Stryjek Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 7 godzin temu, Kasztanka napisał: @Stryjek jak poszło juniorowi? 8 był więc nawet nieźle 1
ponczi Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Nowe kółeczka czekają na montaż, ale wpierw kurier musi przywieźć końcówki piasty na thrubolta. 1
vandit Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 plan był ambitniejszy ale i tak jestem zadowolony... 4
Puncu Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Dzisiejsza pojeżdżawka z @ponczi i jego kolegą
nctrns Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Wczorajsza ustawka. W sumie 95km z dojazdem i powrotem. Odpadłem gdzieś na 60km 😂 Nie wytrzymałem tempa. Na szczęście jeden z mocniejszych złapał bombę bo nie jadł. Poratowałem go batonem, znaleźliśmy sklep i wracaliśmy razem. Dzięki temu od Błoń do Wawelu (przez Zalas, Rodłą, Łączany) średnia 30.4, finalnie 28.7. Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez nctrns 3
CyclingChief Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Wczorajsza trasa z jednym z zawodników biłgorajskiego klubu kolarskiego 😊 Bardzo dobrze się zachował, jechaliśmy prawie że moim tempem, a jak chciał pocisnąć na prostej, to za obopólną zgodą siadałem mu na kole 😃 5
Wojtek Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Nic dodać nic ująć. Aż żal było opuszczać puszczę. 6
pizzaq Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Błoto w lesie?? U mnie koło domu ostatni raz padało we wtorek, za to pod Konstancinem musiało być ostrzej. Dzisiaj duże kałuże, miejscami grząsko... W efekcie rower nieco udekorowany 2
Eddek Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 3 godziny temu, pizzaq napisał: U mnie koło domu ostatni raz padało we wtorek <Zazdrość> U mnie ostatni raz padało jakoś dwa tygodnie temu, ale po kilku godzinach śladu po tym nie było, a tak to ostatni deszcz, taki solidniejszy, to chyba jakoś koło połowy czerwca może? </zazdrość>
pizzaq Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zasadniczo to błoto mi nie przeszkadza, jednak jeżeli mam podstawy by podejrzewać że jest zakładam pokrowiec na plecak i podsiodłówkę, a tak pojechałem na żywioł Uwalone jedno i drugie, o rowerze już nie wspomnę
zero Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 25 minut do prezentacji... Osiołek już jest
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Przeserwisowałam rower przyjaciółki i przy okazji wymiany okablowania, założyłam jej szczelny system oparty na końcówkach z wąsami i rurkach termokurczliwych:
Marek Karnecki Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 15 minut temu, Sziva napisał: Przeserwisowałam rower przyjaciółki i przy okazji wymiany okablowania, założyłam jej szczelny system oparty na końcówkach z wąsami i rurkach termokurczliwych: Pięknie - ale nic nie kumam - może być równie dobrze napisane systemem dwójkowym
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Teraz, Marek Karnecki napisał: Pięknie - ale nic nie kumam - może być równie dobrze napisane systemem dwójkowym Ok, może zbyt skrótowo napisałam. Wymieniałam pancerze i linki, więc zamówiłam końcówki do pancerzy z takimi wąsami/rurkami na końcu i na te wąsy nałożyłam rurki termokurczliwe z Leroya. W ten sposób powstał szczelny system, w którym linki są przykryte. A te końcówki, to takie ło:
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 5 godzin temu, vandit napisał: Przepięknej urody zdjęcie
roland-peters1984 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Ruiny Zamku w Staufen. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3
opablo1 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 W dniu 22.07.2018 o 14:37, Sziva napisał: Chwila relaksu po remoncie łazienki Widzę że latamy po tych samych ścieżkach we Wro
Wojtek Z. Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Kołobrzeg po 50km, do domu kolejne 50 😄 1
CyclingChief Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) 19 godzin temu, Sziva napisał: Przeserwisowałam rower przyjaciółki i przy okazji wymiany okablowania, założyłam jej szczelny system oparty na końcówkach z wąsami i rurkach termokurczliwych: Pierwszorzędna robota! 👍 Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez CyclingChief Zapomniałem o fotce z trasy ;)
Rekomendowane odpowiedzi