Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 6.08.2018 o 16:25, nctrns napisał:

Szybkie orzeźwienie po stu kilometrach - Espresso Tonic emoji39.png

2018-08-06 14.33.09.jpg

Czym zrobiłeś zdjęcie? 

Opublikowano

@Heboket LG G6, ma dwa obiektywy, w tym szerokokątny

Tapatalk'd

Opublikowano
1 minutę temu, nctrns napisał:

@Heboket LG G6, ma dwa obiektywy, w tym szerokokątny

Bardzo ładne zdjęcia robi 😏

Opublikowano

Gorzej jak się powiększy na 100% i popatrzy na monitorze, wygląda jak imrpesjonistyczny obraz olejny xD

Tapatalk'd

Opublikowano

Każden lubi wygodnie usiąść i odpocząć, Kubek też, szczególnie że z garażu wyganiam chwilę po 5:00. A że wyszło że zadkiem w górę... cóż, jego wola ;) 

kubek odpoczywa.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

Nakręciłam 74 km - tegoroczny rekord. 

Dziś wyjątkowo trening biegowy.

Trzebnica.jpg

Edytowane przez Kasztanka
  • Lubię to! 5
Opublikowano
8 godzin temu, Kasztanka napisał:

Dziś wyjątkowo trening biegowy.

Też zacząłem biegać:) Masz kask w kolorze Bianchi?:D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ostatni przed wyjazdem poranny przelot po Warszawie i okolicach, dzisiaj z racji południowego wiatru wybrałem trasę południową. W lesie przyjemnie, oczywiście czas mi się popier*olił i wracałem asfaltem w szybkim tempie. W ramach tego od Gassów do Ciszycy trzymałem sobie spokojnie 33-35 km/h, doszedł mnie szosowiec, wyprzedził, odszedł na 10-15 m a mnie wzięła ambicja. I zacząłem cisnąć. Jakiś kawałek utrzymałem 45-46 km/h, gość mi nie odchodził, ale jednak co szosa, to szosa. Jednak banan na ryjku mi zagościł ;) I kolejne podejście do dynamicznych zdjęć w lesie.... ;)

kabacki w pędzie.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano
5 minut temu, pizzaq napisał:

Ostatni przed wyjazdem poranny przelot po Warszawie i okolicach, dzisiaj z racji południowego wiatru wybrałem trasę południową. W lesie przyjemnie, oczywiście czas mi się popier*olił i wracałem asfaltem w szybkim tempie. W ramach tego od Gassów do Ciszycy trzymałem sobie spokojnie 33-35 km/h, doszedł mnie szosowiec, wyprzedził, odszedł na 10-15 m a mnie wzięła ambicja. I zacząłem cisnąć. Jakiś kawałek utrzymałem 45-46 km/h, gość mi nie odchodził, ale jednak co szosa, to szosa. Jednak banan na ryjku mi zagościł ;) I kolejne podejście do dynamicznych zdjęć w lesie.... ;)

kabacki w pędzie.jpg

Też ostatnio miałem okazję naginać za kolesiem na szosie, ale on ewidentnie nie umiał jeździć więc bez problemu trzymałem stały dystans do niego. Też muszę spróbować takiej dynamicznej fotki :D obym tylko nie pisał później w temacie "co mnie dziś ..." :D 

Opublikowano
7 minut temu, pizzaq napisał:

kabacki w pędzie.jpg

Zdjęcie wyszło trochę psychodeliczne, ale jest moc :) 

Opublikowano
Teraz, Sziva napisał:

Zdjęcie wyszło trochę psychodeliczne, ale jest moc :) 

Bo sam chyba jestem psychodeliczny ;) Szczególnie jak się do roweru dorwę, próbuję powtórzyć zdjęcie sprzed miesiąca z Borów Tucholskich, ale jakoś mi nie wychodzi, nie pamiętam już którym aparatem robiłem, jak daleko łapę wyciągałem ;) Wychodzi na to że sam jestem swoim najlepszym dilerem: wystarczy rower i już jestem na haju..... 

Opublikowano

Taki fajny zachód słońca nad Jeziorem Białym w Koronowie 😊

20180806_200507.jpg
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Piątek, piąteczek, piątunio, byleby tylko wyleźć z pracy.

A tymczasem Michał Kwiatkowski (Team Sky) wygrał Tour de Pologne! Brawo Kwiato!!!

20180810_195447.thumb.jpg.a8f3aef4f2edcdf8afad5851b8af7df2.jpg

Opublikowano
Teraz, Łabędź napisał:

byleby tylko wyleźć z pracy

To w Krakowie nie leje? W Niepołomicach to już przeszło wszystko, deszcz, ryby, grzyby...

Opublikowano
10 minut temu, Puncu napisał:

To w Krakowie nie leje?

Leje. Ale jak jechałem do pracy o 7, to było pięknie. :D

Opublikowano

Nawet na pasie dla rowerzystów ,trzeba być czujnym..

GH030615-00-01-50-084.thumb.jpg.a040faec3818bda9d5e5ce5954ca4598.jpg

Niemal 30km/h a ten ci na bok zjeżdża.

Opublikowano

Spadamy z dzieciakami w Sudety! A to nasze manele które musimy upchnąć jakoś w pociągu :P Do zobaczenia za 2 tygodnie! 

@Azzader Teraz planuję dwa tygodnie biegać rano po górach z braku roweru :) Może założymy jakiś wątek joggingowo-rowerowy?

20180810_224545.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Prezent od żony na urodziny. Z tego samego źródła co @nctrns. Podoba mi się bardzo, warto było trochę poczekać. 

IMG_20180810_193406.jpg
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Częstochowa - BikeAtlelierMaraton 29 lipca 2018 ( straszna sauna +35stopni w cieniu, zero tlenu, duchota ) - fotka od pause.pl :]
na dystansie HOBBY 

38810238_10211685183035431_7446183074498347008_n.jpg
  • Lubię to! 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...