Gość Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 11 godzin temu, de Villars napisał: Natomiast to fakt, że jest istny wysyp gości, którzy za punkt honoru stawiają sobie wyprzedzić szosowca. Co z tego, że wypluwają płuca po 1 km takiej jazdy Ja tak kiedyś zrobiłem KOMa na Starvie. Gość mnie wyprzedził, ja siadłem mu na koło, on ciągnął na zapalenie płuc żeby mnie urwać i rozprowadził mnie pięknie, jak zaczął wymiękać wyprzedziłem i dokręciłem ile wlezie. KOM ulepiony z męskiego ego sam się zrobił.
Miszel Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 Jak miałem jeszcze -naście lat (albo i koło 20) i byłem w dobrej formie, zauważyłem że ścieżką jedzie chłop lat 50+ na szosie (ja góral z szybkim przełożeniem). Wskoczyłem mu na koło i za nim. Nie przejął się tym, utrzymywał tylko prędkość. Lecieliśmy tak powyżej 35 km/h przez jakieś 3-4 km. On potem skręcił, ja zawróciłem. Szczena mi opadła bo chwilę później bym musiał odpuścić. Miał formę.
Puncu Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 Ja kiedyś dostałem zjebke od gościa że mu na kole siedze. A ja tylko chciałem go wyprzedzić i czekałem aż z naprzeciwka nic nie będzie jechało 1
Gość Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 16 minut temu, Puncu napisał: dostałem zjebke od gościa że mu na kole siedze. A co mu to przeszkadzało?
Gość Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 8 minut temu, Łabędź napisał: A co mu to przeszkadzało? Tętno mu podskoczyło,a miał zaplanowany trening w tlenie 😉
Puncu Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 43 minuty temu, Łabędź napisał: A co mu to przeszkadzało? Nie wiem. Że on tyra a ja lekko kręce za nim? On nie miał ani w głowie ani w nogach
SzpiceR Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 2 godziny temu, Miszel napisał: Jak miałem jeszcze -naście lat (albo i koło 20) i byłem w dobrej formie, zauważyłem że ścieżką jedzie chłop lat 50+ na szosie (ja góral z szybkim przełożeniem). Wskoczyłem mu na koło i za nim. Nie przejął się tym, utrzymywał tylko prędkość. Lecieliśmy tak powyżej 35 km/h przez jakieś 3-4 km. On potem skręcił, ja zawróciłem. Szczena mi opadła bo chwilę później bym musiał odpuścić. Miał formę. Jakiś czas temu, może nawet jakiś forumek, trasa do Tyńca północnym wałem. Na światłach przed orlenem dojechał do mnie gość na jakiejś meridzie, MTB, na oko 40 lat, dobre 120kg i łydka większa niż moje udo (a w sumie mały nie jestem 186/94). Ruszyłem wkurzony że świateł bo długo musiałem czekać i wyjeżdżając na wal miałem te ok. 30, gość od razu na kole, dokręcam do 35, trzyma się dalej bez problemów. Dogonilismy jakiegoś szosowca, zahaczyl się ale długo nie wytrzymał bo jak gość postanowił dać zmianę to miejscami lecielismy 40 z haczykiem. Kawał grubaska na mtb prawie mnie zajechał kręcąc na kadencji max 50
de Villars Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 Godzinę temu, Puncu napisał: Nie wiem. Że on tyra a ja lekko kręce za nim? On nie miał ani w głowie ani w nogach Ja miałem taką sytuację, że jadę sobie spokojnie i nagle słyszę z tylu "daj zmianę!" Oglądam się, a tu jakiś szosowiec mnie dogonił. Pomyślałem, ok, dam zmianę potem on mi da i będziemy kwita. No i dałem zmianę, mija 1, 2, 3 km a gość nie wychodzi. Oglądam się, a tu nikogo. Poczułem się wykorzystany
hanus Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 (edytowane) Tribson botwinka pińcet20 Rowerek mojej dziewczyny. Super sprzęcik na oponach 35c, oraz napędem 1x9. Sam czasami sobie pożyczam, żeby pojeździć 😀 Edytowane 23 Lipca 2018 przez hanus 1
konop90 Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 Porządek na balkonie musi być. Taki nowy gadżet wpadł na moje rowery. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 2
suqub Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 @konop90, te rury służą do tańca a nie do wieszania rowerów 1
Miszel Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 10 godzin temu, konop90 napisał: Porządek na balkonie musi być. Taki nowy gadżet wpadł na moje rowery. U mnie rower będzie wisiał. Do góry kołami. Niestety trzeci rower się nie zmieści na posadzce.
Kasztanka Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 @Sziva dała mi wycisk jutro zostaję w domu i liżę zakwasy 2
Gość Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 Teraz, Kasztanka napisał: @Sziva dała mi wycisk jutro zostaję w domu i liżę zakwasy Oj nie narzekaj Ale było super
Miszel Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 W końcu po remoncie sprzęt gotowy i testowany. Zestaw kluczy pod siodłem i regulacje...to siodełko, to dokręcenie kierownicy. Dwa tygodnie do końcowego egzaminu. Muszę skontrolować licznik bo albo zawyża albo to jest takie szybkie 1
pizzaq Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 Dzisiejszy oficjalny objazd trasy sobotniej imprezy-Memoriału Bercika. Początek po starcie honorowym po asfalcie, jak wjechaliśmy do lasu zaczęła się zabawa. Piękna trasa, trudna, ale fajna... A na objeździe było kilkadziesiąt osób
Stryjek Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 (edytowane) W końcu udało się się zrobić zaplanowaną wycieczkę po górach sowich, wyszło 151km i prawie 2000 pionu Edytowane 25 Lipca 2018 przez Stryjek 5
Eddek Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 A ja skontrolowałem stan budowy S3. Od półtora roku bez zmian.
Grabo Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Na początku maja złamałem obojczyk (na rowerze oczywiście), w wyniku czego nie było mnie w pracy ponad 2 miesiące. Po powrocie dostałem od kolegi taką koszulkę :) 2
trollu Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 fota z wczoraj, Szyndzielnia i Kozia objechana 2
mariuszm Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 (edytowane) Pierwszy urlop z rowerem, idealna sprawa. Edytowane 25 Lipca 2018 przez mariuszm 5
Franz Mauer Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 1 godzinę temu, mariuszm napisał: Pierwszy urlop z rowerem, idealna sprawa. A co żona w tym czasie porabia W domu ja zostawiłeś...?
Rekomendowane odpowiedzi