Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Yarpenn napisał:

safe_image.thumb.jpg.cc3f390cb88f65e7cd00d1f46334170c.jpg

Życiówka! :):D 

Ło Panie! Piękna trasa :) 

Gratulacje!

Opublikowano

Z Danielem również zobaczyłem się w Międzyzdrojach. No, prawie! 😉 Niestety mój grafik był zupełnie inny i mocno napięty, więc tylko fota zastępcza hehe

zdjecie_217.jpg
  • Lubię to! 4
Opublikowano

Po 4 tygodniach przerwy z powodów problemów kolanowych wyszedłem na rower :) Na razie nabite 0.88km i zero bólu :) Trzymajcje za mnie kciuki :)

20180909_131632.jpg
  • Lubię to! 5
Opublikowano

Pierwszy w życiu kapeć a zapasu brak dobrze że do domu nie daleko 

IMG_20180909_150109.jpg
Opublikowano
4 godziny temu, lary84 napisał:

Myśl pozytywnie. Jakby nie patrzeć to czegoś się dzisiaj nauczyłeś.

Opublikowano
15 minut temu, Motke napisał:

Myśl pozytywnie. Jakby nie patrzeć to czegoś się dzisiaj nauczyłeś.

Tak nauczyłem się, kup zapas i pompka wsadź do torby podsiodlowej i niech sobie jeździ:) Dziura w dętce  załatana  tylko nie mogę ułożyć opony ale to już jutro powalczę.

Opublikowano (edytowane)

Zdjęcie prześwietlone, bo zbiła się szybka. Może nawet takie lepsze. 

Szwagrowi na wąskie kolko 29 wcisneliśmy szeroką dętkę 26 cali bo zlapal gume a tylko to mielismy. Trzeba było naciągnąć i poupychać ale dało rade :P

rowerowe2.jpg

Edytowane przez Kasztanka
  • Lubię to! 3
Opublikowano

Dziurawika pospolita w natarciu ;)

Wożenie dętki ma sens i zalety, sam wożę, ale polecam zastaw latki + klej. Jak się taki zestaw przełamuje, to da się upchnąć do sztycy. Wbrew pozorom roboty nie jest dużo, max 10 minut. W większości przypadków nie trzeba nawet ściągać koła. Na foto zestaw z popularnego sklepu na D, waga 23 gramy.

15365223822912060000590.jpg
Opublikowano
Nowa biżuteria dojechała (ciekawe ile te łańcuchy wytrzymają pierwszy raz nie shimano kupiłem)
IMG_20180908_190159.thumb.jpg.221d1243a965480765a5c2044d5dca23.jpg

Jestem pewien , ze dluzej.

A mnie zlapali w Walbrzychu

6334f84aac3e7b1f64bfc026b13b5ac1.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Lubię to! 2
Opublikowano
11 godzin temu, Zalas napisał:

Po 4 tygodniach przerwy z powodów problemów kolanowych wyszedłem na rower :) Na razie nabite 0.88km i zero bólu :) Trzymajcje za mnie kciuki :)

20180909_131632.jpg

Nabite około 30km. Kolano jeszcze nie bardzo nadaje się na jazdy ale i tak się dobrze bawiłem :D

9 godzin temu, lary84 napisał:

IMG_20180909_150109.jpg

Jeszcze dużo kapci przed tobą :) 

33 minuty temu, Puncu napisał:

Oj...

IMG_20180909_194728.jpg

Oj Oj a mojego gravelka w centrum zdjęcia to nie oznaczysz, że mój :P Taki kolega jesteś :P 

Opublikowano

Transport kombinowany wyszedł, gdy przejeżdżałem kładką nad Puławską (wjazd do Warszawy od Piaseczna) i widziałem korek to sobie pomyślałem cytując Bohdana Smolenia: "Ludzie, kochani, rodacy!!! Coście tacy smutni? Przecie ku*wa jedziecie do pracy....." Ja też jechałem, ale w takich okolicznościach i banan na gębie siedzi i zejść nie chce ;)

bagienko pod światło.jpg
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Kręcić mi sie wczoraj za bardzo nie chciało a Rocki tag gnał, że weszła setka i zdobyliśmy Święty Krzyż ;)

IMG_20180909_145245-01.thumb.jpeg.987a76011fc5526bf957fb056632e6a3.jpeg

Opublikowano
14 godzin temu, Kasztanka napisał:

Zdjęcie prześwietlone, bo zbiła się szybka. Może nawet takie lepsze. 

Szwagrowi na wąskie kolko 29 wcisneliśmy szeroką dętkę 26 cali bo zlapal gume a tylko to mielismy. Trzeba było naciągnąć i poupychać ale dało rade :P

rowerowe2.jpg

Jeździłem tak cały sezon, bez najmniejszych problemów z kapciami.

Można śmiało tak zostawić.

Opublikowano
19 godzin temu, Łabędź napisał:

Elita na starcie. :P

Od lewej: @ponczi, @de Villars, @Łabędź i dwóch nieznajomych.

Szajbajk TEAM :D

Z racji zbliżających się imienin męża kupiłam książkę. Po powrocie do domu zastanawiam się jednak kto bardziej będzie chciał ją przeczytać 😜😂

image.jpeg
Opublikowano

Jakby transportu kombinowanego było wczoraj mało: 12 km ze szkoły do pracy, 12 km z pracy do szkoły, to wieczorem z kumplem niemal 40... I nad Wisłą, w ciemnej głuszy powitała nas następująca wywieszka, więc jako potulne barany popedałowaliśmy dalej. I wpadło jeszcze prawie 40 km...

owce na wypasie.jpg
Opublikowano
3 godziny temu, KingaM napisał:

Z racji zbliżających się imienin męża kupiłam książkę. Po powrocie do domu zastanawiam się jednak kto bardziej będzie chciał ją przeczytać 😜😂

image.jpeg

Bardzo fajna. Polecam też "(Sz)kołę życia" Mai Włoszczowskiej - czytałam z zapartym tchem, bo jest świetnie napisana.

Opublikowano

@KingaM daj znać czy fajna, może na zimowe wieczory sobie sprawię ;)

Jeszcze jedno zdjęcie z niedzieli. Tak wygląda 20kg lżejszy Zibi ;)

IMG_20180909_145628-01.thumb.jpeg.f8e74dd9b9b109aa272fc7e93981db26.jpeg

Opublikowano
6 godzin temu, KingaM napisał:

image.jpeg

Też czytam, ale w wersji elektronicznej. Szkoda tylko że czasem wkradły się małe błędy (słaba korekta).

Np na stronie 190. Okulary Vario to okulary fotochromowe a nie polaryzacyjne. Różnica dość istotna (gdzieś wcześniej też była o tym wzmianka).

Okulary polaryzacyjne przydają się na rybach a nie w MTB.

Ale ogólnie przyjemna lektura 🙂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...