i przeprowadziłem dywersję w postaci zmiany danych do konta na Decathlonie z żony na moje, żeby nie odgryzła mi głowy jak ogarnie że kupiłem pedały I kiedy tu był czas na sen ?
pizzaq Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 1 minutę temu, zibi_j1 napisał: tja.. spałeś... Układałem plan treningowy, obejrzałem wszystkie filmy Szaja o SPD, i przeprowadziłem dywersję w postaci zmiany danych do konta na Decathlonie z żony na moje, żeby nie odgryzła mi głowy jak ogarnie że kupiłem pedały I kiedy tu był czas na sen ? Lubisz życie na krawędzi....Zwykłe kupienie tanich pedałów a jakie kombinacje. Dlatego większość zakupów do roweru robię za gotówkę, śladów wówczas brak i marszczenie brwi mi nie grozi.... 1
Gość Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 2 minuty temu, pizzaq napisał: Lubisz życie na krawędzi....Zwykłe kupienie tanich pedałów a jakie kombinacje. Dlatego większość zakupów do roweru robię za gotówkę, śladów wówczas brak i marszczenie brwi mi nie grozi.... A wystarczy mieć osobne konta bankowe
pizzaq Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 1 minutę temu, Sziva napisał: A wystarczy mieć osobne konta bankowe Nie, gotówka bezpieczniejsza. Poza tym nie wiem czy powinienem z Tobą o tym rozmawiać, w końcu żoną jesteś jakby nie patrzeć....
Gość Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 1 minutę temu, pizzaq napisał: Nie, gotówka bezpieczniejsza. Poza tym nie wiem czy powinienem z Tobą o tym rozmawiać, w końcu żoną jesteś jakby nie patrzeć.... Jestem żoną, ale ja zwykle z tej drugiej strony barykady siedzę
Puncu Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Godzinę temu, janek69 napisał: Nowa sterownia do szosówki 😀 Którą manetką sie przyspiesza?
Gość Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 1 minutę temu, Puncu napisał: Którą manetką sie przyspiesza? Nożną
de Villars Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Z @nctrns po dzisiejszej ustawce. Późno skończyliśmy 3
Rekomendowane odpowiedzi