M.C Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Przygotowania na pierwszą jazdę rowerem do pracy, zobaczymy jak z pogodą wyjdzie 2
Bujak Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Droga do pracy.To jest Warszawa Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
KingaM Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 W dniu 4.09.2018 o 13:50, pizzaq napisał: I tak z odkrytymi ramionami???? 😲😲😲😲 Bardziej bałam się o głowę niż ramiona To co świnki lubią najbardziej - BŁOTKO! 😍 3
sajekk Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Pewnie jedne z ostatnich takich pięknych wieczorów 2
revolta1 Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 (edytowane) Takie cos wpadlo Edytowane 8 Września 2018 przez revolta1 3
Bujak Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Odbieram z paczkomatu nowe części do Kameleona.Kameleon zadowolony 1
pizzaq Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Głupie pomysły.... Na piwo z @SpiderMAN pomknąłem Veturilo. Wyglądało jakbym na psie jechał, za to kilka swoich rekordów według Stravy poprawiłem. Zasadniczo jeżeli nie będę musiał więcej nie zamierzam tym jeździć, trochę toto za małe, ale doświadczenie ciekawe 1
Gość Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Teraz, pizzaq napisał: Głupie pomysły.... Na piwo z @SpiderMAN pomknąłem Veturilo. Wyglądało jakbym na psie jechał, za to kilka swoich rekordów według Stravy poprawiłem. Zasadniczo jeżeli nie będę musiał więcej nie zamierzam tym jeździć, trochę toto za małe, ale doświadczenie ciekawe A kask Panie, to gdzie?
pizzaq Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Teraz, Sziva napisał: A kask Panie, to gdzie? Tym razem w domu został, wracałem taksówką nieco upodlony i nie chciałem go posiać. Tak, wiem, nie powinienem, ale robiłem za metroseksualnego pedalarza wczoraj. Słuchawki też miałem....
Gość Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Venturilo to zło :D Czekaj odgrzebie jakieś nasze selfie @pizzaq
pizzaq Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 20 minut temu, Puncu napisał: I rurki? W rurkach chodzę na codzień, więc nie widzę w tym nic dziwnego 😛
Gość Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Czuć już jesień... dzisiaj w drodze do pracy poczyniłem takie foto:
Puncu Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 53 minuty temu, pizzaq napisał: W rurkach chodzę na codzień, więc nie widzę w tym nic dziwnego 😛 Ja widze, ale to nie mnie się mają podobać. Ja całe życie w bojówkach 2
Nemrod Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Jakiś czas temu szukałem butów z dobrą wentylacją. W końcu padło na Specialized S-Works Trivent.
Gość Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 1 godzinę temu, ponczi napisał: Nowy napędzik:) Przećwicz to przed niedzielą.
Azzader Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Nowa biżuteria dojechała (ciekawe ile te łańcuchy wytrzymają pierwszy raz nie shimano kupiłem)
Zalas Opublikowano 8 Września 2018 Autor Opublikowano 8 Września 2018 W dniu 5.09.2018 o 12:25, Stryjek napisał: Zobaczcie rękawiczki młodego, nawet nie widziałem że tak wyjechał Dopiero na trasie go dopytałem o co chodzi? Powiedział że tak było ładniej Częsty zabieg u zjazdowców i dirtowców, że np. kupujesz dwa komplety takich samych pedałów tyle, że jeden komplet czarny a drugi czerwony i przykręcasz np. czerwony z prawej a czarny z lewej, a jak się zajadą to na odwrót. Podobnie też robi się z gripami A ja z racji, że nie mam co wrzucać, bo ostatnio nie jeżdżę ze względu na małą kontuzję, to wrzucę fotkę z ostatniej wyprawy w Beskid Niski N-ta przeprawa przez rzekę gdzieś na pograniczu Wołowca, Nieznajowej i Magurskiego Parku Narodowego 2
Gość Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Z wczorajszego wycieczki Wrocław - Sobótka - Zalew w Mietkowe - Wrocław (111km):
Rekomendowane odpowiedzi