Gość Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 2 minuty temu, Yarpenn napisał: Życiówka! Ło Panie! Piękna trasa Gratulacje!
CyclingChief Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Z Danielem również zobaczyłem się w Międzyzdrojach. No, prawie! 😉 Niestety mój grafik był zupełnie inny i mocno napięty, więc tylko fota zastępcza hehe 4
Zalas Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 Po 4 tygodniach przerwy z powodów problemów kolanowych wyszedłem na rower Na razie nabite 0.88km i zero bólu Trzymajcje za mnie kciuki 5
lary84 Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Pierwszy w życiu kapeć a zapasu brak dobrze że do domu nie daleko
Motke Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 4 godziny temu, lary84 napisał: Pierwszy w życiu kapeć a zapasu brak dobrze że do domu nie daleko Myśl pozytywnie. Jakby nie patrzeć to czegoś się dzisiaj nauczyłeś.
lary84 Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 15 minut temu, Motke napisał: Myśl pozytywnie. Jakby nie patrzeć to czegoś się dzisiaj nauczyłeś. Tak nauczyłem się, kup zapas i pompka wsadź do torby podsiodlowej i niech sobie jeździ:) Dziura w dętce załatana tylko nie mogę ułożyć opony ale to już jutro powalczę.
Kasztanka Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Zdjęcie prześwietlone, bo zbiła się szybka. Może nawet takie lepsze. Szwagrowi na wąskie kolko 29 wcisneliśmy szeroką dętkę 26 cali bo zlapal gume a tylko to mielismy. Trzeba było naciągnąć i poupychać ale dało rade Edytowane 9 Września 2018 przez Kasztanka 3
zero Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Dziurawika pospolita w natarciu Wożenie dętki ma sens i zalety, sam wożę, ale polecam zastaw latki + klej. Jak się taki zestaw przełamuje, to da się upchnąć do sztycy. Wbrew pozorom roboty nie jest dużo, max 10 minut. W większości przypadków nie trzeba nawet ściągać koła. Na foto zestaw z popularnego sklepu na D, waga 23 gramy.
wasiliew Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Nowa biżuteria dojechała (ciekawe ile te łańcuchy wytrzymają pierwszy raz nie shimano kupiłem) Jestem pewien , ze dluzej. A mnie zlapali w WalbrzychuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2
Zalas Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 11 godzin temu, Zalas napisał: Po 4 tygodniach przerwy z powodów problemów kolanowych wyszedłem na rower Na razie nabite 0.88km i zero bólu Trzymajcje za mnie kciuki Nabite około 30km. Kolano jeszcze nie bardzo nadaje się na jazdy ale i tak się dobrze bawiłem 9 godzin temu, lary84 napisał: Pierwszy w życiu kapeć a zapasu brak dobrze że do domu nie daleko Jeszcze dużo kapci przed tobą 33 minuty temu, Puncu napisał: Oj... Oj Oj a mojego gravelka w centrum zdjęcia to nie oznaczysz, że mój Taki kolega jesteś
pizzaq Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 Transport kombinowany wyszedł, gdy przejeżdżałem kładką nad Puławską (wjazd do Warszawy od Piaseczna) i widziałem korek to sobie pomyślałem cytując Bohdana Smolenia: "Ludzie, kochani, rodacy!!! Coście tacy smutni? Przecie ku*wa jedziecie do pracy....." Ja też jechałem, ale w takich okolicznościach i banan na gębie siedzi i zejść nie chce 2
Gość Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 Kręcić mi sie wczoraj za bardzo nie chciało a Rocki tag gnał, że weszła setka i zdobyliśmy Święty Krzyż
Gość Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 14 godzin temu, Kasztanka napisał: Zdjęcie prześwietlone, bo zbiła się szybka. Może nawet takie lepsze. Szwagrowi na wąskie kolko 29 wcisneliśmy szeroką dętkę 26 cali bo zlapal gume a tylko to mielismy. Trzeba było naciągnąć i poupychać ale dało rade Jeździłem tak cały sezon, bez najmniejszych problemów z kapciami. Można śmiało tak zostawić.
Gość Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 Elita na starcie. Od lewej: @ponczi, @de Villars, @Łabędź i dwóch nieznajomych.
nctrns Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 Widok znany chyba każdemu z okolic NH i nie tylko 3
KingaM Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 19 godzin temu, Łabędź napisał: Elita na starcie. Od lewej: @ponczi, @de Villars, @Łabędź i dwóch nieznajomych. Szajbajk TEAM Z racji zbliżających się imienin męża kupiłam książkę. Po powrocie do domu zastanawiam się jednak kto bardziej będzie chciał ją przeczytać 😜😂
pizzaq Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 Jakby transportu kombinowanego było wczoraj mało: 12 km ze szkoły do pracy, 12 km z pracy do szkoły, to wieczorem z kumplem niemal 40... I nad Wisłą, w ciemnej głuszy powitała nas następująca wywieszka, więc jako potulne barany popedałowaliśmy dalej. I wpadło jeszcze prawie 40 km...
Gość Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 3 godziny temu, KingaM napisał: Szajbajk TEAM Z racji zbliżających się imienin męża kupiłam książkę. Po powrocie do domu zastanawiam się jednak kto bardziej będzie chciał ją przeczytać 😜😂 Bardzo fajna. Polecam też "(Sz)kołę życia" Mai Włoszczowskiej - czytałam z zapartym tchem, bo jest świetnie napisana.
Gość Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 @KingaM daj znać czy fajna, może na zimowe wieczory sobie sprawię Jeszcze jedno zdjęcie z niedzieli. Tak wygląda 20kg lżejszy Zibi
dfq Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 6 godzin temu, KingaM napisał: Szajbajk TEAM Z racji zbliżających się imienin męża kupiłam książkę. Po powrocie do domu zastanawiam się jednak kto bardziej będzie chciał ją przeczytać 😜😂 Też czytam, ale w wersji elektronicznej. Szkoda tylko że czasem wkradły się małe błędy (słaba korekta). Np na stronie 190. Okulary Vario to okulary fotochromowe a nie polaryzacyjne. Różnica dość istotna (gdzieś wcześniej też była o tym wzmianka). Okulary polaryzacyjne przydają się na rybach a nie w MTB. Ale ogólnie przyjemna lektura 🙂
Rekomendowane odpowiedzi