Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 2 godziny temu, untek napisał: Wymiana napędu... Pomocnik do podawania kluczy zacny
Eddek Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Klunkier i Integra przy wale Odry w Pomorsku, rekreacyjnie 1
Marek Karnecki Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 43 minuty temu, Stryjek napisał: Poranna setka a gdzieś to taką szoską się wtarabanił w teren polny ? 1
Stryjek Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 a gdzieś to taką szoską się wtarabanił w teren polny ? Zjechałem na chwilkę pozbyć się koszulki termicznej, o 7 było 12 stopni a o 10 już 25. 1
Eddek Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Tak patrze na ludzi na szosówkach i aż mnie korci spróbować, ale najpierw chyba muszę się ściekawić czy idzie pożyczyć rower na przejażdżkę, bo kupić, żeby się dowiedzieć, że to nie dla mnie to słaby biznes
Heboket Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 11 minut temu, Eddek napisał: Tak patrze na ludzi na szosówkach i aż mnie korci spróbować Ja też tam miałem, dopuki pojechałem w 100km trasę po szosie i co drugi kierowca mijał mnie na gazetę, zajeżdżał mi drogę, trąbił bez powodu itp. Jeżeli chodzi o mentalność NIEKTÓRYCH kierowców jest naprawdę słabo.
Eddek Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Tia, przerabiałem to nawet dzisiaj. Niektórzy mając pustą gminną drogę omijają mnie zjeżdżając w 100% na przeciwny pas, inni traktują środek jezdni jak mur berliński. Niemniej, korci mnie chociaż spróbować, bo crossa kupiłem z założeniem szlajania się po mieście i lasach, ale ostatnio coraz częściej wybieram drogi zamiast lasów. 1
hanus Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 U mnie w okolicy kierowcy są raczej w porządku na szczęście Tak patrze na ludzi na szosówkach i aż mnie korci spróbować, ale najpierw chyba muszę się ściekawić czy idzie pożyczyć rower na przejażdżkę, bo kupić, żeby się dowiedzieć, że to nie dla mnie to słaby biznes Skąd jesteś?
hanus Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zielona Góra.To nie pomogę w test rajdach Zapisz się na jakieś testowanie rowerów w swojej okolicy
Zalas Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Dawno mnie tu nie było. Grzecznie się bawiliście beze mnie? Obiecuję nadrobić zaległości i przejrzeć wszystkie focisze w wolnej chwili Mi się tym czasem sprzęt do jazdy trochę popierdzielił : 1
wasiliew Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Dawno mnie tu nie było. Grzecznie się bawiliście beze mnie? Obiecuję nadrobić zaległości i przejrzeć wszystkie focisze w wolnej chwili Mi się tym czasem sprzęt do jazdy trochę popierdzielił : Stylowy toczek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
bombka Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 13 minut temu, Zalas napisał: Dawno mnie tu nie było. Grzecznie się bawiliście beze mnie? Obiecuję nadrobić zaległości i przejrzeć wszystkie focisze w wolnej chwili Mi się tym czasem sprzęt do jazdy trochę popierdzielił : He he, musiałeś wyglądać dziwnie pedałując na tym sprzęcie...., tak z przyzwyczajenia oczywiście
pizzaq Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 55 minut temu, Zalas napisał: Dawno mnie tu nie było. Grzecznie się bawiliście beze mnie? Obiecuję nadrobić zaległości i przejrzeć wszystkie focisze w wolnej chwili Mi się tym czasem sprzęt do jazdy trochę popierdzielił : A w SPD go chociaż dosiadłeś? 😋
Heboket Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Z ostatniej wycieczki bikepackingowej 😊 1
Zalas Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2018 16 godzin temu, pizzaq napisał: A w SPD go chociaż dosiadłeś? 😋 W butach pod platformy bo zjazdówką tam pojechałem
pizzaq Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Godzinę temu, Zalas napisał: W butach pod platformy bo zjazdówką tam pojechałem Nie liczy się, rumaka winno dosiadać się w ostrogach 😁
ponczi Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Nowe kółeczka i kilka przeróbek w rowerze zrobione. Jutro pierwsza testowa przejazdzka. 1
Rekomendowane odpowiedzi